2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

en azından flüt değil..yan komşunun oğlu akşamları o flütü doğru düzgün çalabilmek için yırtınıyor,tabi bizim kafa şişiyor..geçen gün kapıda gördüm şu flütü öğreneceksen öğren benim kafa çekmiyo dedim haklısın teyze icat edenin a...... diye küfretti.

Hahahaha o da dertli demek ayyy komik cocukmus

Selam annisler
Hizlica okudum. H hiuf cok geçmiş olsun. Umarım minnos daha iyidir artık.
Sizede geçmiş olsun M MazeGuase06 fıtık olayını okuyunca cok korktum. Neyseki ciddi boyutta değilmiş. Atopik dermatit kızımda da var. Malesef bir yerinde geçip diğer yerinde çıkıyor. Bizede dermatolog yapma ilaç vermişti. Inşallah sizin bi daha hic çıkmaz.
Benim zilliden firsat bulup giremiyorum fazla. Siralamaya başladı. Bi an kafami baska yere cevirsem düşüyor. Ellerini bırakıyor ayaktayken bu ne cesaret anlamadım
Biri daha demis bi aglama cikardi. Istedigini yapmazsam kuru bir aglama. Nasil inatlasiyor tam bi oglak. Bi tanecik disimiz cikti nihayet. Cikarken de anamiz ağladı ikimizinde. Onun ki tam agladi hatta
Tek disi kalmis canavar gibi guluyor.. enne enne diye pacalarimi cekiyor zayifliktan bol gelen esofmanlarimi belimden indiriyor
Allah saglik versin de her zorluga katlaniliyor. Operim bebislerinizi

Sağol cemre allah beterinden saklasın

Kizlar iki gundur surekli bi yere gidiyoruz dun kv esimin amcasi annemgil bugun gorumceme avmye markete gittik ve benim her yerim agriyo disarda sorun degilde birinin evine gitmek cok zor cocukla surekli ayaga kalkiyo aman onu dusurmesn aman agzini vurmasin diye kucağımda gezdrdm omuzlarim sirtim nasil agriyo bi dahada cikmam artk

Bizde piyano calsa asagidaki komsu durmazdi hemen gelirdi sessiz olur musunuz diye adam tvnin sesine karsiyo be iyi ki orda oturmuyolar

Az gez kız

Gecen gun karla karisik yagmur yagmisti,iki saate kar yagacak diyor az bise. Bakalim gunaydinlar bu arada herkese

Kilosu boyu gayet iyiymis hemsire oyle dedi ne zyf ne kilolu iste arda kalabaligi seviyomasaya kalabalik oturunca agzini aca aca nasl yiyo tabi oda uzum surmuyo 3 kasiktan sonra yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…