2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senin iyimis canim kan degerin peki carpintin filan varmi bidaha kan verdinmi ben dusus oldgnda anliyorum ama bu ara kara uzum sirasi iciyorum ve iyi gelio
Yok kuzum carpintim yok cok şükür bende gynoferon+decavit kullaniyorum iste bazende dut pekmezi iciyorum iki kasik bi kasik midemin durumuna gore

Guzel anneler iyisiniz insallah

Hamilelikte cocugun salih olmasi icin 70 bin tane Subhanallahi ve Bihamdihi tesbihini okumak lazimmis.
Hamileligin ilk 4 ayinda okumak daha iyiymis.
Belki aranizdan okumak isteyenler olur diye ogrendigimi paylasmak istedim...
Insallah hepimizin ve tum isteyenlerin hayirli saglikli evlatları olur...

ikili test için ne zaman gideceksin? Aramızda 1 gün var. Beni doktor 8 Temmuz'da çağırdı ama ikili test için demedi rutin kontrol sandim.
Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Istemezsem ille yaptırmalisin demez herhalde?
öyle bır zorunluluk yok
benım doktorum sana kalmıs yaptırmak zorunda degılsın dedı
ben yaptırdım tabii. cunku 2lıden sonra 3 ve 4 lü yaptırmayacagım
ayrıntılıya gırerım.

Ooooo 2 hafta girmedim cinsiyetler öğrenilmeye başlamış darısı bizimde başımıza... Hayırlı olsun ayrıca kızlar şimdi isim telaşı başlar... neyse ki benim kız erkek isimler belli

Kızlar bu arada kilo durumunuz nedir? ben gebelik reflüsü yüzünden bişey yiyemiyorum ve 3 kilo verdim 53 e düştüm

Yaaa kızlar gobusleriniz ne alemde? Bende artik belirgin bi göbüş var :) erken mi çıktı neee? Ben bi de sporcuyum güya dümdüz karnım vardı artık belirginlesmeye başladı valla
Benim hala düz hatta dışa çıkması gerekirken içe çekilmeye başladı Sana da maaşallah canım ufaklık ben burdayım diyo artık

ben başladığım kilodayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…