- 30 Ocak 2015
- 19.766
- 27.957
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.021
Napalm idare etcez buyuyenenkadarOy. Napcaz biz böyle geçmiş olsun canım. Bnm de bileğimde kaldı iz.
benımkı de bazen hiç dinlemıyor kafasının dikine gıder canım. ama ben sınırlıyim biraz.Helal olsun valla ben engel olamiyorm mutfaktaki dolaplari artik acamiyo ilk basta kafasini vurdu dolaplara kendini yerden yere atti en sonunda vazgeçti ama aradaki dolabi surekli bosaltiyo bizim evde butun kapilar kapali sadece otrma odasının ki acik antreyle arasında gidip geliyo salonu acik gorurse direk içeri zor cikariyorum naasil agliyo
kolay gelsın sana o zamanyaşiyorum sör.. Vardiya dönmeye basladim vaktim olmuyor pek.. Sen nasilsin bebiş nasil
evet, bazen cok tutturuyor. inatcı zaten . ama ben de agresıfım işteCanim inatci olursa ne yaparsan yap karistiriyor. Karistirici ve atma huyu var. Yapma tutma deyince daha fena yapiyor. Esim de kuzar biraz boyle korkuyo ama yine yapiyor.
benıımkı dizime oturup yer, o sekılde yerse baya yıyor.Ona özel yapıyorum. Bazen bizimkinden de veriyorum. Mama sandalyesi
bı yere gıdeyım hemen fırlıyor ardımdan. koşa koşa gelıyor. sarhoslar gıbıAynısını bende yapıyorum banyo da elimi yıkarken beni orada bekle gelme diyorum kuralcılık bende de var bu ara ördek yavruları gibi peşimde dolaşıyor ben nereye o oraya hiç iş yaptırmıyor
ben de aynen. daha kan tahlılı yaptırmadım. kansız olsaydı iştahsız olurdu sonucta dımı?Geçmiş olsun canım umarim önemli bişey değildir. Belki de hergün tereyağ ağır gelmiştir . Ben çok sık doktora gitme ve tahlil verme taraftarı degililm. Tabi acil durumlar hariç. Çünkü ne yazık ki bizim sağlık sektörü ticarete dönüşmüş . İnsanları hasta değilken hasta ediyolar
Bnm eşimde keçi inadı var. Ve çok sinirli oğlum da babasına çekmiş. Daha yeni oyuncak ile kafama vurdu
Denedim öyle ama yemedi.benıımkı dizime oturup yer, o sekılde yerse baya yıyor.
mama sandalyesınde daha az yıyor mesela.
Canim dr balik yagi ve kan ilaci ne onerdi sana paylasirmisinMerhaba kızlar
Kızımın gribi geçti ama öksürüğü devam ediyor
Bide azı dişi çıkıyor huysuz iki hafta önce Dr gittik kan ve idrar testleri temiz çıktı
Dr dört diş aynı anda çıkıyor zorlanıyor dedi
Kan şurubu yazdı kan sayımı normal çıktı depoları dolsun dedi
Balık yağı verdi iki yaşına kadar mutlaka kullansın dedi
Boyu maşallah 81cm kilo 12.8 çıktı
Aralık ayında 11.6 çıkmıştı gayet iyi dedi gelişimi önde gidiyor dedi
Ama bugün evde tarttim 12.2 çıktı hastanedeki tartiyla evdeki tartida aynı çıkıyor
Iki haftadır gripten fln bişey yemiyor sevdiği yemekleri bile yemiyor
Devam sütünü bile icmiyor
Kasık maması meme emiyor sabahları bulamac şeklinde kahvaltı bide zayifladi yavrum diş ve hastalık bir arada olunca iyice iştahı kapandı bide dört kez kaka yapıyor sulu disten büyük bir ihtimalle
Kan surubunu icmiyor bende zorlamadim kan sayımı düşük olsaydı verirdim ama gayet iyi
Sizler ne yapıyorsunuz bebisler nasıl kızlar
Ben yaptrdm canim kansizlik cikti dedigin gibi istahsiz kan ilaci vermisti bi ay.kullan tekrar bakalm dedi kullandm onu icerken nasil istahi artmsti bi daha aldrmadm kan hastaliktan basimizi alamadk ki bi arda hasta bi benben de aynen. daha kan tahlılı yaptırmadım. kansız olsaydı iştahsız olurdu sonucta dımı?
Benimki hic skstrmaz kapatrken yavasca kapatir aradan elini ceker o kadarda akıllıbenımkı de bazen hiç dinlemıyor kafasının dikine gıder canım. ama ben sınırlıyim biraz.
sesımı yukseltıyorum hemen. mutfak dolaplarını acmaya calısıyor, elini sıkıstırdı 2-3 kez. yıne açıyor ama bu sefer elını araya sokmuyor hiç. bazen mecbur kalıyorum mutfaktayken iş yaparken
hemen kosuyor arkamdan zaten. valla ben 2. cocugu heralde 3 yıl sonra yaparım
inan bana göre degıl daraldım
Bn de doktara dedim balık yemiyor balık yağ verirmisiniz diye yazmadı yaCanim dr balik yagi ve kan ilaci ne onerdi sana paylasirmisin
Evet ya aynen bende internetten bi kac tane aldim rastgele ama hangisi iyisi bilemedim.simdi tekrar siparis vercem bari onerilen iyi bi marka alayim dedim.bide ben vitaminler.com dan almistim.acaba urunleri orjinalmi herkesin guvenerek siparis verdigi bi site ariyorum acikcasiBn de doktara dedim balık yemiyor balık yağ verirmisiniz diye yazmadı ya
selam canım, ben de emzırıyorum hala. bence yaramıyor ama psıkolojık olarak ıyı geldıgı açık minnoşaSelam annisler. Geçmişi okuyamadim umarım herkes iyidir.
Kızım tam bi canavar oldu. Nefes aldırmıyor bana. Eridim peşinde koşmaktan.
Birde başıma ağzında yemek tutma çıkardı şimdi. Zaten zayıflıktan kırılıyor birde yemek yediremiyorum. 15-20 dakikaya kadar bekletebiliyor ağzındaki lokmayı çok azimli.
Emziren kac kisi kaldi acaba. Sizce yarıyor mu hala anne sütü. Benim emzirdigimi gören herkes artık ne gerek var kendine işkence çektiriyorsun ısırttırıp diyor :/
Bu arada bebegi 10-11-12 kiloda olanlar lütfen zayıf diye şikayet etmeyin Allah aşkına kızım 8kilo.
kaç dogumluydu senınkı, ne kadar dogdu?Selam annisler. Geçmişi okuyamadim umarım herkes iyidir.
Kızım tam bi canavar oldu. Nefes aldırmıyor bana. Eridim peşinde koşmaktan.
Birde başıma ağzında yemek tutma çıkardı şimdi. Zaten zayıflıktan kırılıyor birde yemek yediremiyorum. 15-20 dakikaya kadar bekletebiliyor ağzındaki lokmayı çok azimli.
Emziren kac kisi kaldi acaba. Sizce yarıyor mu hala anne sütü. Benim emzirdigimi gören herkes artık ne gerek var kendine işkence çektiriyorsun ısırttırıp diyor :/
Bu arada bebegi 10-11-12 kiloda olanlar lütfen zayıf diye şikayet etmeyin Allah aşkına kızım 8kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?