2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkese, benim bir sorum var size

Büyüyen goguslerinize bu yaz günlerinde nasıl bir sutyen seçimi yaptınız? Acaba penye tarzı ya da sporcu tarzı mi kullanmak lazim, eski sutyenler beni bunaltmaya başladı da
Canım penti de denedim ben bi tane telsiz çok rahattı.bi de yarım penye denedim .süngerli olmasına rağ en göğüs uçlarım belli oldu.ama ikisi de çok rahattı

Kızlar Günaydınnn rüyamda bile kendimi tatlı yerken görüyorum çok kilo aldığım için tatlıyı kesmek istiyorum ama bu şekilde nasıl kesiyim uyanıkken yemezsem rüyamda yiyorummm dayanamıyorummmm

sut kabusum oldu burnumu kapatip iciyorum ama 1 haftadr icmiyorum smdi esim tepemde annemle bir oldular ic diip duruolar icicem sonucuna karismam
Ben icine turk kahvesi katip ilik tuketiyorum anca.1 haftadir boyle bi cozum buldum.kahve kokusunjda aliyo

Kızlar merhaba. Ben geçen gün salı günü doktora gittim. Doktor ultrasondan baktı. Her şey normal dedi. Ayın 13unde gel, folik asidi bırakıp kan ilacına başlatırız dedi.

Sorun şu ki ben iki gün sonra memlekete tatile gidicem, ayın 20sinde falan doktora uğrayabilirim. Bunu doktora söylemeyi unutmuşum ve o da tatile çıkmış. Acaba bir hafta geç kontrole gitsem sorun olur mu?

Kızlaaarr ikili taramadan geldik bebiş 11+3 diye gittim 11+6 çıktı yine geldik 3 gün ileri Ense kalınlığı 1.4 çıktı doktor iyi dedi şükür kan tahlilimiz de 1 haftaya çıkarmış şuan erkek gibi görüyorum cinsiyeti ama yüzde yüz diyemem dedi haftaya sonuçlar çıkınca bidaha gel bakalım dedi

Kızlar Günaydınnn rüyamda bile kendimi tatlı yerken görüyorum çok kilo aldığım için tatlıyı kesmek istiyorum ama bu şekilde nasıl kesiyim uyanıkken yemezsem rüyamda yiyorummm dayanamıyorummmm
Bende senin gibiyim ruyaMDA lokum çikolata tuketyorum. Normalde yemiyor um saldırıyor um.4 ay oldu şekersiz çay içiyorum ama hamile oldugumdan beri Çayda içemıyorum şekersiz diye.ah şu kilolar almak kolay da bı turlu veremıyorum

Gözün aydın canım darısı bizlerin başın a .bende 3 gun önden gidiyorum bakalım

ayy ne guzel ben gene hamile kaldgmdan beri tatli istemiyorum esim tatli diyince o an sanko yemisim doymusum agzim tatli dolu bi his gelio midem kalkio gormek bile istemiyorum o derece oldum

Hamileliğim boyunca ilk defa bu gün süt içtim bulantılardan süt görmek istemiyordum

Kızlar bulantıları biten var mı benim tık diye kesildi
seninle tahmini doğum tarihimiz aynı ama benim bulantılar hala çok kötü, günde 3-4 kere çıkarmaktan halim kalmadı artık ya, senin gibi bulantıların biteceği günü iple çekiyorum artkk

Selam güzel anneler
Bişey soracağım kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole
Benim 15 günde birdi artık 3 haftaya çıkacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…