2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler genelde hisseder canım oglumda daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimlerine baktım. Bunda kız istiyorum ama eminim buda erkek

O malesef ben de de var simdi iğne de vurulmadigim için ya kalbi durduysa diye diye gidiyorum bu sefer de eşimle tartisiyoruz..belki adam akilli hareketlerini hissetsek birazcık daha rahat etcez..o söylemese de sende bakabilirsin internetten mesela ben coraspin kullaniyordum yumurta toplama için istanbula gitcektik hem izmir hem istanbul kontrol ettiği halde kimse demedi bana coraspin opu dan 2 gün önce kesilecek diye internette gorunce izmirdeki doktoru arayıp sordum aferin kız dedi kanama riskine karşıbırakman lazim..dusun canım ben sordum doktora..

gercı bünyeden bünyeye göre fark edıyor ama yıne de sorayım; bulantıların nasıl?
Berbat 3 gündür kusma yok ilk haftalarda da yoktu ama 2 haftadır sürekli kustum.şimdi de su içmeye korkuyorum oglumda ilk aylarim cok guzeldi son aylarim eziyetti bu farkli ama hareketleri ayni zamanda başladı. Oglum erkek olacak adı müge olacak diyor tam kestiremiyorum

Sagligi nasil canim olsun can sagolsum diger ay ogreniriz
Aynen canım.bugün başka bir doktora gideyim dedim de pişman oldum ense kalınlığını 2 ölçtü ki ikili testte 1.6 çıkmıştı korkutmaya çalıştı beni takinimi o yapsın diye resmen beğenmediğim doktoruma sarılasım geldi inan ama hiç takmadım ve 1 doktorun takibi daha iyiymiş onu anladım.sen ne zaman kontroke gideceksin

Anneler genelde hisseder canım oglumda daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimlerine baktım. Bunda kız istiyorum ama eminim buda erkek
bende his yok sadece istek var
bende hep kız ısımlerıne baktım ama kız ıstedıgım için. belli olmaz bence
sonucta erkekler kendını daha erken gösterırmıs
doktorda gıcıklık yapmıs bıraz. doktorlar erkegı söylemek ıcın nedense pek sabırsız oluyorlar
kız da öyle olmuyorlar
bu arada kendı doktorum kıza benzettı, kordon degılse, ya da çükü çok küçük degılse kız dedı.
ama radyolojıde ıkılı test ıcın usgye bakan bayan erkek gıbı duruyor demıstı :=)
ama nedense ben pek bişi bıldıgınden emın degılım onun :=)

hem erkek hem müge

Benimkide 1,6 kuzum ben gelecek ay gitcem bayramdan sonra ne yazikki 17.hafta fln oluyo..takma sen bosver her doktor ayri bise soluyo bana bitanesi dediki cok sasirdm kanamam vardi progestani birak dedi dusecegi varsa duser dedi yok ya dedim

hanı bır sorun olsa doktor zaten söylerdı
ama ne bıleyım yaaa
ondan duymadan tek yapmadıgım sey bu ahahahah
Ben izin verdim yap bugün benim eşim hadi 1 aydır yok siz neyi bekliyorsunuz
Canım kordonunu göremedim yönü bu tarafa bakmıyor gördüğüm kordon olabilir emin olamadim
hem erkek hem müge
Oğlum canım kardeşim çizgi filmini çok sever mügeyle mine var orda balıklarının adı bile mügeyle mine müge yine iyi canım daha once sordugumda minnoş olsun demisti

valla ben hamıle oldugumu öğrendıgım berı bir yaramazlık yapmıyorum
zaten canım da ıstemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…