- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.061
Benim de var bulantim ama isin kötü yanı afedersin öğüruyorum öğuruyorum ama kusamiyorum. Kussunca rahatliyor mu insan? Yoksa daha mi kötü oluyor?dün gece geldıler bana yarım saat bulantı cektıkten sonra kustum.
şimdi de bulantı var işte
Benim de kuru bi öğürtü oluyo ama hiç çıkarmadım şimdiye kadar.Benim de var bulantim ama isin kötü yanı afedersin öğüruyorum öğuruyorum ama kusamiyorum. Kussunca rahatliyor mu insan? Yoksa daha mi kötü oluyor?
Ayrica Kokular beni mahvediyor.. midem bulanmak için tetikte bekliyor sanki
öfff zamana gecse de kurtulsak :=)Yok canım benim bulantıdan değil 2 gün önce lekelenmem oldu oyüzden yatıyorum bebişi bidaha görene kadar hiç kıpırdamaya niyetim yokBenim mide bulantılarım bi garip 10. Haftaya kadar deniz tutması gibi kusturmayan ama midemi çalkalayıp ağız tadıyla yemek yedirmeyen bi bulantıydı. 10. Haftaya girince 2 gün şiddetli bulandı sonra lekelenmem oldu dün yine yoktu acaba bişi mi oldu dedim ama bu sabah kahvaltıdan sonra öğürmeye başladım. Enteresan yani bi gidiyo bi hortluyo ama bulantımdan dolayı yatak döşek olmadım hiç.
Doğru söylüyorsun da 48 le hamile kalıp ılk ay 6 kıl o almış biriyim benmusmutlu, avatarını degıstırdın dımı? baska musmutlu yok burada dımı?
bıcakgıbı kesıldı demıstın hanı gecen gün, noldu gerı mı geldı ? :=)
erkek bebekler ne kadar çabuk belli ediyorlar kendileriniÇok sakindim aslında baştan beri çok şükür bi şikayetim olmadı ama o 2 gün süren pembe leke beni böyle yaptıDaha önce de bi düşüğüm olduğu için iyice panikledim. Aslında 2 gün önce doktorum tahmin yaptı bende resmen bi pipi gördüm ama tabiki 10+2ydik ozaman doktor kesin değil ama erkek gibi dedi ki bende gördüm zaten resmen bi pipiydi
kusunca rahatlıyorsun evet, ama bu zorla olmayacak ( parmak yontemıyle kusmak gıbı ) kendınden olması gerek.Benim de var bulantim ama isin kötü yanı afedersin öğüruyorum öğuruyorum ama kusamiyorum. Kussunca rahatliyor mu insan? Yoksa daha mi kötü oluyor?
Ayrica Kokular beni mahvediyor.. midem bulanmak için tetikte bekliyor sanki
Gercekten ilgincilk haftalarda çok çarpıntı vardı .2.kızımda 8.ayda yaşadığım nefes nefese kalmayı bunda ilk aylarda yaşadım.hamileliğimi öğrenmeden öncede hamile oldugumu söylediler ruyaMDA. Yıne ruyamda çok kıllı MINI bı Goril yavrusu gördumçok ilginç değilmi.peynir ve tuzdan tiksindim
sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyorun devamı varmı bende yusuf suresini duydum onuda okuyacağım çocuk hem güzel yüzlü hem iyi huylu oluyormuşGuzel anneler iyisiniz insallah
Hamilelikte cocugun salih olmasi icin 70 bin tane Subhanallahi ve Bihamdihi tesbihini okumak lazimmis.
Hamileligin ilk 4 ayinda okumak daha iyiymis.
Belki aranizdan okumak isteyenler olur diye ogrendigimi paylasmak istedim...
Insallah hepimizin ve tum isteyenlerin hayirli saglikli evlatları olur...
