2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gidince sorucambakalım canım. En kötü o yapmayalım derse başka doktordan rica ederim. Rabbim bu seferki bebeğini sana bağışlasın inşallah

o kadar oynamasına ragmen net bişi söylenemedı işte
Bazen kordonu pipi görüp erkek diyorlar hemen bu ay geliyorsun erkek öbür aya kız hastanın doktora güveni pek kalmıyor ama kızsa yumurtalıkları oluşuyor gorselerde söylemek istemiyor doktorlar.görüntü düzgün olsa ben bakardım hic degilse.ilkinde cok kafaya takmamistim ne olursa olsun bir oğlum var hayırlısıyla kız olsun istiyorum ama bu da erkek gibi geliyor bana

benımkı de öyle dedı
kordon degılse kıza benzıyor dedı.
bende kız ıstıyorum önce saglıklı olsun tabıı ki. :=)

Kırmızı et az ye dedi bir de kabuklu çerez türü şeylerden uzak dur dedi. Başka da bir şey demedi. K vitamininden bahsetmedi
K vitamini iğnelerin etkisini azaltiyormus brokoli ıspanak ta var hatırladığım cok yeşil yapraklı sebzeler..dip te yüzen balıkları tüketirken dikkatli ol canım malesef doktorlar bazen gerçekten çok yüzeysel dusunebiliyor..4.gebeligim olduğu için her seferinde yeni bir şeyle karşılaşıyorum diye elimde olmadan araştırıyorum..dikkatli tüketmek de fayda var iste..

Kırmızı et az ye dedi bir de kabuklu çerez türü şeylerden uzak dur dedi. Başka da bir şey demedi. K vitamininden bahsetmedi
K vitamini iğnelerin etkisini azaltiyormus brokoli ıspanak ta var hatırladığım cok yeşil yapraklı sebzeler..dip te yüzen balıkları tüketirken dikkatli ol canım malesef doktorlar bazen gerçekten çok yüzeysel dusunebiliyor..4.gebeligim olduğu için her seferinde yeni bir şeyle karşılaşıyorum diye elimde olmadan araştırıyorum..dikkatli tüketmek de fayda var iste..

Evet canım çok haklısın dikkat etmek lazım. Benim de doktora sormak aklıma gelmedi. Bir daha ki gidişimde inşallah diyet konusunu detaylica sorarım.
Ya doktora gidince kalbi atacakmi atmayacakmi telaşı beynimdeki bütün soruları ucuruyor. Bu telaşımi bir türlü yenemedim

hipnoz olmus gıbı oluyoruz usgden sonra
ben neler soracaktım güya

Gidince sorucambakalım canım. En kötü o yapmayalım derse başka doktordan rica ederim. Rabbim bu seferki bebeğini sana bağışlasın inşallah
Ben 2.gebeligim de özel doktora gidiyordum şifa da yatırabilirsin demişti geçen sene aralik 2013 te sgk anlaşması var diye düşük çıkar zanettik 450 tl fark verdik toksoplazma rubella pıhtılaşma testi için..bu sene tüp bebek doktorum daha detaylı tahliller istedi..kromozom tahlili filan istedi istanbulda 2000 tl filan dediler indirimli hali..acelesi yok sgk yapıyor izmirde anlaşmalı hastanede yaptırım dediler..ben gidermiyim birdaha özel hastaneye..burda kadın doğum hastanesi var genetik bölümünden randevu aldim..istanbuldaki doktor bu tahlilleri istiyorum demişti genetik doktoruna verdim bunlar gerekli diye..5 kuruş vermeden çıktım..isin acısı sgk hastaneside her tahlili yapmıyormuş dışarı gönderiyor mus özel labaratuvara ve geçen sene ayni şifadaki yere göndermişler düşün birinde 450 tl havaya gitti..genetik bölümünden randevu alıp kendinde konuşup danisabilirsin bulunduğun şehirde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…