2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlarr ben bugun neguzel uyumusum yahuuu....

Günaydın Kızlarr ben bugun neguzel uyumusum yahuuu....

Ayy ne güzel işte :))) Biz de bu sabah kedi gibiydik mırlaya mırlaya uyandık :) Kahvaltıyıda kocam hazırlıyor bugün değmeyin keyfime. :)
Günaydın herkese Bende bugün ilk defa bu gün 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk :)

canim benimkide ultrasonda soylemdi gayet saglikli dedi degeri sorunca tekrardan. saglikli dedim ya dedi ama lab a verilen bi kan varya orda nt degeri yaziodu o formun fotografni cektn elimdede olsn diye

ozaman benimkide raporu bekliyor o yüzden söylemedi ama tedirgin gibi konuşması moralimi bozdu canım ya

Oyy kıyamamm yavrum, inşallah bir daha hiç bulanmaz miden benim, ciddi derecede azaldı mide bulantılarım. İnşallah bir daha hiç bulanmaz. Kocana da kocaman bir aferin veriyoruz :)

Canim cok gecmis olsun..6 aylik bebegini niye ksybettin kan pihtilasmasi felan miydy..

Oyy kıyamamm yavrum, inşallah bir daha hiç bulanmaz miden benim, ciddi derecede azaldı mide bulantılarım. İnşallah bir daha hiç bulanmaz. Kocana da kocaman bir aferin veriyoruz :)
Oh ne güzel inşallah bundan sonra hareketlerini hissederek mutlu oluruz canım
Sen nasıl oldun kahverengi akıntın kesildi mi ? Korkuttun bizi rabbim bir daha yasatmasin

Günaydınlarrr :))
Ayy nasıl uyumuşuz bu saate kadar yaa :)) şaşırdımmm :) ama güzel olmuşş :)
Ben hala kalkamıorum yatak keyfinden :) eşimde kahvaltıyı hazırlıo :)
Bugün yurtdışına çıkıcak iş için ben 4gün yalnız kalıcamm

Oh ne güzel inşallah bundan sonra hareketlerini hissederek mutlu oluruz canım
Sen nasıl oldun kahverengi akıntın kesildi mi ? Korkuttun bizi rabbim bir daha yasatmasin

Aminn cümlemize canımmm. Allah kimseye yaşatmasın diyelim. Çok çükür kahverengilerden de kurtuldum gibiyim hissedilmeyecek kadar az geliyor şimdi. Yarına hiçbir şey kalmayacak gibi görünüyor çok şükür.

Eveet artık bence de :) Ocak anneleri sabırsızız, bir an önce hissedelim. Hatta doğsunlar mır mır sevelim onları:)

Amin canım inşallah
Cinsiyetler kesinleşsin de ciciler topikimiz açılsın her yer renklensin

Ohh bugün hamişlerimiz uykusunu alarak uyanıyor ne güzel
Çabuk geçsin 4 gün babanız sizi çok ozlesin ve çabucak kavuşun

Hahhahahah kız siz benimde dengemi bozuyorsunuz yaevham yapmayın evhamda hayir olmaz şer i de cagirmayin keyfine bakkk hayat güzel bebisler sağlıklı

Ben de aynen öyleyim sabah bulantımi bekliyorum. Eşim diyor ne bekliyorsun yapsana kahvaltını neden midem bulanmiyor ki diyorum. Iyi iste bulunmadan ye deli mi ne dercesine bakıyor

Dediğin gibi bulansa bir dert bulanmasa bir dert. Ama şu son üç gündür fark ettim acken bulandim olmuyor artik. Fazla yediğimde bulaniyor.

senin carpintin oluyormu canim banada vermedi zaten versede bize yaramiyor ya. benimde ozaman 10.6 di dusuk ama bakariz gene dedi doktorum tuhaf zaten bi vitamin verdi sgk karilamio 31 lira sinir oldum promosyon olacaklar diye insanlari yoluyorlar
Dediğiö gibi canım talesemi için iyi bi değer dedi zaten referans aralığı da 11den başlıyodu benim 10.9 çıktı. İlk zamanlar feci bi çarpıntım vardı hatta tansiyon aleti aldı eşim nabzı ölçmek için o derece kötü oldum. Sonra düzeldi. Bana sadece imom omega 3 verdi okadar onun dışında daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin. Kanla alakalı birdaha bişi demedi belki ikili taramada ölçer yine kan değerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…