- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.961
en azından flüt değil..yan komşunun oğlu akşamları o flütü doğru düzgün çalabilmek için yırtınıyor,tabi bizim kafa şişiyor..geçen gün kapıda gördüm şu flütü öğreneceksen öğren benim kafa çekmiyo dedimYalan degilsem ogleden beri komsuda piyano caliyor,su saat oldu hala,ama rahatsiz eder derecede degil elbet,sukur cok guzel ve anlayisli-aile muhitindeyizBunlarin derdi olunca boyle muzige sarkiya vuruyorlar ,biz muslum baba dinleriz,onlar piyano calar hey yavrumm
en azından flüt değil..yan komşunun oğlu akşamları o flütü doğru düzgün çalabilmek için yırtınıyor,tabi bizim kafa şişiyor..geçen gün kapıda gördüm şu flütü öğreneceksen öğren benim kafa çekmiyo dedimhaklısın teyze icat edenin a...... diye küfretti.
Teşekkürlergeçmiş olsun hiuf..
Selam annisler
Hizlica okudum. H hiuf cok geçmiş olsun. Umarım minnos daha iyidir artık.
Sizede geçmiş olsun M MazeGuase06 fıtık olayını okuyunca cok korktum. Neyseki ciddi boyutta değilmiş. Atopik dermatit kızımda da var. Malesef bir yerinde geçip diğer yerinde çıkıyor. Bizede dermatolog yapma ilaç vermişti. Inşallah sizin bi daha hic çıkmaz.
Benim zilliden firsat bulup giremiyorum fazla. Siralamaya başladı. Bi an kafami baska yere cevirsem düşüyor. Ellerini bırakıyor ayaktayken bu ne cesaret anlamadım
Biri daha demis bi aglama cikardi. Istedigini yapmazsam kuru bir aglama. Nasil inatlasiyor tam bi oglak. Bi tanecik disimiz cikti nihayet. Cikarken de anamiz ağladı ikimizinde. Onun ki tam agladi hatta
Tek disi kalmis canavar gibi guluyor.. enne enne diye pacalarimi cekiyor zayifliktan bol gelen esofmanlarimi belimden indiriyor
Allah saglik versin de her zorluga katlaniliyor. Operim bebislerinizi
Benimkide bisey yemedigi icin surekli acikiyo dkka basi pacalarima yapisiyo emziriyim diyeYok o kadar da istemem :) benim ki ya acıkınca yada dışarı çıkcağımı anlayınca yapışıyor bana, yani bi çıkarı yoksa gelmiyor :)
Benim oglan hic kahvalri yapmiyo arada cok nadir zorlamiyorm napiyim demek ki cani kahvalti yapmak istemiyoBu arada benim minik kahvaltıda hiçbişey yemez oldu
Kafaya fazla takmıyorum ama inşallh böyle gitmez
Çiğneyip ağxından atıyo herşeyi
Bizde piyano calsa asagidaki komsu durmazdi hemen gelirdi sessiz olur musunuz diyeYalan degilsem ogleden beri komsuda piyano caliyor,su saat oldu hala,ama rahatsiz eder derecede degil elbet,sukur cok guzel ve anlayisli-aile muhitindeyizBunlarin derdi olunca boyle muzige sarkiya vuruyorlar ,biz muslum baba dinleriz,onlar piyano calar hey yavrumm
Sütün nasıl yetiyor cnm? benim çok azaldı. ek gıda vermesem emmekle doymaz. Allahtan maşallah güzel yiyor. Ama fazla kilo almamış kaç aydır. Hareketlenince zayıfladıBenimkide bisey yemedigi icin surekli acikiyo dkka basi pacalarima yapisiyo emziriyim diye
Kizlar iki gundur surekli bi yere gidiyoruz dun kv esimin amcasi annemgil bugun gorumceme avmye markete gittik ve benim her yerim agriyo disarda sorun degilde birinin evine gitmek cok zor cocukla surekli ayaga kalkiyo aman onu dusurmesn aman agzini vurmasin diye kucağımda gezdrdm omuzlarim sirtim nasil agriyo bi dahada cikmam artk
Kac gun olduHala adet olamadım
Dr mı gitsem..
Yetmiyo ki canim artk gece 100 kere uyanyo surekli emdigj için de sut birikmiyoSütün nasıl yetiyor cnm? benim çok azaldı. ek gıda vermesem emmekle doymaz. Allahtan maşallah güzel yiyor. Ama fazla kilo almamış kaç aydır. Hareketlenince zayıfladı
1 hafta cikmam artik evdenAz gez kız
Bende olmadımHala adet olamadım
Dr mı gitsem..
Pasa da yrmiyor hic birşey ya canım çok sıkılıyor ağzını acmiyir yada tukuruyor annemden yada esim verince yiyor ben verince yok yrmiyor kilomuz da çok iyi değil yüzü küçüldü gibi ya neyse sağlıkli olsunlardaYetmiyo ki canim artk gece 100 kere uyanyo surekli emdigj için de sut birikmiyo
Kilosu boyu gayet iyiymis hemsire oyle dedi ne zyf ne kilolu iste arda kalabaligi seviyomasaya kalabalik oturunca agzini aca aca nasl yiyo tabi oda uzum surmuyo 3 kasiktan sonra yemiyoPasa da yrmiyor hic birşey ya canım çok sıkılıyor ağzını acmiyir yada tukuruyor annemden yada esim verince yiyor ben verince yok yrmiyor kilomuz da çok iyi değil yüzü küçüldü gibi ya neyse sağlıkli olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?