2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
Mutlu haftasonları olsun bütün annişlerimize
Kpss ye girecek bütün meslektaşlarıma başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun

Günaydın teyzoşlarrrrr kpssye girecek teyze ve kardeşlere dua ediyoruz biz :) bulantısız baş dönmesiz bi sınav olsun inşallah. Rabbim zihin açıklığı versin teyzoşlarımızaaa

Bide ense kalınlığı kızlarda belli bi aralıkta erkeklerde belli bi aralıkta mı çıkıyor? Ne çok soru biriktirmiş im
canim once ultrasonda bakio zaten ultrasonda normal cikinca kanda bisincikmio sonra 1 tup kan veriosun. degerler icin surrenderin gorumceside demis degisio kiza erkege gore dun bizim gelinde dedi doktor yegenimin erkek olacagni ense kalinligndan demis bana denk gelmediki ole doktor illa 16.hafta soylicekler

gunaydinnnnn guzel hamislerr kpssye gireceklere allah zihin acikligi versin diyoruz bizde melegimleee :) bugun ananedeyiz artik anane biz guzel bi kaffalti hazirlar sonrada azcik miss gbi deniz havasi almaya cikariz

Gunaydin herkese, benim bir sorum var size

Büyüyen goguslerinize bu yaz günlerinde nasıl bir sutyen seçimi yaptınız? Acaba penye tarzı ya da sporcu tarzı mi kullanmak lazim, eski sutyenler beni bunaltmaya başladı da

gunaydinnnnn guzel hamislerr kpssye gireceklere allah zihin acikligi versin diyoruz bizde melegimleee :) bugun ananedeyiz artik anane biz guzel bi kaffalti hazirlar sonrada azcik miss gbi deniz havasi almaya cikariz

Oh ohh ohh ohhh keyfe bakın hele çok kıskandık bizde annanemize gidiyoruz

Günaydin hamişler .sınava girecek arkadaşlara başarılar.ben iç çamaşırını önceki hamilelikte bir iki beden buyuk alarak çözümlüyrom diğer turlu Gögüs ucu m belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…