2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İslamiyet öncesi dönem gibiymis yazık ya ben kız olsun diye deliriyorum hiç karşılaşmadım daha önce. İstenmeyen gebeliklerde kadınların ilkel uygulamalarını biliyorum da cinsiyet begenmeyince kuretaj hiç duymadım. Hala devam ediyor mu peki bu durum

Aynen canım dermanı olsun yeterki. Benim 10.9 çıkmıştı ilk ölçtüğünde. Doktor gayet iyi dedi ilaç fln vermedi kanla alakalı. ben bi ara yine hatırlatayım talesemi minör olduğumu
senin carpintin oluyormu canim banada vermedi zaten versede bize yaramiyor ya. benimde ozaman 10.6 di dusuk ama bakariz gene dedi doktorum tuhaf zaten bi vitamin verdi sgk karilamio 31 lira sinir oldum promosyon olacaklar diye insanlari yoluyorlar

Yaptirmayan birini gördüğüme sevindim valla :) gerekli mi değil mi kararsizlasmaya başlamistim burda yaptıranlari gördükçe..
Oglumda kan sayımı yaptırmak için tahlil vermiştim o zamanlar gebelere her işlem ücretsizdi ikili taramaya da bakılmış ama ben özellikle istemedim.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama bir problemi olmuş olsa kesinlikle aldırmayı dusunmeyecegim için tahlil yaptırıp kafa karışıklığı yaşamak istemiyorum.hastanelerin referans aralığı farkli olabiliyor boşuna strese girmek istemem oglumda preeklamsiydim zaten tansiyonum strese bağlı çıkıyor hemen

Hayır yok artık. Söylenmiyo zaten özellikle devlet hastanelerinde.
Erkek olunca pipiden dolayı daha erken söyleniyo ama bence kazın ayağı öyle değil :)

Size kız ismi buldum;Ahu..

canim benimkide ultrasonda soylemdi gayet saglikli dedi degeri sorunca tekrardan. saglikli dedim ya dedi ama lab a verilen bi kan varya orda nt degeri yaziodu o formun fotografni cektn elimdede olsn diye

Size kız ismi buldum;Ahu..
Ahu mu nereden geldi aklınıza? Bende kız olsun çok istiyorum ama hayırlı evlat olsun inşallah. Bizim ailede pek kız yok.oğlumun adını babasına uygun koymuştum kızım olursa insallah kendi adıma uygun birşey düşünüyorum ama Ahu da güzel isimmis hic düşünmedim

Ahu diyince içimde bi ferahlık hoşluk oldu. Eminim adı gibi kendi de güzeldir Ahu'ların.

o
ohh maşallah maşallah cok sevndim canim benim insllh tayininde cikar mutlulugunuz arttikca artar :) ultrasnda normal canim cok sukur kan degeri icin ptesi arayacagim tekrardan 2 li testin

Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Zaten stres içinde doktora gidiyorum bir de kötü bir şey ogrenirsem hamileliğimi kendime zehir ederim diyorum.. tabi ben olumsuz düşündugum için yaptirmiyorum yaptiranlar olumlu düşünüyor içimiz rahat etsin diye yaptırıyor...

Allaha emanet olsun bebislerimiz

Benîm ağrıyo canım ağrı da değil sancı gibi sanki. Bide göbek deliğimin çevresinde oluyo. Bende korkuyorum ağrı oldukça
canim benimde oluo bide alt karinda aci gbi bisi oluo dun sordum doktora bebek yukari dogru ciktigindan oluyor dedi. icinzi ferah olsn bizdiklar buyuyor anneleri :)

Kuzum cok sevindim masallah minigede hemen buyuyolar dimi:)
Bende akdeniz anemisi tasiyicisym kan degern kac canim senin bide demirin?
Insallah sonuclarinda guzel cikar kuzum
evet tryzesi buyusunlerde dogsunlar insallah valla 3 aymi gecti 3 yilmi belli degil :) canim degerlerim evde ama kan 9.4 e dusmus demirim 181 ni neydi yanlis hatrlamiosam ama gidince bakip dogrusunu yazarim

Cok sevindim cnmm benimde 0.7. O nasil dr oyle.terslemesin melekle annesini ama..hadi bakalim guzel sonuclar alcaksin i nsallahhh
sorma canim kadin tuhaf ya ama iyiliginede iyi hakkimda hayirlisi :) insallah canim 6da ciktiysa sonuc hastanenin int sitesinde gorurum ama bakmadm daha baksamda anlamam ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…