2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

stres yapma kuzum her gebelik bir olmuyor ki işte...bebiş güzel güzel büyüyordur

İnşallah canım 1 haftamız var ikili teste ozamana kadar rahat edemiceğim kesin. rabbim bebişlerimizi korusun
belki cinsiyet tahmini de yapar doktorun heyecanlı bi bekleyiş valla...benim 2 li 10 temmuzda... sakin kafa bekliyorum...sende bir an önce kurtulursun inşallah stresinden

2 kızımdada ne bu denli koku hassasiyeti nede bulantı yaşamıştım .yaş ilerlediği içini böyle acaba şuan 32 yaşındayım.bebeği ilk sağda hissettim gezide gun boyu yurüyeden sonra bacağından sağ kasıga batma şeklinde şimdi hiç bişey hissetmiyorum. Geçen hafta gittim tam bı bebeğe benzemıştı.bende 10.hafta bitme k uzere hiç kilo almadım

Bayanlar acil ben 5 nisanda son adetimi oldum 21 nisanda 1 kere korunmasik cok agrim oldu ve 3 mayisa kadar sag kasik batmasi ve bel agrisi cok oldu 3 mayista bicak gibi agrilar kesildi sonra son zamanlarda 40 gunde bir adet oluyodum normalde pek olmam duzenim yok ayda yilda bir olurdum 8 mayista kan tahlilim kucuktur 2 cikti 18 mayista adet oldum gunu ayni ama biraz daha az oldu ve acik renkliydi suan atesimi olctum 37.2 ama bende herhangi bir degisiklik yok sadece gun icinde biraz uykum geliyo bide asiri et yeme istegim var surekli mangal istiyorum cok zor ihtimal ama olabilirmikan tahlilinden sonra idrarda yaptim negatif cikti adet olmadan once

belki cinsiyet tahmini de yapar doktorun heyecanlı bi bekleyiş valla...benim 2 li 10 temmuzda... sakin kafa bekliyorum...sende bir an önce kurtulursun inşallah stresinden
Çok sakindim aslında baştan beri çok şükür bi şikayetim olmadı ama o 2 gün süren pembe leke beni böyle yaptı Daha önce de bi düşüğüm olduğu için iyice panikledim. Aslında 2 gün önce doktorum tahmin yaptı bende resmen bi pipi gördüm ama tabiki 10+2ydik ozaman doktor kesin değil ama erkek gibi dedi ki bende gördüm zaten resmen bi pipiydi

7.sinde ikili test için gel demişti Dr ancak ben 13unde gıdeceğim eşim o zaman yanımda olacak .2 kızımdada annesi olunca 3. Farklı olsun Istiyorum bakalım nasip.bu arada özel hastaneler resmen para tuzağı.kan hormon ve hepatit testlerin ı sağlık Ocakları ucretsiz yapıyor. Ayrıca bulantı için naneli şekerden birebir.polo gibi

Baska ne belirtileriniz var

yapıya göre degısebılıyor
bu daha yorucu olacak demek kı
sag kasıkta batma bende de ara sıra oluyor, çok normal seyler bunlar. kıloya da takılma bırakta alma yanı :=) daha bebık ne kı kılo alacaksın? :=)

Benim gun icinde cok olmuyor aama aksam 6 7 den sonra ne yersem yiyim kusuyorum kilo almayi birak 3 kilo verdim.aksam olsun istemiyorum.
benım kafasına göre takılıyor
dün gercekten yarım saatlıgıne cok kötüydüm kustum bıraz.
kusma genelde bende pek olmaz.
benim kilo kaybım olmadı . inşallah gececek bunlar

musmutlu, avatarını degıstırdın dımı? baska musmutlu yok burada dımı?
bıcakgıbı kesıldı demıstın hanı gecen gün, noldu gerı mı geldı ? :=)
Yok canım benim bulantıdan değil 2 gün önce lekelenmem oldu oyüzden yatıyorum bebişi bidaha görene kadar hiç kıpırdamaya niyetim yok Benim mide bulantılarım bi garip 10. Haftaya kadar deniz tutması gibi kusturmayan ama midemi çalkalayıp ağız tadıyla yemek yedirmeyen bi bulantıydı. 10. Haftaya girince 2 gün şiddetli bulandı sonra lekelenmem oldu dün yine yoktu acaba bişi mi oldu dedim ama bu sabah kahvaltıdan sonra öğürmeye başladım. Enteresan yani bi gidiyo bi hortluyo ama bulantımdan dolayı yatak döşek olmadım hiç.

Baska ne belirtileriniz var
ilk haftalarda çok çarpıntı vardı .2.kızımda 8.ayda yaşadığım nefes nefese kalmayı bunda ilk aylarda yaşadım.hamileliğimi öğrenmeden öncede hamile oldugumu söylediler ruyaMDA. Yıne ruyamda çok kıllı MINI bı Goril yavrusu gördumçok ilginç değilmi.peynir ve tuzdan tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…