2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol canım verdiğin bilgiler için. Bende araştırıcam. O gün acıyla hiç düşünemedik sormadık birşey

Ya niye durmuş ama bişi demedilermi? Ağır falanmı kaldırdın arkadaşım. Acını paylaşıyorum.
Canımsn Allah razı olsun. Genetik bozukluk 10hamileden birinde görülen birşey dedi. Kan akışı yok dedi. Ogün acıyla birşey sormayı akıl edemedik ne senin ağır kalırmanla ne ilaçla ne üzülmenle ne ağrınla ilgili dedi genetik bozukluk dedi

Kıyamam kuzummm ya nolur moralini bozma psikoloji çok önemli hem senin için hem de 3 ay sonra inşallah Rabbimin nasip edeceği melegin icin
Canım öyle zor öyle zorki. İlk günlerde aklımı kaybedicem diye korktum resmen bugün biraz iyiyim oda olur olmadık ağlamalarım dışında

Sağol canım ilgine. Dr. Birşey vermedi Dediğin gibi hamilelikle ilgili ve dahası açlık ve susuz etkili oldu ben de. Hypermesis ( gebelikte aşırı kusma ve bulantı) teşhisi var ama senim Dediğin gibi diğer konsültasyon Dr. Kanser muamelesi yaptı ultrasonda bebekten çok Karaciğere baktı ağlattı sinirimden. Bebeği sorduğumda sen bebeği ne yapacak sen haline bak dedi. Kendi Dr. Çok kızdı adama ama ne yapacaksın halimize şükredip çıktık. Kontrolle devam edeceğiz. Eskişehir'de yaşıyorum canım. Ben de bir de hasimato Tiroid de var

Çok saol canım verdiğin bilgiler için. Bende araştırıcam. O gün acıyla hiç düşünemedik sormadık birşey
Biliyorum canım çok iyi anlıyorum 3 kez yaşadım ben o acıları..şimdiki gene çok ufak ikiz bebekler im 6 aylıktı çatır çatır doğurdum 2 tane küçücük mermer tasim var..allah beterinden korusun. Simdi tek yapman gereken biraz,daha temkinli davranmak..biraz daha araştırmak..ben bu sefer perinatolog doktoruna gidiyorum ayrıca başka hastanedeki doktora da..mecburum napim..bazen tevekkül şart oluyor zor bir şey ama..elimizden gelen su aşamada malesef o...

Canım benim eskişehir i bilirim kütahyada okudum çok ta gittim geldim gezmeye oraya..üniversite ye mi gidiyorsun senin gebelikte riskli ben gibi nerden el atsak bir yerden bir şey çıkabiliyor mutlaka perinatolog araştır..tiroidiçin nediyor doktorun ona ilaç veriyorlar gebelik suresince galiba..ilaç içiyor isen karaciğer enzimlerini oda,arttırıyor olabilir..uyuz gibi kaşınmaya başladın mi peki..birde vücudunda kırmızı lekeler var mi karnında göğsünde kollarında..dikkat ettin mi hic..

Cok cok cok sasirdim ve uzuldum. Ama Rabbim hayirlisini nasib etsin. Insallah en kisa zamanda tekrar guzel haberlerini duyariz. Allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…