- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.941
Günaydın Kızlarr ben bugun neguzel uyumusum yahuuu....
İnşallah canım hayırlısı olsun bakalıminşallah erkek bebişin olur :=) bir kızın varmıs bır de oglan olsun :=)
hayırlısı olsun hakkımızda :=)
Ayy ne güzel işte :))) Biz de bu sabah kedi gibiydik mırlaya mırlaya uyandık :) Kahvaltıyıda kocam hazırlıyor bugün değmeyin keyfime. :)[/QUOTE
Günaydın herkese
Bende bugün ilk defa 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış
Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk
Günaydın herkese Bende bugün ilk defa bu gün 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk :)Ayy ne güzel işte :))) Biz de bu sabah kedi gibiydik mırlaya mırlaya uyandık :) Kahvaltıyıda kocam hazırlıyor bugün değmeyin keyfime. :)
3 temmuzda gidicem inşallah canım 11+3 oluyorumikili test için ne zaman gideceksin? Aramızda 1 gün var. Beni doktor 8 Temmuz'da çağırdı ama ikili test için demedi rutin kontrol sandim.
Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Istemezsem ille yaptırmalisin demez herhalde?
canim benimkide ultrasonda soylemdi gayet saglikli dedi degeri sorunca tekrardan. saglikli dedim ya dedi ama lab a verilen bi kan varya orda nt degeri yaziodu o formun fotografni cektn elimdede olsn diye
Kıyamam canım benim zaten ne desek boş :/ ama dualarimiz seninle unutmaCanım öyle zor öyle zorki. İlk günlerde aklımı kaybedicem diye korktum resmen bugün biraz iyiyim oda olur olmadık ağlamalarım dışında
Günaydın herkese Bende bugün ilk defa bu gün 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk :)
Canim cok gecmis olsun..6 aylik bebegini niye ksybettin kan pihtilasmasi felan miydy..Biliyorum canım çok iyi anlıyorum 3 kez yaşadım ben o acıları..şimdiki gene çok ufak ikiz bebekler im 6 aylıktı çatır çatır doğurdum 2 tane küçücük mermer tasim var..allah beterinden korusun. Simdi tek yapman gereken biraz,daha temkinli davranmak..biraz daha araştırmak..ben bu sefer perinatolog doktoruna gidiyorum ayrıca başka hastanedeki doktora da..mecburum napim..bazen tevekkül şart oluyor zor bir şey ama..elimizden gelen su aşamada malesef o...
Oh ne güzel inşallah bundan sonra hareketlerini hissederek mutlu oluruz canımOyy kıyamamm yavrum, inşallah bir daha hiç bulanmaz miden benim, ciddi derecede azaldı mide bulantılarım. İnşallah bir daha hiç bulanmaz. Kocana da kocaman bir aferin veriyoruz :)
Oh ne güzel inşallah bundan sonra hareketlerini hissederek mutlu oluruz canım
Sen nasıl oldun kahverengi akıntın kesildi mi ? Korkuttun bizi rabbim bir daha yasatmasin
Aminn cümlemize canımmm. Allah kimseye yaşatmasın diyelim. Çok çükür kahverengilerden de kurtuldum gibiyim hissedilmeyecek kadar az geliyor şimdi. Yarına hiçbir şey kalmayacak gibi görünüyor çok şükür.
Eveet artık bence de :) Ocak anneleri sabırsızız, bir an önce hissedelim. Hatta doğsunlar mır mır sevelim onları:)
Ohh bugün hamişlerimiz uykusunu alarak uyanıyor ne güzelGünaydınlarrr :))
Ayy nasıl uyumuşuz bu saate kadar yaa :)) şaşırdımmm :) ama güzel olmuşş :)
Ben hala kalkamıorum yatak keyfinden :) eşimde kahvaltıyı hazırlıo :)
Bugün yurtdışına çıkıcak iş için ben 4gün yalnız kalıcamm
Ohhhh sen bu keyfi hakediyorsun şekerim tadını çıkarAyy ne güzel işte :))) Biz de bu sabah kedi gibiydik mırlaya mırlaya uyandık :) Kahvaltıyıda kocam hazırlıyor bugün değmeyin keyfime. :)
Hahhahahah kız siz benimde dengemi bozuyorsunuz yaGünaydın herkese Bende bugün ilk defa bu gün 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk :)
Günaydın herkese Bende bugün ilk defa bu gün 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk :)
İnşallahhh canım benimmm :)Ohh bugün hamişlerimiz uykusunu alarak uyanıyor ne güzel
Çabuk geçsin 4 gün babanız sizi çok ozlesin ve çabucak kavuşun
Dediğiö gibi canım talesemi için iyi bi değer dedi zaten referans aralığı da 11den başlıyodu benim 10.9 çıktı. İlk zamanlar feci bi çarpıntım vardı hatta tansiyon aleti aldı eşim nabzı ölçmek için o derece kötü oldum. Sonra düzeldi. Bana sadece imom omega 3 verdi okadar onun dışında daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin. Kanla alakalı birdaha bişi demedi belki ikili taramada ölçer yine kan değerimi.senin carpintin oluyormu canim banada vermedi zaten versede bize yaramiyor ya. benimde ozaman 10.6 di dusuk ama bakariz gene dedi doktorum tuhaf zaten bi vitamin verdi sgk karilamio 31 lira sinir oldum promosyon olacaklar diye insanlari yoluyorlar
Aynen haklısın canım hayat güzel bebiş ler sağlıklı :) duayla yatıp duayla kalkıyorum ve burdaki herkese dua ediyorumHahhahahah kız siz benimde dengemi bozuyorsunuz yaevham yapmayın evhamda hayir olmaz şer i de cagirmayin keyfine bakkk hayat güzel bebisler sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?