- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.041
allah yardımcımız olsunbenimkide çekeceksin yapıcak bişey yok dedi
stres yapma kuzum her gebelik bir olmuyor ki işte...bebiş güzel güzel büyüyordurCanım dolgunluk var ama önceden dokunduğumda acırdı sanki o acısı gitti gibi geliyo yada 2 gün önce pembe lekelenmem oldu doktora gittik bebişi gördük şükür iyiydi ama o lekelenmeden beri evham yapıyorum hep belirti takip ediyorum zaten çok aşırı mide bulantım hiç olmadı onu baz alamıyorum göğüs ağrısını da çok hissetmeyince korktum
Benim de öyleydi canım 2 gün önce lekelenmem olunca sanki bebiş belirti verse rahatlıcam gibi geliyo mide bulantısına bile razıyım yeterki ben burdayım desinBenim 10 gün falan oldu azalalı önceden çok hassastı
İnşallah canım 1 haftamız var ikili teste ozamana kadar rahat edemiceğim kesin. rabbim bebişlerimizi korusunstres yapma kuzum her gebelik bir olmuyor ki işte...bebiş güzel güzel büyüyordur
TaM bugun bulantı yok demiştim sabah .eşim ekmek yapma makinasını çalıştıran dek.maya kokusunda n ölüyorumgün içinde bulantıları olan var mı?
belki cinsiyet tahmini de yapar doktorun heyecanlı bi bekleyiş valla...benim 2 li 10 temmuzda... sakin kafa bekliyorum...sende bir an önce kurtulursun inşallah stresindenİnşallah canım 1 haftamız var ikili teste ozamana kadar rahat edemiceğim kesin. rabbim bebişlerimizi korusun
kokuya karsı olmus senınkıTaM bugun bulantı yok demiştim sabah .eşim ekmek yapma makinasını çalıştıran dek.maya kokusunda n ölüyorum
Çok sakindim aslında baştan beri çok şükür bi şikayetim olmadı ama o 2 gün süren pembe leke beni böyle yaptıbelki cinsiyet tahmini de yapar doktorun heyecanlı bi bekleyiş valla...benim 2 li 10 temmuzda... sakin kafa bekliyorum...sende bir an önce kurtulursun inşallah stresinden
2 gün öncesine kadar ben yapıyodum ama şu aralar yattığım için eşim de yemek yapamadığı için dışardan getiriyo malesef.kızlar beslenmelerınız nasıl
yemekelrınızı kımler yapıyor?
Baska ne belirtileriniz var2 kızımdada ne bu denli koku hassasiyeti nede bulantı yaşamıştım .yaş ilerlediği içini böyle acaba şuan 32 yaşındayım.bebeği ilk sağda hissettim gezide gun boyu yurüyeden sonra bacağından sağ kasıga batma şeklinde şimdi hiç bişey hissetmiyorum. Geçen hafta gittim tam bı bebeğe benzemıştı.bende 10.hafta bitme k uzere hiç kilo almadım
Benim gun icinde cok olmuyor aama aksam 6 7 den sonra ne yersem yiyim kusuyorum kilo almayi birak 3 kilo verdim.aksam olsun istemiyorum.gün içinde bulantıları olan var mı?
yapıya göre degısebılıyor2 kızımdada ne bu denli koku hassasiyeti nede bulantı yaşamıştım .yaş ilerlediği içini böyle acaba şuan 32 yaşındayım.bebeği ilk sağda hissettim gezide gun boyu yurüyeden sonra bacağından sağ kasıga batma şeklinde şimdi hiç bişey hissetmiyorum. Geçen hafta gittim tam bı bebeğe benzemıştı.bende 10.hafta bitme k uzere hiç kilo almadım
benım kafasına göre takılıyorBenim gun icinde cok olmuyor aama aksam 6 7 den sonra ne yersem yiyim kusuyorum kilo almayi birak 3 kilo verdim.aksam olsun istemiyorum.
musmutlu, avatarını degıstırdın dımı? baska musmutlu yok burada dımı?2 gün öncesine kadar ben yapıyodum ama şu aralar yattığım için eşim de yemek yapamadığı için dışardan getiriyo malesef.
Yok canım benim bulantıdan değil 2 gün önce lekelenmem oldu oyüzden yatıyorum bebişi bidaha görene kadar hiç kıpırdamaya niyetim yokmusmutlu, avatarını degıstırdın dımı? baska musmutlu yok burada dımı?
bıcakgıbı kesıldı demıstın hanı gecen gün, noldu gerı mı geldı ? :=)
ilk haftalarda çok çarpıntı vardı .2.kızımda 8.ayda yaşadığım nefes nefese kalmayı bunda ilk aylarda yaşadım.hamileliğimi öğrenmeden öncede hamile oldugumu söylediler ruyaMDA. Yıne ruyamda çok kıllı MINI bı Goril yavrusu gördumBaska ne belirtileriniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?