- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.961
İnşallah canım yaaa şu 1 hafta geçse de görsem bi kez daha. Lekeler 2 gün sürdü şuan yok çok şükür ama bişi mi oldu acaba diyorum midem de bulanmıyo nasıl gececek bu 1 hafta bilmiyorum. Ama bişey olsa lekelenmem kesilmez artardı heralde diyorum.canim benimde oluo bide alt karinda aci gbi bisi oluo dun sordum doktora bebek yukari dogru ciktigindan oluyor dedi. icinzi ferah olsn bizdiklar buyuyor anneleri :)
Yok benim acken bulanıyor hala :) nerdeyse saat başı bisey yemem lazım
Ben de aynen öyleyim sabah bulantımi bekliyorum. Eşim diyor ne bekliyorsun yapsana kahvaltını neden midem bulanmiyor ki diyorum. Iyi iste bulunmadan ye deli mi ne dercesine bakıyor
Dediğin gibi bulansa bir dert bulanmasa bir dert. Ama şu son üç gündür fark ettim acken bulandim olmuyor artik. Fazla yediğimde bulaniyor.
Kizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok
slm kızlar yazıları okuyorumda kımse anırım benım gbı gaz agrısı cekmıyor.gecelerı adeta gaz ve karın agrısyla uyanıyorum.2 gunde bır gelen bu agrı sızce normal mı dr gıtmeyı dusunuyorum artık bu yuzden...okdar kayısı yıyorum ama etkı deıl.sıddetlı karın agrım kısa bır ıshalle sona erıyor. ne dersınız gıdımmı dr a
Yok benim acken bulanıyor hala :) nerdeyse saat başı bisey yemem lazım
Allahım çabuk geçsin bu günler hareketler başlasın :)
Bu seferde bugün niye oynamadı paniği başlar :) Allah sabır versin Kocalarımiza :)
Aynen ya benim kocam doktora diyoki hocam mide bulandıran bi ilac yazın da rahat edelim doktor anlamadım diyo :)aynen canım onlara da sabır versin, bizimle birlikte onlarda çekiyorlar gariplerim :))
Aynen ya benim kocam doktora diyoki hocam mide bulandıran bi ilac yazın da rahat edelim doktor anlamadım diyo :)
Günaydınn tatlımmm :)Günaydın kızlar tam bu bebişin olduğu yerde gıdıklanma karıncalanma gibi hissi oluyor ben de sizde de var mı böyle bir his? Korktum bişi mi oldu diye
Artık hareketlendi belki o yüzden öyle bi his oluyodurGünaydın kızlar tam bu bebişin olduğu yerde gıdıklanma karıncalanma gibi hissi oluyor ben de sizde de var mı böyle bir his? Korktum bişi mi oldu diye
Benim de 3-4 gündür bulandı dün sabah geçti hemen kurmaya başladım tabi. Kötü bi tesadüf mü oldu bilmiyorum ama 2 gün önce pembe leken olmuştu dr.a gittim bebeğimi gördüm iyiyidi ama 1 gün sonra bulantım bitti ama leke de geçti. Tedirginim şuan zırt pırt doktora da gitmek istemiyorum 1 hafta var randevuya of. Midem bulansa rahatlıcam sanki :)Günaydın herkese Bende bugün ilk defa bu gün 10 da uyandım çok mutluyum eşim sağolsun kahvalti hazırlamış Tabi ben hemen oturmadim çünkü bu sabah sanki bulantım olmadı tabi ben hemen panik allahım bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :) eşim neden yemiyosun diyo bende dur bi midem bulansin öyle yerim diyorum :) adam şokkk :)
Günaydın kızlar tam bu bebişin olduğu yerde gıdıklanma karıncalanma gibi hissi oluyor ben de sizde de var mı böyle bir his? Korktum bişi mi oldu diye
Gebelik koleastazı dediler canım..biz de bebekleri patoloji ye göndermedik..başka birşey varmıydı bilemiyorum..Canim cok gecmis olsun..6 aylik bebegini niye ksybettin kan pihtilasmasi felan miydy..
Benim de hafiften çkktı canım.normal kilo alma göbeğinden daha farklı.ama dışarıdan bakan anlamaz hamile olduğumuYaaa kızlar gobusleriniz ne alemde? Bende artik belirgin bi göbüş var :) erken mi çıktı neee? Ben bi de sporcuyum güya dümdüz karnım vardı artık belirginlesmeye başladı valla
Kilo göbeği olmadığı besbelli de zaten ama dediğin gibi kimse anlamıyor buna rağmen hamile olduğumu :) ama bana sorsan bariz bir göbege sahibim :)Benim de hafiften çkktı canım.normal kilo alma göbeğinden daha farklı.ama dışarıdan bakan anlamaz hamile olduğumu
Bende de yerini hissettiriyor sanki:)Artık hareketlendi belki o yüzden öyle bi his oluyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?