- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.901
Canımbi fotosu benim Kızımda bakilan ultrason fotosuyla çok benziyo sanırım kızçen geliyo Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsun da
inşallah :=) aynen saglıklı olsunlar da :=)Canımbi fotosu benim Kızımda bakilan ultrason fotosuyla çok benziyo sanırım kızçen geliyo Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsun da
Diom acaba kizda mi agri oluyo:))canim ogrenen herkes erkek:))
Bakalım canım meraktan mı kızdan mı erkekten mi sen baya öndesin ilk haber senden Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versinAma senin solediginde cok yuksek bi ihtimal bebegm sanirim meraktan agriyo)))
Valla o foto 12.haftada verildi bana ikili testte doktorum hiç bir şey demedi yalnız kayinvalidem görür görmez kız bu dedi 3 hafta sonra kız dedi doktorum tosuncuk bi kızım olduinşallah :=) aynen saglıklı olsunlar da :=)
senınde aslında erken
doktorun kesın mı konustu?
bende bundan bahsedıyorsun sandım :=) allah bagıslasınValla o foto 12.haftada verildi bana ikili testte doktorum hiç bir şey demedi yalnız kayinvalidem görür görmez kız bu dedi 3 hafta sonra kız dedi doktorum tosuncuk bi kızım oldu
Ooofff bana da bayramdan sonra gel oyle soylicem dedi.benim omuzlar dusunce bayramdan once gel o zaman dedi16 haftalik oluyorum o zaman ama ya ne kadar gec
Yok canım ilk gebeligimdi özellikle burun yapısını inanılmaz benzettimbende bundan bahsedıyorsun sandım :=) allah bagıslasın
bunu da önce saglıklı sonra gönlune göre olanı versın. erkek mı ıstıyorsun? kız olduguna göre
inşallah erkek bebişin olur :=) bir kızın varmıs bır de oglan olsun :=)Yok canım ilk gebeligimdi özellikle burun yapısını inanılmaz benzettim
Öncelikle saglikli olsun bir kızım var şükürler olsun tabiki oğlum da olsun isterim ama bu da kızsa çok mutlu olurum ismi bile hazır yani kız olursa
Amin inşallah canım benim de bu4. Gebelik bir kızım var 6 yaşında karnımda da igneden dolayı bende de morluk var neyseki doguma kadar kullanmacagiz hamdolsunBende karindan yapiyorum cok yakiyor.birde morariyor.benim ense kalinligi biraz yuksek cikti.kan tahlilleri temiz.bugun cvs testi yapildi.karnim agriyor onun icin yatiyorum sabahtan beri.bakalim insallah temiz cikar sonuclar 10 gun sonra cikacak.valla sevinemiyorum bile hamileligime.ilkte sikinti olmadi 7 yasinda su an sonra 2 tanesinin kalbi durdu ilk iki ay icinda.bu 4 .gebelik.Allahim insallah hepimize hayirlisni versin
Merhaba.bende his yok sadece istek var
bende hep kız ısımlerıne baktım ama kız ıstedıgım için. belli olmaz bence
sonucta erkekler kendını daha erken gösterırmıs
doktorda gıcıklık yapmıs bıraz. doktorlar erkegı söylemek ıcın nedense pek sabırsız oluyorlar
kız da öyle olmuyorlar
bu arada kendı doktorum kıza benzettı, kordon degılse, ya da çükü çok küçük degılse kız dedı.
ama radyolojıde ıkılı test ıcın usgye bakan bayan erkek gıbı duruyor demıstı :=)
ama nedense ben pek bişi bıldıgınden emın degılım onun :=)
Merhaba.
Batı'da durumlar nasıl bilmiyorum ama bizim taraflarda bebek kızsa 4 aydan önce pek söylenmez. Çünkü bir dönem ciddi oranda kürtaj vardı.
Kız olunca tıpkı cahiliyye döneminde diri diri toprağa gömmüldüğü gibi,burda da aldırılıyordu.
ikili test için ne zaman gideceksin? Aramızda 1 gün var. Beni doktor 8 Temmuz'da çağırdı ama ikili test için demedi rutin kontrol sandim.Bayramdan onceyse iyiymiş ya bizim bayram sonu olur tekrar kontrol heralde şuan ki beklentim ikili testi atlatmak sonra bende sizler gibi cinsiyet için beklicem ama biriniz öğrenince okuyunca bende çok heyecanlaniyorum
İstemiyorsan zorla yapamaz canım bende yaptırmadımikili test için ne zaman gideceksin? Aramızda 1 gün var. Beni doktor 8 Temmuz'da çağırdı ama ikili test için demedi rutin kontrol sandim.
Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Istemezsem ille yaptırmalisin demez herhalde?
Özel muayenehanelerin olduğu zamanlardı. Aslında gariban köylü doğru düzgün kontrole gelmez. Çat diye doğurur zaten :)nasıl yani ya Hakkari'de bile karşılaşmadım ben bu durumla gerçi kız olsa daha iyi onlar için güzelliğine göre para alıyorlar bu yüzden olabilir. Sizin oralar neresi?
Yaptirmayan birini gördüğüme sevindim valla :) gerekli mi değil mi kararsizlasmaya başlamistim burda yaptıranlari gördükçe..İstemiyorsan zorla yapamaz canım bende yaptırmadım
Gunaydın canim.. hayırlı annesine bağlı yiğit bir evlat olsun inşallah..Gunaydinn iyi pazarlar annisler dun dr gittim ve minicik bir erkek bebek gordum dr buyuk ihtimal erkek dedi ❤ haftaya ikili test sonucum icin bir daha gidecegim ❤ darisi ogrenemiyenlerin basina
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne hoş erken öğrenmişsiniz :)Gunaydinn iyi pazarlar annisler dun dr gittim ve minicik bir erkek bebek gordum dr buyuk ihtimal erkek dedi ❤ haftaya ikili test sonucum icin bir daha gidecegim ❤ darisi ogrenemiyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?