2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet tryzesi buyusunlerde dogsunlar insallah valla 3 aymi gecti 3 yilmi belli degil :) canim degerlerim evde ama kan 9.4 e dusmus demirim 181 ni neydi yanlis hatrlamiosam ama gidince bakip dogrusunu yazarim
Anladim kuzum bende talasemi tasiyicisym kan 11bucuk demirde 80di en son

Y Yellu
Canim basinsagolsun.Cok uzuldum.Verende alanda Rabbim.Insallah saglikli gebeligin olur bundan sonra.Hayirlisi buymus.Kendimi senin yerine koydumda cok zor elbet Rabbim sabir versin.Keske elimden bisey gelse

Kizlar komsum gecen ruyasinda beni gormus dun soyledi cinsiyeti belli olmusmuydu diye yok hayir dedim bende sanki soylemissin gibi zeynebin erkekmis bebegi diye bahsediyodum diger arkadasa dedi...
Bende hep erkek hissediyorum ama 3 hafta sonra ancak ogrenirim bakalim hayırlısı

Merhaba arkadaşlar ben de 25 ocakta ilk doğumumu yapıcam inş.... Çok heyecanlıyım. Aslında 27 ocak olsa daha çok sevinirdim. Benim doğum günüm ile aynı olurdu
Bu arada 4-5 gündür göbeğim çıkmaya başladı. Denize girerken mayo giymek daha sağlıklı olur değil mi? Çocuğa zarar verir mi acaba bikini ile girmek ve güneşlenmek?
Bir de hamile şortu, pantolonu vs almaya başlasam mı, lcw ve defacto'ya uğrasam mı?

ohhhhh masallah masallah iyi ol canim.benim. bencede alalim kucaklarimiza bebisleri valla ya 3 aymi gecti 3 yilmi valla okdr uzuun geldi bana

Ben bikini giyiyorum canım.mayo karnımı sıkabilir diye düşündüm.hamile kıyafetleri için bence erken.ben henüz almadım birşeyler.elbise giymek en rahatı olıyo şimdilik

Ben
hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin benimde 25 ocak doğum

Ya kızlar bişey sormak istiyorum size.benim sol ayak başparmağımda tırnak batması var kaşınma olunca enfeksiyon oldugunu düşünerek topal antibiyotik surdum.Dr a da sormak aklıma gelmedi USG yı gorunce akıl başka kata taşınıyor sanki prospectsune baktım net bişey de demiyor. Bişey olmuşmudur

canim icini ferah tut bisi olmus olsa allah korusun bisekilde sinyal verir vucudun.

Ben
hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin benimde 25 ocak doğum

Aaa ne güzel :) inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum geçiririz
Ben bikini giyiyorum canım.mayo karnımı sıkabilir diye düşündüm.hamile kıyafetleri için bence erken.ben henüz almadım birşeyler.elbise giymek en rahatı olıyo şimdilik

Haklısın aslında. Ben lu rahat şile bezi elbiselerden alıp giyeyim en iyisi :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…