2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla o foto 12.haftada verildi bana ikili testte doktorum hiç bir şey demedi yalnız kayinvalidem görür görmez kız bu dedi 3 hafta sonra kız dedi doktorum tosuncuk bi kızım oldu
bende bundan bahsedıyorsun sandım :=) allah bagıslasın
bunu da önce saglıklı sonra gönlune göre olanı versın. erkek mı ıstıyorsun? kız olduguna göre

Ooofff bana da bayramdan sonra gel oyle soylicem dedi.benim omuzlar dusunce bayramdan once gel o zaman dedi 16 haftalik oluyorum o zaman ama ya ne kadar gec

Bayramdan onceyse iyiymiş ya bizim bayram sonu olur tekrar kontrol heralde şuan ki beklentim ikili testi atlatmak sonra bende sizler gibi cinsiyet için beklicem ama biriniz öğrenince okuyunca bende çok heyecanlaniyorum

bende bundan bahsedıyorsun sandım :=) allah bagıslasın
bunu da önce saglıklı sonra gönlune göre olanı versın. erkek mı ıstıyorsun? kız olduguna göre
Yok canım ilk gebeligimdi özellikle burun yapısını inanılmaz benzettim
Öncelikle saglikli olsun bir kızım var şükürler olsun tabiki oğlum da olsun isterim ama bu da kızsa çok mutlu olurum ismi bile hazır yani kız olursa

inşallah erkek bebişin olur :=) bir kızın varmıs bır de oglan olsun :=)
hayırlısı olsun hakkımızda :=)

[TE="Yellu, post55, member: 680590"]Canım Allah razı olsun. Şok olduk eşimle. Ağrım var diye gitmiştim gaz ağrısı sandım hep. İçime doğmuştu sanki anneler herşeyi hissedermişya Rabbim inşallah tekrar nasip eder ileride [/QUOTE] Bende hissettim sen umidini kaybetme hic ben kizimi 4 yil bekledim tedavi oldum olmadi biraktim operasyon gecirdim sukurler olsun verdi Rabbim. Bu da Rabbimin ikrami sen dr bir dahaki gebeliginde daha temkinli kontrollu olucaksin insallah da saglikla alicaksin bebesini ...ben kurtaj olmasaydim yani bebisim olmeseydi bu ayda kucagima alacaktim ama kismet

Amin inşallah canım benim de bu4. Gebelik bir kızım var 6 yaşında karnımda da igneden dolayı bende de morluk var neyseki doguma kadar kullanmacagiz hamdolsun

Merhaba.
Batı'da durumlar nasıl bilmiyorum ama bizim taraflarda bebek kızsa 4 aydan önce pek söylenmez. Çünkü bir dönem ciddi oranda kürtaj vardı.
Kız olunca tıpkı cahiliyye döneminde diri diri toprağa gömmüldüğü gibi,burda da aldırılıyordu.

nasıl yani ya Hakkari'de bile karşılaşmadım ben bu durumla gerçi kız olsa daha iyi onlar için güzelliğine göre para alıyorlar bu yüzden olabilir. Sizin oralar neresi?

Bayramdan onceyse iyiymiş ya bizim bayram sonu olur tekrar kontrol heralde şuan ki beklentim ikili testi atlatmak sonra bende sizler gibi cinsiyet için beklicem ama biriniz öğrenince okuyunca bende çok heyecanlaniyorum
ikili test için ne zaman gideceksin? Aramızda 1 gün var. Beni doktor 8 Temmuz'da çağırdı ama ikili test için demedi rutin kontrol sandim.
Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Istemezsem ille yaptırmalisin demez herhalde?

ikili test için ne zaman gideceksin? Aramızda 1 gün var. Beni doktor 8 Temmuz'da çağırdı ama ikili test için demedi rutin kontrol sandim.
Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Istemezsem ille yaptırmalisin demez herhalde?
İstemiyorsan zorla yapamaz canım bende yaptırmadım

nasıl yani ya Hakkari'de bile karşılaşmadım ben bu durumla gerçi kız olsa daha iyi onlar için güzelliğine göre para alıyorlar bu yüzden olabilir. Sizin oralar neresi?
Özel muayenehanelerin olduğu zamanlardı. Aslında gariban köylü doğru düzgün kontrole gelmez. Çat diye doğurur zaten :)
Şehir merkezinde yaşayanlardı bunu yapanlar.
Merdiven altı kürtaj çoktu eskiden.
Hayal meyal hatırlıyorum bende. Patlak verince söylenmedi artık cinsiyet.

Gunaydinn iyi pazarlar annisler dun dr gittim ve minicik bir erkek bebek gordum dr buyuk ihtimal erkek dedi ❤ haftaya ikili test sonucum icin bir daha gidecegim ❤ darisi ogrenemiyenlerin basina
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne hoş erken öğrenmişsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…