2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün gece geldıler bana yarım saat bulantı cektıkten sonra kustum.
şimdi de bulantı var işte
Benim de var bulantim ama isin kötü yanı afedersin öğüruyorum öğuruyorum ama kusamiyorum. Kussunca rahatliyor mu insan? Yoksa daha mi kötü oluyor?
Ayrica Kokular beni mahvediyor.. midem bulanmak için tetikte bekliyor sanki

Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ve hayran kaldım ne güzel destek oluyorsunuz birbirinize bende 9haftalık hamişim, büyük ihtimal 29 Ocak kavuşma tarihimiz. Ama şuan da çok kötü bir dönem geçiriyorum , hiç birşey yiyemiyorum resmen, günde en az 2kere çıkarıyorum sonrada bir ağlama krizi :'( Dr ilaç verdi ama hiç bir faydası yok, bir de vitamin ilacı vermişti ama o daha fazla bulantı yapıyor içer içmez çıkarıyorum diye bıraktım içmiyorum kaç gündür . çok saçma bi soru gelebilir belki ama bebiş etkilenir mi arkadaşlar ilacı kullanmamamdan ötürü?

Benim de kuru bi öğürtü oluyo ama hiç çıkarmadım şimdiye kadar.

öfff zamana gecse de kurtulsak :=)

erkek bebekler ne kadar çabuk belli ediyorlar kendilerini Hayırlısı olsun kuzum...İnşallah testinde güzel gelir

kusunca rahatlıyorsun evet, ama bu zorla olmayacak ( parmak yontemıyle kusmak gıbı ) kendınden olması gerek.
bende çok öğürüyorum. e kusmak gelmıyorsa kendını rahatlatmak ıcın bısıler iç
iyi gelır

Gercekten ilginc

sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyorun devamı varmı bende yusuf suresini duydum onuda okuyacağım çocuk hem güzel yüzlü hem iyi huylu oluyormuş

Benim gun icinde cok olmuyor aama aksam 6 7 den sonra ne yersem yiyim kusuyorum kilo almayi birak 3 kilo verdim.aksam olsun istemiyorum.
hah işte benim gibi biri daha...özellikle akşamları rezalet...bende 7 den sonra lokma koymuyorum ağzıma...yersemde çıkıyor zaten...seninde mi reflüden acep

erkek bebekler ne kadar çabuk belli ediyorlar kendilerini Hayırlısı olsun kuzum...İnşallah testinde güzel gelir
İnşallah canım hepimiz testleri iyi çıksın bebişlerimiz sağlıcakla doğsun sonra gazıydı pişiğiydi fln bunlar için çözüm önerileri alalım yine burdan

olabılır :=) bende ogrenmeden önce ruyamda test yapıyordum ve pozıtıf cıkmıstı
ee dogal olarak eczaneye gıttım ve test aldım
ve sonuc bu ıste :=)

gorıl yavrusuna takılma

Benimki de bahsettigin gibi oluyor dun mesela çok iyiydim. Bugün ise oglen yemeginden sonra bulantim başladı hala bulaniyor

Galiba yediklerimizle de alakasi var

Benimki de bahsettigin gibi oluyor dun mesela çok iyiydim. Bugün ise oglen yemeginden sonra bulantim başladı hala bulaniyor

Galiba yediklerimizle de alakasi var
olabilir canım ama artık şu günler geçsin tamam bebîşler sağlıklı olsun bulantıda çekeriz halsizlik de ama en çok acaba bişey olmuşmudır acaba sağlıklımıdır büyüyomudur endişesi çok yoruyor. Haftalar geçsin ve artık hamileliğimizden keyif alıcağımız günler gelsin

ıyı barı aldıklarını vermıssın
bulantılardan dolayı asla bebıse bısı olmuyor merak etme
ve kilonu takma
fazla kılo olmamasına dıkkat sadece :=)
Banada emudur yazdı Dr ama almadım kullanmıyorum.60 kıloyum şuan.2.de 62 ile hamile kalıp 78 le doğuma g ittim.55e düştüm .bakalım bunda biraz daha Dışkapı olucam.bişey yıyemıyorum

Evet insallah o gunleri görmek hepimize nasip olur. Bebislerimizi hissedererek keyfini çıkarırız hayali bile güzel
Ayy hadi innnsaalllahh

Bu Hipokratın öngörüSünü doğrulayacak varmı kız ise sol göz parlak sol Gögüs buyuk .erkekse sağ göz sağ gögüsazıcık eğlenenelim hep kusma dan bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…