- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.861
Ya niye durmuş ama bişi demedilermi? Ağır falanmı kaldırdın arkadaşım. Acını paylaşıyorum.Salı günü aldılar canım. Bi gün önce ölmüşkalbi durmuş
Kıyamam kuzummm ya nolur moralini bozma psikoloji çok önemli hem senin için hem de 3 ay sonra inşallah Rabbimin nasip edeceği melegin icinAllah razı olsun canımhala rüyadaymışım gibi geliyo
Ben eklemistim ama senin icin tekrar ekliyim:)bende anlamıyorum :=) doktor baktı bıraz erkek olaydı anlardı heralde
kıza benzettı.
senınkı nasıl göruntu?
gecmıs olsun canım. vardır bır hıkmetıSalı günü aldılar canım. Bi gün önce ölmüşkalbi durmuş
gordum öncekını.Ben eklemistim ama senin icin tekrar ekliyim:)
Bende anladigimdan degil tip olarak benzetiyorumgordum öncekını.
dedım ya ben pek anlamam dıye
gercekten anlamıyor musum
Hayir canimKızlar 2 li teste aç mı gitcez
fark etmıyorKızlar 2 li teste aç mı gitcez
Çok saol canım verdiğin bilgiler için. Bende araştırıcam. O gün acıyla hiç düşünemedik sormadık birşeyBen 2.gebeligim de özel doktora gidiyordum şifa da yatırabilirsin demişti geçen sene aralik 2013 te sgk anlaşması var diye düşük çıkar zanettik 450 tl fark verdik toksoplazma rubella pıhtılaşma testi için..bu sene tüp bebek doktorum daha detaylı tahliller istedi..kromozom tahlili filan istedi istanbulda 2000 tl filan dediler indirimli hali..acelesi yok sgk yapıyor izmirde anlaşmalı hastanede yaptırım dediler..ben gidermiyim birdaha özel hastaneye..burda kadın doğum hastanesi var genetik bölümünden randevu aldim..istanbuldaki doktor bu tahlilleri istiyorum demişti genetik doktoruna verdim bunlar gerekli diye..5 kuruş vermeden çıktım..isin acısı sgk hastaneside her tahlili yapmıyormuş dışarı gönderiyor mus özel labaratuvara ve geçen sene ayni şifadaki yere göndermişler düşün birinde 450 tl havaya gitti..genetik bölümünden randevu alıp kendinde konuşup danisabilirsin bulunduğun şehirde...
Canımsn Allah razı olsun. Genetik bozukluk 10hamileden birinde görülen birşey dedi. Kan akışı yok dedi. Ogün acıyla birşey sormayı akıl edemedikYa niye durmuş ama bişi demedilermi? Ağır falanmı kaldırdın arkadaşım. Acını paylaşıyorum.
Canım öyle zor öyle zorki. İlk günlerde aklımı kaybedicem diye korktum resmen bugün biraz iyiyim oda olur olmadık ağlamalarım dışındaKıyamam kuzummm ya nolur moralini bozma psikoloji çok önemli hem senin için hem de 3 ay sonra inşallah Rabbimin nasip edeceği melegin icin
Saol canım öyle tabi. Rabbim böyle hayırlı görmüş demekkigecmıs olsun canım. vardır bır hıkmetı
Canım Allah razı olsun. Rabbim sizinkileri size bağışlasın sağlıkla inşallahYellu seninle aynıydı sat IMI z bizim .çok üzüldüm .Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda sana
Sağol canım ilgine. Dr. Birşey vermedi Dediğin gibi hamilelikle ilgili ve dahası açlık ve susuz etkili oldu ben de. Hypermesis ( gebelikte aşırı kusma ve bulantı) teşhisi var ama senim Dediğin gibi diğer konsültasyon Dr. Kanser muamelesi yaptı ultrasonda bebekten çok Karaciğere baktı ağlattı sinirimden. Bebeği sorduğumda sen bebeği ne yapacak sen haline bak dedi. Kendi Dr. Çok kızdı adama ama ne yapacaksın halimize şükredip çıktık. Kontrolle devam edeceğiz. Eskişehir'de yaşıyorum canım. Ben de bir de hasimato Tiroid de varMalesef canım..peki simdi hamilelik suresince urfolok gibi tam adini hatırlayamadığım bir ilaç veriyorlarmis ondan verdiler mi sana..küçükken sarılık geçirmişim ben baya hatırlıyorum hastanede uzun sure yattıydım..benim kan değerlerimi görünce doktorlar gelip gelip cak cuk cık cık deyip duruyorlardı yüzüme siroz musun kanser misin diye bile sordular düşün yani o psikolojiyi..simdi ne diyor doktorlar sana ?ben 3 -4 günde bir enginar yiyorum en az 150 tane aldık inanmayacaksın ama..çünkü gebelik koleastazi her hamilelikte olabilcek mis..yüzde 50 ihtimal var yani...kendimce enginar bol bol yiyerek karacigerimi desteklemeye calisiyorum..nerde yaşıyorsun ?amma soru sordum kusura bakma hakkini helal et..çok korktuğum için..
Biliyorum canım çok iyi anlıyorum 3 kez yaşadım ben o acıları..şimdiki gene çok ufak ikiz bebekler im 6 aylıktı çatır çatır doğurdum 2 tane küçücük mermer tasim var..allah beterinden korusun. Simdi tek yapman gereken biraz,daha temkinli davranmak..biraz daha araştırmak..ben bu sefer perinatolog doktoruna gidiyorum ayrıca başka hastanedeki doktora da..mecburum napim..bazen tevekkül şart oluyor zor bir şey ama..elimizden gelen su aşamada malesef o...Çok saol canım verdiğin bilgiler için. Bende araştırıcam. O gün acıyla hiç düşünemedik sormadık birşey
Canım benim eskişehir i bilirim kütahyada okudum çok ta gittim geldim gezmeye oraya..üniversite ye mi gidiyorsun senin gebelikte riskli ben gibi nerden el atsak bir yerden bir şey çıkabiliyor mutlaka perinatolog araştır..tiroidiçin nediyor doktorun ona ilaç veriyorlar gebelik suresince galiba..ilaç içiyor isen karaciğer enzimlerini oda,arttırıyor olabilir..uyuz gibi kaşınmaya başladın mi peki..birde vücudunda kırmızı lekeler var mi karnında göğsünde kollarında..dikkat ettin mi hic..Sağol canım ilgine. Dr. Birşey vermedi Dediğin gibi hamilelikle ilgili ve dahası açlık ve susuz etkili oldu ben de. Hypermesis ( gebelikte aşırı kusma ve bulantı) teşhisi var ama senim Dediğin gibi diğer konsültasyon Dr. Kanser muamelesi yaptı ultrasonda bebekten çok Karaciğere baktı ağlattı sinirimden. Bebeği sorduğumda sen bebeği ne yapacak sen haline bak dedi. Kendi Dr. Çok kızdı adama ama ne yapacaksın halimize şükredip çıktık. Kontrolle devam edeceğiz. Eskişehir'de yaşıyorum canım. Ben de bir de hasimato Tiroid de var
Cok cok cok sasirdim ve uzuldum. Ama Rabbim hayirlisini nasib etsin. Insallah en kisa zamanda tekrar guzel haberlerini duyariz. Allah yardimcin olsun..Canımsn Allah razı olsun. Genetik bozukluk 10hamileden birinde görülen birşey dedi. Kan akışı yok dedi. Ogün acıyla birşey sormayı akıl edemedikne senin ağır kalırmanla ne ilaçla ne üzülmenle ne ağrınla ilgili dedi genetik bozukluk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?