2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen başka birine daha danışsan iyi olur. aynı şey banada oldu. sadece parol içebilirsin dedi. antibiyotik zararlı diye biliyorum. bütün doktorlar farklı bişi sölüyo. sen bi başka doktora daha danış istersen.

aynı dertten müzdaribiz biz de teyzoş hatta şu eczanelerde satılan jöle gibi buz torbaları var ya onu beze sarıp ayaüımın altına kompres yapamazsam
uyuyamıyorum. duş falan işe yaramıyor zaten

İşte ben çok soğuk bisey koyarsam üşütüyorum bide bazen yanıyor gibi oluyo ayağıma bi dokunuyom dışardan buz gibi yani bazen dışardan hissediyorum sıcaklığı bazen de ayağım soguk olmasına rağmen içte yanma oluyor
Masaj yaptırınca soguk elle iyi geliyo hemen uyuyorum

Geçmiş olsun canim inşallah kısa surede atlatirsin ihlamurun icine elma kabugu ve elmanin kendisini dogra varsa bi cubuk tarçın at 5 dk kaynat 10 dk dinlendir 2-3 damla limonla bal ile tatlandirip iç
Iyi gelicek inşallah

Yeni yaşın kutlu olsun inşallah bugün en güzel hediyeni alırsın :)

Gunaydinnn kizlarrr ayy bugün 10 a kadar uyumusum bi uyandım nasıl acikmisim koşarak mutfaga gittim resmen şükür doydummm

Canim cok kotu bogazlarim bende bekledim hatta iki farkli doktora gittim icnesem gecer mi diye israr da ettim bana dedi ki penisilin agirlikliymis bebege gecme dedi ama icmezde atesin yukselirse o zaman bebek icin kotu dedi korkuyorum ben de napim elimden bisey gelmiyo ki

afiyet olsun canım. bu bıcırıklar resmen kemiriyo bizi allhımmmmmmmm
Ayyy sorma yaa sabahları çok aç kalınca fenalasiyorum bide 2 kilo almışım şimdiden kahvaltıyı yapamıyordum 10 gündür soğuk sandvic yapıyorum ama içine sadece peynir ve domates koyuyorum birde yumurta hasliyorum 1 bardak soğuk suyla yiyorum bana iyi geldi

sende haklısın iç diyolarsa iç o zaman bebişe bişey olmasın.

Menünü beğendim canım. fazla beyaz ekmeğe yüklenme ama yağcıklar birikir. kepekli sandviç ekmeği al tadı da çok güzel oluyo. ben sabahları kalkar kalmaz 2 bardak suyu deviriyom. arkasından ceviz yiyom. sonra sandviç hazırlıyorum. 1 bardak sütle çok iyi oluyor. yumurta yiyemiyom

Bende süt içemiyorum soğuk su içiyorum süper oluyor

ben de de ara ara bebişin olduğu kısmın sağında gün içinde 10-12 kez değişik bir his oluyor sanki karıncalanma gibi anlayamıyorum tam ne olduğunu sizinki nasıl bir his??
Karincalanma degilde yan yatip elimi koydugumda dalgalanma gibi elinin altinda birseyler oynuyor gibi zaten ozellikle durup dinledigimde hissedebiliyrm yururken ve ya normal zamanda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…