- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.561
İnşallah yaa ayağım elim soğuk ariyo hepbende de var canım. normaldir sıkma canını geçer
canım sen başka birine daha danışsan iyi olur. aynı şey banada oldu. sadece parol içebilirsin dedi. antibiyotik zararlı diye biliyorum. bütün doktorlar farklı bişi sölüyo. sen bi başka doktora daha danış istersen.Mrb kizlar moralim bozuk persembe gunu bogazlarim acimaya basladi bekledim dinlendim ama gun gectikce sisti dun duktora bgittim bebek sukur saglikiymis ama bana antibiyotik verdi icmzsen atesin yukselir o zaman bebe zarar gorur dedi bende iciyorum dua edin banada hayir mubarek gunlerde
aynı dertten müzdaribiz biz de teyzoşhatta şu eczanelerde satılan jöle gibi buz torbaları var ya onu beze sarıp ayaüımın altına kompres yapamazsam
uyuyamıyorum. duş falan işe yaramıyor zaten
Geçmiş olsun canim inşallah kısa surede atlatirsin ihlamurun icine elma kabugu ve elmanin kendisini dogra varsa bi cubuk tarçın at 5 dk kaynat 10 dk dinlendir 2-3 damla limonla bal ile tatlandirip içMrb kizlar moralim bozuk persembe gunu bogazlarim acimaya basladi bekledim dinlendim ama gun gectikce sisti dun duktora bgittim bebek sukur saglikiymis ama bana antibiyotik verdi icmzsen atesin yukselir o zaman bebe zarar gorur dedi bende iciyorum dua edin banada hayir mubarek gunlerde
Yeni yaşın kutlu olsun inşallah bugün en güzel hediyeni alırsın :)Günaydın kızlar bugün doğum günüm ve doktor randevum var bugün bebeğimin ense kalın burun kemiğine be birde harmony testi vereceğiz belki doktor Amca'sı cinsiyetini Söyler... Banada doğum günü hediyesi olmuş olur
afiyet olsun canım. bu bıcırıklar resmen kemiriyo bizi allhımmmmmmmmGunaydinnn kizlarrr ayy bugün 10 a kadar uyumusum bi uyandım nasıl acikmisim koşarak mutfaga gittim resmenşükür doydummm
Canim cok kotu bogazlarim bende bekledim hatta iki farkli doktora gittim icnesem gecer mi diye israr da ettim bana dedi ki penisilin agirlikliymis bebege gecme dedi ama icmezde atesin yukselirse o zaman bebek icin kotu dedi korkuyorum ben de napim elimden bisey gelmiyo kicanım sen başka birine daha danışsan iyi olur. aynı şey banada oldu. sadece parol içebilirsin dedi. antibiyotik zararlı diye biliyorum. bütün doktorlar farklı bişi sölüyo. sen bi başka doktora daha danış istersen.
Ayyy sorma yaa sabahları çok aç kalınca fenalasiyorum bideafiyet olsun canım. bu bıcırıklar resmen kemiriyo bizi allhımmmmmmmm
Sagol canim ypcam simdiGeçmiş olsun canim inşallah kısa surede atlatirsin ihlamurun icine elma kabugu ve elmanin kendisini dogra varsa bi cubuk tarçın at 5 dk kaynat 10 dk dinlendir 2-3 damla limonla bal ile tatlandirip iç
Iyi gelicek inşallah
sende haklısın iç diyolarsa iç o zaman bebişe bişey olmasın.Canim cok kotu bogazlarim bende bekledim hatta iki farkli doktora gittim icnesem gecer mi diye israr da ettim bana dedi ki penisilin agirlikliymis bebege gecme dedi ama icmezde atesin yukselirse o zaman bebek icin kotu dedi korkuyorum ben de napim elimden bisey gelmiyo ki
Bakalim 2 hafta daha bekleyelim tam net hissetmek icinilk bebegı olmayanlar anlarmıs
öyle yazıyordu
Menünü beğendim canım. fazla beyaz ekmeğe yüklenme ama yağcıklar birikir. kepekli sandviç ekmeği al tadı da çok güzel oluyo. ben sabahları kalkar kalmaz 2 bardak suyu deviriyom. arkasından ceviz yiyom. sonra sandviç hazırlıyorum. 1 bardak sütle çok iyi oluyor. yumurta yiyemiyomAyyy sorma yaa sabahları çok aç kalınca fenalasiyorum bide2 kilo almışım şimdiden kahvaltıyı yapamıyordum 10 gündür soğuk sandvic yapıyorum ama içine sadece peynir ve domates koyuyorum birde yumurta hasliyorum 1 bardak soğuk suyla yiyorum bana iyi geldi
şu aralar geçmesi lazım aslında. yemekten sonra sade sodanın içine yarım limon sık iç biraz rahatlatır canım.slm kizlar bu mide bulantisi maf etti beni 2 haftadir var. kussam rahatliyacam sanki ama yok og og icim gitti ne zamana geciyor kizlar ;(
Dimi ya bende hissettigimi dusunuyrm ama bagirsak hareketi oldugunu soyluyolarBana da 3 defa oldu canım.hissediyorum sanki ben de
Doktora görw canım.-3 oynuyo benimki adete göreKızlar siz haftanızı son adet tarihinize göre mi takip ediyosunuz yoksa doktor muayenesinden çıkan haftaya göre mi?
Bende süt içemiyorum soğuk su içiyorum süper oluyorMenünü beğendim canım. fazla beyaz ekmeğe yüklenme ama yağcıklar birikir. kepekli sandviç ekmeği al tadı da çok güzel oluyo. ben sabahları kalkar kalmaz 2 bardak suyu deviriyom. arkasından ceviz yiyom. sonra sandviç hazırlıyorum. 1 bardak sütle çok iyi oluyor. yumurta yiyemiyom
ne uyuzmuşuz hepimiz ya. varya hamileyken çıkmadık hastalığım kalmadı. vücut sapıttıııBende süt içemiyorum soğuk su içiyorum süper oluyor
Karincalanma degilde yan yatip elimi koydugumda dalgalanma gibi elinin altinda birseyler oynuyor gibi zaten ozellikle durup dinledigimde hissedebiliyrm yururken ve ya normal zamanda degilben de de ara ara bebişin olduğu kısmın sağında gün içinde 10-12 kez değişik bir his oluyor sanki karıncalanma gibi anlayamıyorum tam ne olduğunu sizinki nasıl bir his??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?