- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.801
aa nıye söylemedı kı ? benımkı sormadan tahmınde bulundu ama kesin degıl dedı şuan.Bizimkide görüyorum ama yine de söylemeyim dedi görüntüde vermedi ben bakıp ogrenseydim bari daha 3 hafta var gitmeme
Oooo yandın desene oglumda doktor ense kalınlığını olcememisti o kadar hareketliydi.hareketleri de erken baslamisti zaten gece gündüz oynardı. 1 saat dursada uyusam derdim karnım agrirdi tekme yemektene artık büyüyorlar :=)
benımkının götü başı ayrı oynuyordu :yerınde durmadı
fena olacak sanırım
Doktorun diyet verdi mi peki kimi doktor diyet veriyormus k vitamini çok yeme ben de az da olsa pıhtılaşma k vitamini iğnelerin etkisini azalttığı için dikkatli tüketmeye çalışıyorum. Çok yemiyorum..Hı evet heterozigot çok endişeye gerek olacak bir durum değil demisti benim doktorum da. iyi sen işi saglam tutmus bir kac doktora görünmussun.
Bende de bir heterozigot bir de homozigot var. Homozigot olan mthfr a1298c benimki de çok yüksek değilmiş ama iğneyi borakacak kadar da düşük değil malesef.
Allah bugünumuzu aratmasin ne diyelim..
İnşallah canım inşallah. Rabbim sizlerin yardımcısı olsunaynen canım sabır gösterirsek mükafatı büyük olur inşaallah
muz yemıstım ondan mı oldu acabaOooo yandın desene oglumda doktor ense kalınlığını olcememisti o kadar hareketliydi.hareketleri de erken baslamisti zaten gece gündüz oynardı. 1 saat dursada uyusam derdim karnım agrirdi tekme yemekten
Soylemese bari görüntüyü düzgün cekse anlardım yine.enseyi çekmiş aldı gitti masasına hazirlanip geldim baktım ki ense var sadeceaa nıye söylemedı kı ? benımkı sormadan tahmınde bulundu ama kesin degıl dedı şuan.
Kimi doktor önemsemiyor bir kaç kez olsun istiyor ondan sonra pıhtılaşmaya bakalım diyor ama bence sen bunu göz ardı etme canım..ben bu sefer bu haftaya iğneyle geldim daha önce 2 kez kaybettim bi kez de normal doğum yaptım ama o başka bir nedenden di..Allah razı olsun canım. Çarşamba günü kontrole gidicez iyi oldu söylediğin soruca doktora
Çikolata yiyince de coşuyor bebekler nstye baglamadan önce çikolata meyve suyu iç gel derdik aç bebek oynamazmuz yemıstım ondan mı oldu acaba
Hadi bakam öğrenirsin inşallah bana 12. Haftamda söylemez ben ancak 15.haftada öğrenirim gibime geliyo doktordan yana şansım pek yokAyyyy deme öyle ben 10 gün sonra gidicem randevu aldım
Hadi bakam öğrenirsin inşallah bana 12. Haftamda söylemez ben ancak 15.haftada öğrenirim gibime geliyo doktordan yana şansım pek yokAyyyy deme öyle ben 10 gün sonra gidicem randevu aldım
çok gıcık doktormus. sanki babasının hayrına calısıyor oradaSoylemese bari görüntüyü düzgün cekse anlardım yine.enseyi çekmiş aldı gitti masasına hazirlanip geldim baktım ki ense var sadece
Kırmızı et az ye dedi bir de kabuklu çerez türü şeylerden uzak dur dedi. Başka da bir şey demedi. K vitamininden bahsetmediDoktorun diyet verdi mi peki kimi doktor diyet veriyormus k vitamini çok yeme ben de az da olsa pıhtılaşma k vitamini iğnelerin etkisini azalttığı için dikkatli tüketmeye çalışıyorum. Çok yemiyorum..
Ahahahahah hareketli olacak senin tosuncuke artık büyüyorlar :=)
benımkının götü başı ayrı oynuyordu :yerınde durmadı
fena olacak sanırım
Benim kide kesildi bende çok korktum ama korkunun ecele faydası yok..herhalde doktor ların vardır bir bildiği..Bana yapilan testlerde buna bakildimi hatirlamiyotum gecen seneydi.Ama genetik ve diger testleri doktor degerlendirdi birsey yok dedi.simdi igneyi kesecek ve cok tedirginim iki dusukten sonra bu safhaya geldikten sonra kaybetmekten.
o kadar oynamasına ragmen net bişi söylenemedı işteÇikolata yiyince de coşuyor bebekler nstye baglamadan önce çikolata meyve suyu iç gel derdik aç bebek oynamaz
Ooofff bana da bayramdan sonra gel oyle soylicem dedi.benim omuzlar dusunce bayramdan once gel o zaman dediHadi bakam öğrenirsin inşallah bana 12. Haftamda söylemez ben ancak 15.haftada öğrenirim gibime geliyo doktordan yana şansım pek yok
hoş hala doktora da karar veremedim bakalım
Benimkide cok oynadi ama yinede soylemedi..anlamissindir sen dedik kemik yapisindan bile anlasiliyormus dedik ama yok oyle bisey su an deyince yaniltici oluyor dedi.o kadar oynamasına ragmen net bişi söylenemedı işte
Malesef canım..peki simdi hamilelik suresince urfolok gibi tam adini hatırlayamadığım bir ilaç veriyorlarmis ondan verdiler mi sana..küçükken sarılık geçirmişim ben baya hatırlıyorum hastanede uzun sure yattıydım..benim kan değerlerimi görünce doktorlar gelip gelip cak cuk cık cık deyip duruyorlardı yüzüme siroz musun kanser misin diye bile sordular düşün yani o psikolojiyi..simdi ne diyor doktorlar sana ?ben 3 -4 günde bir enginar yiyorum en az 150 tane aldık inanmayacaksın ama..çünkü gebelik koleastazi her hamilelikte olabilcek mis..yüzde 50 ihtimal var yani...kendimce enginar bol bol yiyerek karacigerimi desteklemeye calisiyorum..nerde yaşıyorsun ?amma soru sordum kusura bakma hakkini helal et..çok korktuğum için..Benim 200 küsür ve diğeri 300 civarı idi. Devamlı aç ve susuz Olduğum için önlem olsun diye serumla besledi. Ama çok zor. Allah'ın Gücüne gitmesin ama çok yoruldum. Ben de karnımı gere gere hersey yolunda diyen hamişlerden olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?