2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı de bazen hiç dinlemıyor kafasının dikine gıder canım. ama ben sınırlıyim biraz.
sesımı yukseltıyorum hemen. mutfak dolaplarını acmaya calısıyor, elini sıkıstırdı 2-3 kez. yıne açıyor ama bu sefer elını araya sokmuyor hiç. bazen mecbur kalıyorum mutfaktayken iş yaparken
hemen kosuyor arkamdan zaten. valla ben 2. cocugu heralde 3 yıl sonra yaparım
inan bana göre degıl daraldım

ben de aynen. daha kan tahlılı yaptırmadım. kansız olsaydı iştahsız olurdu sonucta dımı?

kızlar, benımkı de sinirli ve inatcı. bazen elını kafasına koyar kendıne vurur gıbı yapıyor. yanı orada şair ne anlatmak ıstıyor anlamıs degılım . onun dısında bize hiç vurmaz. oyle huyları yok.

Merhaba kızlar
Kızımın gribi geçti ama öksürüğü devam ediyor
Bide azı dişi çıkıyor huysuz iki hafta önce Dr gittik kan ve idrar testleri temiz çıktı
Dr dört diş aynı anda çıkıyor zorlanıyor dedi

Kan şurubu yazdı kan sayımı normal çıktı depoları dolsun dedi
Balık yağı verdi iki yaşına kadar mutlaka kullansın dedi

Boyu maşallah 81cm kilo 12.8 çıktı
Aralık ayında 11.6 çıkmıştı gayet iyi dedi gelişimi önde gidiyor dedi

Ama bugün evde tarttim 12.2 çıktı hastanedeki tartiyla evdeki tartida aynı çıkıyor
Iki haftadır gripten fln bişey yemiyor sevdiği yemekleri bile yemiyor
Devam sütünü bile icmiyor
Kasık maması meme emiyor sabahları bulamac şeklinde kahvaltı bide zayifladi yavrum diş ve hastalık bir arada olunca iyice iştahı kapandı bide dört kez kaka yapıyor sulu disten büyük bir ihtimalle

Kan surubunu icmiyor bende zorlamadim kan sayımı düşük olsaydı verirdim ama gayet iyi

Sizler ne yapıyorsunuz bebisler nasıl kızlar

Canim dr balik yagi ve kan ilaci ne onerdi sana paylasirmisin

ben de aynen. daha kan tahlılı yaptırmadım. kansız olsaydı iştahsız olurdu sonucta dımı?
Ben yaptrdm canim kansizlik cikti dedigin gibi istahsiz kan ilaci vermisti bi ay.kullan tekrar bakalm dedi kullandm onu icerken nasil istahi artmsti bi daha aldrmadm kan hastaliktan basimizi alamadk ki bi arda hasta bi ben
Benimki hic skstrmaz kapatrken yavasca kapatir aradan elini ceker o kadarda akıllı bende yemek yaparken birakiyorm mecbur dagtmasina izin veriyorm siniri hic deme bazen oyle bi bağırıyorum ki sinirimden gecen gun gitti dolabi acti kavanozu aldi elimi kurulamaya vakit birakmadan kaldirdi yere firlatti evi yeni supurdm kaldrdm ona mi sinirleniyim bi yerine bişey olacak diye korkup ona mi sinirleniyim bilemedm bide kızınca gelip opuyo yaa essek sipasi

Bn de doktara dedim balık yemiyor balık yağ verirmisiniz diye yazmadı ya
Evet ya aynen bende internetten bi kac tane aldim rastgele ama hangisi iyisi bilemedim.simdi tekrar siparis vercem bari onerilen iyi bi marka alayim dedim.bide ben vitaminler.com dan almistim.acaba urunleri orjinalmi herkesin guvenerek siparis verdigi bi site ariyorum acikcasi

Selam annisler. Geçmişi okuyamadim umarım herkes iyidir.
Kızım tam bi canavar oldu. Nefes aldırmıyor bana. Eridim peşinde koşmaktan.

Birde başıma ağzında yemek tutma çıkardı şimdi. Zaten zayıflıktan kırılıyor birde yemek yediremiyorum. 15-20 dakikaya kadar bekletebiliyor ağzındaki lokmayı çok azimli.

Emziren kac kisi kaldi acaba. Sizce yarıyor mu hala anne sütü. Benim emzirdigimi gören herkes artık ne gerek var kendine işkence çektiriyorsun ısırttırıp diyor :/

Bu arada bebegi 10-11-12 kiloda olanlar lütfen zayıf diye şikayet etmeyin Allah aşkına kızım 8kilo.

selam canım, ben de emzırıyorum hala. bence yaramıyor ama psıkolojık olarak ıyı geldıgı açık minnoşa
aman başkalarını salla gıtsın. ben sırf gece için bıraktırmıyorum. şu diş aşamalarını baya atlatsın da.

parka gıttık ordan saglık ocagına ugradım. boyunu düzgün şekilde evde kendım olctum 80 cm olmus masallah
kilo almıs kuzum 9,500
bıngıldak görünürde var ama yumusak degıl, sertlesmıs baya. azı dişler kabarmıs.
gecen gun aglarken sesınde hastalık vardı ama olmadı. bagısıklıgından dolayı olmamıs. ama bogazlar kırmızı. pişik korkusuyla portakal vermıyordum verıcem .
bizde son durumlar bunlar kızlar.
hiip tahıllı verıyordum, o da kolay kolay bulunmuyor. ben de aptamıl tahıllı kus uzumlu olanı aldım.
gece yatırırken ve sabah uyandıgında verıyorum.
6. diş yolda bu arada.

Son düzenleme:
kaç dogumluydu senınkı, ne kadar dogdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…