- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.841
Yok canım kız görünüyor hayırlı sağlıklı olsunlardanub sayfasında bır arkadas 2 tanesı kıza
biri erkege benzıyor dedı. hatta %70 erkek dedı :=)
inşallah yanılmıyorsundur :=)
tabıı canımYok canım kız görünüyor hayırlı sağlıklı olsunlarda
Kanama düşük tehliken yoksa serbest canım hatta bu ayda libido artarben cınsellıgı soracaktım
yıne öyle kaldı
gercı bünyeden bünyeye göre fark edıyor ama yıne de sorayım; bulantıların nasıl?Yok canım kız görünüyor hayırlı sağlıklı olsunlarda
Anneler genelde hisseder canım oglumda daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimlerine baktım. Bunda kız istiyorum ama eminim buda erkektabıı canım
önce allah saglıklı bir evlat nasıp etsın
sonra gönlümüze göre olanını versın =:) kız olmasını çok istiyoruz ama tabıı kı her zaman dilimizde önce hayırlısını dılemek var :=)
hanı bır sorun olsa doktor zaten söylerdıKanama düşük tehliken yoksa serbest canım hatta bu ayda libido artar
Canim banada bakar misinYok kız kendim söyledim dogumhanede kalp atışı için ultrasona biz bakardık doktor gelene kadar az çok biliyorum cinsiyeti
O malesef ben de de var simdi iğne de vurulmadigim için ya kalbi durduysa diye diye gidiyorum bu sefer de eşimle tartisiyoruz..belki adam akilli hareketlerini hissetsek birazcık daha rahat etcez..o söylemese de sende bakabilirsin internetten mesela ben coraspin kullaniyordum yumurta toplama için istanbula gitcektik hem izmir hem istanbul kontrol ettiği halde kimse demedi bana coraspin opu dan 2 gün önce kesilecek diye internette gorunce izmirdeki doktoru arayıp sordum aferin kız dedi kanama riskine karşıbırakman lazim..dusun canım ben sordum doktora..Evet canım çok haklısın dikkat etmek lazım. Benim de doktora sormak aklıma gelmedi. Bir daha ki gidişimde inşallah diyet konusunu detaylica sorarım.
Ya doktora gidince kalbi atacakmi atmayacakmi telaşı beynimdeki bütün soruları ucuruyor. Bu telaşımi bir türlü yenemedim
Berbat 3 gündür kusma yok ilk haftalarda da yoktu ama 2 haftadır sürekli kustum.şimdi de su içmeye korkuyorum oglumda ilk aylarim cok guzeldi son aylarim eziyetti bu farkli ama hareketleri ayni zamanda başladı. Oglum erkek olacak adı müge olacak diyor tam kestiremiyorumgercı bünyeden bünyeye göre fark edıyor ama yıne de sorayım; bulantıların nasıl?
Ben sordum canim kanamasi olmayan her gebe girebilir dedi daha bise olmadi kac aydir ama en azindan icim rahat etti :))ben cınsellıgı soracaktım
yıne öyle kaldı
Aynen canım.bugün başka bir doktora gideyim dedim de pişman oldum ense kalınlığını 2 ölçtü ki ikili testte 1.6 çıkmıştı korkutmaya çalıştı beni takinimi o yapsın diye resmen beğenmediğim doktoruma sarılasım geldi inan ama hiç takmadım ve 1 doktorun takibi daha iyiymiş onu anladım.sen ne zaman kontroke gideceksinSagligi nasil canim olsun can sagolsum diger ay ogreniriz
Benimki hic artmiyo hatta cok garip sekilde esimdende evdende sogudum esimden hep uzak duruyom ama oluyomus sanrm bole seylerKanama düşük tehliken yoksa serbest canım hatta bu ayda libido artar
bende his yok sadece istek varAnneler genelde hisseder canım oglumda daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimlerine baktım. Bunda kız istiyorum ama eminim buda erkek
Berbat 3 gündür kusma yok ilk haftalarda da yoktu ama 2 haftadır sürekli kustum.şimdi de su içmeye korkuyorum oglumda ilk aylarim cok guzeldi son aylarim eziyetti bu farkli ama hareketleri ayni zamanda başladı. Oglum erkek olacak adı müge olacak diyor tam kestiremiyorum
Benimkide 1,6 kuzum ben gelecek ay gitcem bayramdan sonra ne yazikki 17.hafta fln oluyo..takma sen bosver her doktor ayri bise soluyo bana bitanesi dediki cok sasirdm kanamam vardi progestani birak dedi dusecegi varsa duser dedi yok ya dedimAynen canım.bugün başka bir doktora gideyim dedim de pişman oldum ense kalınlığını 2 ölçtü ki ikili testte 1.6 çıkmıştı korkutmaya çalıştı beni takinimi o yapsın diye resmen beğenmediğim doktoruma sarılasım geldi inan ama hiç takmadım ve 1 doktorun takibi daha iyiymiş onu anladım.sen ne zaman kontroke gideceksin
sankı bişi olacakmıs gıbı rahatsız oluyorum bu konudaBen sordum canim kanamasi olmayan her gebe girebilir dedi daha bise olmadi kac aydir ama en azindan icim rahat etti :))
Canim sana foto attim bakmican mi bi onceki sayfada bi tahminde bulunsan yoksa sende mi bulunmucan :))Anneler genelde hisseder canım oglumda daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimlerine baktım. Bunda kız istiyorum ama eminim buda erkek
Ben izin verdim yap bugün benim eşim hadi 1 aydır yok siz neyi bekliyorsunuzhanı bır sorun olsa doktor zaten söylerdı
ama ne bıleyım yaaa
ondan duymadan tek yapmadıgım sey buahahahah
Canım kordonunu göremedim yönü bu tarafa bakmıyor gördüğüm kordon olabilir emin olamadimCanim banada bakar misinEki Görüntüle 1567050 Eki Görüntüle 1567050 lutfen lutfen
Oğlum canım kardeşim çizgi filmini çok sever mügeyle mine var orda balıklarının adı bile mügeyle mine müge yine iyi canım daha once sordugumda minnoş olsun demistihem erkek hem müge
valla ben hamıle oldugumu öğrendıgım berı bir yaramazlık yapmıyorumBen izin verdim yap bugün benim eşim hadi 1 aydır yok siz neyi bekliyorsunuz
Canım kordonunu göremedim yönü bu tarafa bakmıyor gördüğüm kordon olabilir emin olamadim
Oğlum canım kardeşim çizgi filmini çok sever mügeyle mine var orda balıklarının adı bile mügeyle mine müge yine iyi canım daha once sordugumda minnoş olsun demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?