2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar.. bende geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. daha önce de bir düşük yaşadım.. 1 ay sonra genetik ve pıhtılaşma tahlilleri yapılacak. izmir de Bornova şifaya gidiyorum..size bir şey sormak istiyorum. bunlar için bir perinatologa mı gitsem daha iyi olur? bu gittiğim 2. doktorum aslında memnunum. napayım bilemedim..

Evet Tiroid tetikliyor, bahsettiğin semptomlar çıkmadan bazıları da artmadan Aldı hastaneye Dr. Benim Dr. Ün. Hastanesinden ayrılmış riskli gebelik uzmanı içim rahat ama yine de bir bakmak Lazım perinatolog.
Rabbim Hayırlısı ile sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Ben bornova şifa da esra hanim â gittim ama memnun kalmadim açıkçası hem boşuna hormon yedim hem de param gitti..serkan güçlü şifa da idi geçen sene oda perinatolog ama ben şifa çok kalabalık diye bu sene ona gitmeyi tercih etmedim serkan hoca da 9 eylül üniversitesi kökenli idi galiba..bazen genetik nedenlerden kaybediyoruz bazen kader belkide bilemiyorum..ama bence iyi bir prof bulsan daha iyi olur canım..detaycı araştırmacı..özel hastaneler bazen hastayı kobay gibi kullanıyor ege universitesinde özel hocaları varmış perinatolog muş mete idi galiba adi..onu bir araştır bakalım..ben simdi 9 eylül de hoca ama hastanede bakamadiklari için özel muayenesine gidiyorum mecbur..

Hayret bir şey ama yani. Sen ne güzel bilgilisin arastiriyorsun soruyorsun e bilmeyen napsin. Bu doktorlar neden düşünmez etraflica bakipta konusmaz ki...
benim böyle kan pıhtılaşmasiymis genetik testmis hic haberim yoktu. Ah bilseydim ikinci gebeliğim devam ederdi de bu ay dogum yapardim. Ne vardi doktorun biri deseydi beni bu testlerden haberdar etseydi.. ikinci kaybimdan sonra arastirmak aklima geldi. Bir de ogrendim ki kalbin durma sebeplerinin basinda pıhtılaşma bozukluklari geliyormuş.

Neyseki dermansiz dert değil. Binlerce şükür... Allah yine boynu bükük hastenelerde birakmasin bizi... Neşeyle evimize dönenlerden olalim

ben sümeyra hanıma gidiyorum. şimdilik memnunum aslında ama dediğin doğru ben biraz daha araştırayım. cok teşekkürler..

İnşallah amin cümlemizin canım..haberleşelim mutlaka..sağ salim kucaklarimiza bebeklerimizi alalım inşallah..hep dua edeceğim senin için de..

Napim canım onlara gore herşey normal..ama kadın olarak hepimiz ayniyiz dır eminim her seferinde bizden birşey daha gidiyor stres üzüntü bizde birikiyor bazen esi bile anlamıyor insani..İnşallah bu sefer sağ salim kucağına bebeğini alacaksın canım..allahım su ramazan da hic birimize aci yasatmasin sağlık la alalım kucagimiza bebeklerimizi doyasıya koklayalım..

ben sümeyra hanıma gidiyorum. şimdilik memnunum aslında ama dediğin doğru ben biraz daha araştırayım. cok teşekkürler..
Ben bir kaç kez onla ilgili iyi yorum okumamıştım..senin kafani karıştırmak istemem ama geçen sene 70 tl idi aşılama için gittim ben mesela 10 günde bir sistem kapanıyordu ayda 210 tl verdim pasa pasa parasından da değilim bizim gibi problemi olan hastalara yetersiz kalabiliyorlar..mesela bir kez egepol e gittim bana doktor dediki bir dahaki hamililiginde gebelik koleastazi gecirmeyecegine dair ege universitesinden yazı getir incelensin ona gore tedavi baslayayim dedi..düşün risk almak istemedi çünkü ben riskli bir hastaydım onun için..

evet haklısın. ben evime yakın diye de orayı tercih etmiştim aksamları da bakıyordu cok kalabalık olmuyordu.. ama şimdi durum değişti tabi 2 kayıptan sonra daha titiz davranmalıyım. çok sağol ilgilendiğin için..sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim :)

K kaderim35 canim acini tazelemek istemem ama merak ettim neden vefat etti ikizlerin sebebi neydi. Başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın..
Amin canım benim kimseye yaşatmasın..gebelik koleastazi dediler..6 aylıktı lar..rahim ağzım dikili olmasına rağmen bebekler kan değerimin yuksek olmasından dolayı doğum başladı zannetmişler..ben evde 3 gün dilan doğum sancısı çekmişim ben zanediyordumki 6 aylık oldular iki kardeş dövüşüyor rahat edemiyorlar ama karnım öyle boyle hareket etmiyordu bir sağa bir sola..son gece baya yastik filan tırmaladım sabaha kadar uyuyamadım hangi şekilde yattıysam bel ağrım gecmedi bu da doğum sancisiymis bu arada onu öğrendim..kan geldi doktora gidince rahim açılmış dikişleri bebekler açmış dedi..acil üniversiteye sevk ettiler..serum verirlerken bebekler duruyordu ama kan değerlerim karaciğer enzimlerim gittikçe artıyordu o yüzden serumu kestiler normal doğum olcak dediler..ben pek bi yırtındım hep ikiz olduğu için sezeryan olcak diye ama senden olamayız narkoz verirsek masada kalırsın dediler ben genede imza atıp çıkmayı düşünüyordum bir şekilde..suyum geldi normal doğuma girdim..ilk ince oğlum doğdu o bir gün yaşadı kuvez de..kızım doğumda ex oldu..dedikleri şey üniversitenin gebelik koleastazi doğurduktan sonra cildimdeki kirmizilarda geçti..enzimlerimde safra asitlerimde normale döndü..annemde böyle bir hastalık yok ama ben küçükken geçirdiğim sarilik hastalığına yoruyorum..doktorlar ikiz olduğu için vücut daha fazla çalışıyor benim de karaciigerimin 3 kişilik çalışmaya yetmediğini söylediler..o yüzden bu sefer tüp bebek doktoru bile tek transfer yerleştirdi..gene taşıyamazsın dedi..

İnşallah canım sende en kisa zamanda en güzel bebeği kucağına alırsın..evladına bir an önce kavuşmanı diliyorum..birşey sormak istersen elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim..

İnşallah canım sende en kisa zamanda en güzel bebeği kucağına alırsın..evladına bir an önce kavuşmanı diliyorum..birşey sormak istersen elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim..
çok teşekkür ederim.. takipte olacağım güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah...sağlıcakla kal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…