ıyı barı aldıklarını vermıssınDoğru söylüyorsun da 48 le hamile kalıp ılk ay 6 kıl o almış biriyim ben
hah işte benim gibi biri daha...özellikle akşamları rezalet...bende 7 den sonra lokma koymuyorum ağzıma...yersemde çıkıyor zaten...seninde mi reflüden acepBenim gun icinde cok olmuyor aama aksam 6 7 den sonra ne yersem yiyim kusuyorum kilo almayi birak 3 kilo verdim.aksam olsun istemiyorum.
İnşallah canım hepimiz testleri iyi çıksın bebişlerimiz sağlıcakla doğsun sonra gazıydı pişiğiydi fln bunlar için çözüm önerileri alalım yine burdanerkek bebekler ne kadar çabuk belli ediyorlar kendileriniHayırlısı olsun kuzum...İnşallah testinde güzel gelir
olabılır :=) bende ogrenmeden önce ruyamda test yapıyordum ve pozıtıf cıkmıstıilk haftalarda çok çarpıntı vardı .2.kızımda 8.ayda yaşadığım nefes nefese kalmayı bunda ilk aylarda yaşadım.hamileliğimi öğrenmeden öncede hamile oldugumu söylediler ruyaMDA. Yıne ruyamda çok kıllı MINI bı Goril yavrusu gördumçok ilginç değilmi.peynir ve tuzdan tiksindim
İNŞALLAAAAAAAAAHHİnşallah canım hepimiz testleri iyi çıksın bebişlerimiz sağlıcakla doğsun sonra gazıydı pişiğiydi fln bunlar için çözüm önerileri alalım yine burdan
Benimki de bahsettigin gibi oluyor dun mesela çok iyiydim. Bugün ise oglen yemeginden sonra bulantim başladı hala bulaniyorYok canım benim bulantıdan değil 2 gün önce lekelenmem oldu oyüzden yatıyorum bebişi bidaha görene kadar hiç kıpırdamaya niyetim yokBenim mide bulantılarım bi garip 10. Haftaya kadar deniz tutması gibi kusturmayan ama midemi çalkalayıp ağız tadıyla yemek yedirmeyen bi bulantıydı. 10. Haftaya girince 2 gün şiddetli bulandı sonra lekelenmem oldu dün yine yoktu acaba bişi mi oldu dedim ama bu sabah kahvaltıdan sonra öğürmeye başladım. Enteresan yani bi gidiyo bi hortluyo ama bulantımdan dolayı yatak döşek olmadım hiç.
olabilir canım ama artık şu günler geçsin tamam bebîşler sağlıklı olsun bulantıda çekeriz halsizlik de ama en çok acaba bişey olmuşmudır acaba sağlıklımıdır büyüyomudur endişesi çok yoruyor. Haftalar geçsin ve artık hamileliğimizden keyif alıcağımız günler gelsinBenimki de bahsettigin gibi oluyor dun mesela çok iyiydim. Bugün ise oglen yemeginden sonra bulantim başladı hala bulaniyor
Galiba yediklerimizle de alakasi var
Banada emudur yazdı Dr ama almadım kullanmıyorum.60 kıloyum şuan.2.de 62 ile hamile kalıp 78 le doğuma g ittim.55e düştüm .bakalım bunda biraz daha Dışkapı olucam.bişey yıyemıyorumıyı barı aldıklarını vermıssın
bulantılardan dolayı asla bebıse bısı olmuyor merak etme
ve kilonu takma
fazla kılo olmamasına dıkkat sadece :=)
bana da ondan verıldıBanada emudur yazdı Dr ama almadım kullanmıyorum.60 kıloyum şuan.2.de 62 ile hamile kalıp 78 le doğuma g ittim.55e düştüm .bakalım bunda biraz daha Dışkapı olucam.bişey yıyemıyorum
Evet insallah o gunleri görmek hepimize nasip olur. Bebislerimizi hissedererek keyfini çıkarırız hayali bile güzelolabilir canım ama artık şu günler geçsin tamam bebîşler sağlıklı olsun bulantıda çekeriz halsizlik de ama en çok acaba bişey olmuşmudır acaba sağlıklımıdır büyüyomudur endişesi çok yoruyor. Haftalar geçsin ve artık hamileliğimizden keyif alıcağımız günler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?