2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim benimde oluo bide alt karinda aci gbi bisi oluo dun sordum doktora bebek yukari dogru ciktigindan oluyor dedi. icinzi ferah olsn bizdiklar buyuyor anneleri :)
İnşallah canım yaaa şu 1 hafta geçse de görsem bi kez daha. Lekeler 2 gün sürdü şuan yok çok şükür ama bişi mi oldu acaba diyorum midem de bulanmıyo nasıl gececek bu 1 hafta bilmiyorum. Ama bişey olsa lekelenmem kesilmez artardı heralde diyorum.

Yok benim acken bulanıyor hala :) nerdeyse saat başı bisey yemem lazım
Allahım çabuk geçsin bu günler hareketler başlasın :)
Bu seferde bugün niye oynamadı paniği başlar :) Allah sabır versin Kocalarımiza :)

Kizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok

canım aramızda iki hafta görünüyor ama benimde karın ağrım çok var, kasık ağrısı vajina ağrısı,var hepsi karın ağrısı da dayanılmaz ama doktora cumartesi günü gittiğimde normal dedi, ama tabi çeken bilir

slm kızlar yazıları okuyorumda kımse anırım benım gbı gaz agrısı cekmıyor.gecelerı adeta gaz ve karın agrısyla uyanıyorum.2 gunde bır gelen bu agrı sızce normal mı dr gıtmeyı dusunuyorum artık bu yuzden...okdar kayısı yıyorum ama etkı deıl.sıddetlı karın agrım kısa bır ıshalle sona erıyor. ne dersınız gıdımmı dr a

normal dicek doktor hep aynı şeyi söylüyorlar ama sen genede git canım belki önemlidir

aynen canım onlara da sabır versin, bizimle birlikte onlarda çekiyorlar gariplerim :))

Günaydın kızlar tam bu bebişin olduğu yerde gıdıklanma karıncalanma gibi hissi oluyor ben de sizde de var mı böyle bir his? Korktum bişi mi oldu diye

Benim de 3-4 gündür bulandı dün sabah geçti hemen kurmaya başladım tabi. Kötü bi tesadüf mü oldu bilmiyorum ama 2 gün önce pembe leken olmuştu dr.a gittim bebeğimi gördüm iyiyidi ama 1 gün sonra bulantım bitti ama leke de geçti. Tedirginim şuan zırt pırt doktora da gitmek istemiyorum 1 hafta var randevuya of. Midem bulansa rahatlıcam sanki :)

Günaydın kızlar tam bu bebişin olduğu yerde gıdıklanma karıncalanma gibi hissi oluyor ben de sizde de var mı böyle bir his? Korktum bişi mi oldu diye

canım biraz baktım nette karıncalanma olabilir deniliyor ama bizde şüphe oluyor malesef ,ama bişey yoktur içini ferah tut canım

Yaaa kızlar gobusleriniz ne alemde? Bende artik belirgin bi göbüş var :) erken mi çıktı neee? Ben bi de sporcuyum güya dümdüz karnım vardı artık belirginlesmeye başladı valla

Yaaa kızlar gobusleriniz ne alemde? Bende artik belirgin bi göbüş var :) erken mi çıktı neee? Ben bi de sporcuyum güya dümdüz karnım vardı artık belirginlesmeye başladı valla
Benim de hafiften çkktı canım.normal kilo alma göbeğinden daha farklı.ama dışarıdan bakan anlamaz hamile olduğumu

Benim de hafiften çkktı canım.normal kilo alma göbeğinden daha farklı.ama dışarıdan bakan anlamaz hamile olduğumu
Kilo göbeği olmadığı besbelli de zaten ama dediğin gibi kimse anlamıyor buna rağmen hamile olduğumu :) ama bana sorsan bariz bir göbege sahibim :)

kızlar kaç gündür yazamadım gruba.misafirlerim vardı yeni gittiler ama bütün sayfaları okudım geriye dönük.benim bulantım yoktu şimdite kadar.sma 2 gwcedir oluyo hafiften.bi de garip garşp ağrılar girwbiliyo değişik yerlerime.dün mesela vajinamdan sol göğsüme kadar bi ağrı hissettim.bugün de gaz sancısı gibi.normaldir herhalde.
bu arada yves rocher adlı mağazadan organik şampuan duş jeli ve roll on aldım
.yüz yıkama jeli , tonik filan da var orda.
cinsiyetini öğrenen herkesin hayırlı olsun.sağlıkla kucsğınıza alın inşallah.
yellu çok üzüldüm bu arada ama içini ferah tut.vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…