2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

e artık büyüyorlar :=)
benımkının götü başı ayrı oynuyordu : yerınde durmadı
fena olacak sanırım
Oooo yandın desene oglumda doktor ense kalınlığını olcememisti o kadar hareketliydi.hareketleri de erken baslamisti zaten gece gündüz oynardı. 1 saat dursada uyusam derdim karnım agrirdi tekme yemekten

Doktorun diyet verdi mi peki kimi doktor diyet veriyormus k vitamini çok yeme ben de az da olsa pıhtılaşma k vitamini iğnelerin etkisini azalttığı için dikkatli tüketmeye çalışıyorum. Çok yemiyorum..

Allah razı olsun canım. Çarşamba günü kontrole gidicez iyi oldu söylediğin soruca doktora
Kimi doktor önemsemiyor bir kaç kez olsun istiyor ondan sonra pıhtılaşmaya bakalım diyor ama bence sen bunu göz ardı etme canım..ben bu sefer bu haftaya iğneyle geldim daha önce 2 kez kaybettim bi kez de normal doğum yaptım ama o başka bir nedenden di..

Doktorun diyet verdi mi peki kimi doktor diyet veriyormus k vitamini çok yeme ben de az da olsa pıhtılaşma k vitamini iğnelerin etkisini azalttığı için dikkatli tüketmeye çalışıyorum. Çok yemiyorum..
Kırmızı et az ye dedi bir de kabuklu çerez türü şeylerden uzak dur dedi. Başka da bir şey demedi. K vitamininden bahsetmedi

Bana yapilan testlerde buna bakildimi hatirlamiyotum gecen seneydi.Ama genetik ve diger testleri doktor degerlendirdi birsey yok dedi.simdi igneyi kesecek ve cok tedirginim iki dusukten sonra bu safhaya geldikten sonra kaybetmekten.
Benim kide kesildi bende çok korktum ama korkunun ecele faydası yok..herhalde doktor ların vardır bir bildiği..

Hadi bakam öğrenirsin inşallah bana 12. Haftamda söylemez ben ancak 15.haftada öğrenirim gibime geliyo doktordan yana şansım pek yok
hoş hala doktora da karar veremedim bakalım
Ooofff bana da bayramdan sonra gel oyle soylicem dedi.benim omuzlar dusunce bayramdan once gel o zaman dedi 16 haftalik oluyorum o zaman ama ya ne kadar gec

Malesef canım..peki simdi hamilelik suresince urfolok gibi tam adini hatırlayamadığım bir ilaç veriyorlarmis ondan verdiler mi sana..küçükken sarılık geçirmişim ben baya hatırlıyorum hastanede uzun sure yattıydım..benim kan değerlerimi görünce doktorlar gelip gelip cak cuk cık cık deyip duruyorlardı yüzüme siroz musun kanser misin diye bile sordular düşün yani o psikolojiyi..simdi ne diyor doktorlar sana ?ben 3 -4 günde bir enginar yiyorum en az 150 tane aldık inanmayacaksın ama..çünkü gebelik koleastazi her hamilelikte olabilcek mis..yüzde 50 ihtimal var yani...kendimce enginar bol bol yiyerek karacigerimi desteklemeye calisiyorum..nerde yaşıyorsun ?amma soru sordum kusura bakma hakkini helal et..çok korktuğum için..

ikili test yaptırmıstım cuma gunu
1 hafta sonra sonuclarını alınca doktoruma göstercem
o zaman da belkı bı cınsıyet tamını yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…