- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.881
benim de ultrason kagıdında tek cm yazan yer orası, bebeğin boyutu yazmıyordu ultrason kagıdında, ama 13- 14 .haftada 11 cm de olmuş olabilir:)Başka da bir yerde cm yazmıyor amaneyse bir daha gittiğimde doktora sorarım artık..
cnm bebek boyutu olmayabilir, yanında tam ne yazıyor kagıdın? benim de usg'de bir yerde "13.3 cm/2,3/37 Hz" yazıyor ama bebişim 5.4 cm'di, yüksek değerin görüntü boyutu ya da kese boyutu ile ilgili bişi olması lazım
Ay evet herkes oyle diyo gezebildiginiz kadar gezin uyuyabildiginiz kadar uyuyun.benim ozellikle hicbirine firsatim kalmayacak gibiEvet ya su mutlu mutlu dolaşan hamislerden olalım, böyle karınları büyümüş güzel hamile elbiselerini giymiş, bulantıları geçmiş ve yemek yiyebilen, daha ben mecburiyetten bulanti icinde nazlaniyorum esime, şöyle keyifli keyifli nazlanamadim, o da orda minik minik buyusun, uyuayalim biraz daha gezelim, sonra zaten gece gündüz bebisleyiz
Aynen katılıyorum, ilk doğumumu yaptıktan sonra dışarıda gördüğüm hamilelere hep imrenerek baktığımı hatırlıyorum.Bence hamilelik dünyanın en güzel duygusu, 30 yıllık hayatımda en güzel aylarımı şu an geçiriyorum agrısıyla acısıyla tatlısıyla, bunu yaşayamayan o kadar kadın var ki şükretmek lazım Allah'a ki bize bunu yaşattı, bizi anne olarak seçti, çocuk sahibi olmak isteyip yıllarını hayatını buna veren insanlar var
Sanırım kısa olan ölçüm baş-popo mesafesi, diğer uzun olanı ise baş ayak mesafesi (yani bizim anladığımız anlamdaki boy)Yok korkmadım da yanlış yere mi bakıyorum acaba dedim, herkes 6-7 cm diyincebizimkiler selvi boylu olacaklar galibaa baksana şimdiden önden gidiyolar, Maşallah
Ya bende cok anlamam ama bu bariz belli oluyodu onun icin gordum.tabi sonradan bir cikinti olusmassa.Allah herkesin gonlune gore sagliklisini versin insallahBravo ya nasıl goruyonuz kız mi erkek mi, ben bakıyorum bakıyorum doktor bu şurası bu burası diye ha öyle mi diye, bende gondercektim fotoyu da hadi cuma gitcem artık surpeiz olsun iyice , %60 erkek demişti ama tüm belurtilerim hep kiz, bilemedim, %40 lim ihtimale dönüp kız olur mu ki acep
benim de ultrason kagıdında tek cm yazan yer orası, bebeğin boyutu yazmıyordu ultrason kagıdında, ama 13- 14 .haftada 11 cm de olmuş olabilir:)
Gerçekten miAynen katılıyorum, ilk doğumumu yaptıktan sonra dışarıda gördüğüm hamilelere hep imrenerek baktığımı hatırlıyorum.
"Ne güzel onlar hamile" diyerek.
Canımızın içinde bir can büyüyor.
Muhteşem birşey.
Hele ki bir de onun hareketlerini hissetmenin tarif edilemez mutluluğu...
Bu eşsiz duyguyu dilerim anne olmak isteyen tüm kadınlar yaşasın.
Bebişim ıı ıh sizinkilerde hemen hemen aynı boyutta, doktor bebeğin o anki pozisyona göre ölçüyormuş kimi zaman baştan popoya kimi zamanda, bebiş bacaklarını uzatıyormuş. Doktor şey demişti hatta bu ayda uzunluk ölçü birimi doğru olmaz. Kimi zaman bebek kasılıyor kimi zaman büzüşüyor topluyor kendini demişti
Günaydın herkeseeeeeeeeee minik hamileler ve minik prens /prensesler
Haftaortası oldu azıcık kaldı cumartesi pazar geliyorrrr,bayram da yaklaştı ,benim gibi ailesi uzakta olup onların yanına ziyarete gidecek olan var mı
Ben 32 yaşında ilk kez anne oldum.Gerçekten miÇok güzel bir his cidden ,şimdiki düşüncem ikinci için de fazla beklememek valla ama ilerleyen aylarda ne düşünürüm ne hissederim bilemiyorum tabii
Benim de ikinci. Ben de pek alışveriş kısmı için heyecanlanmıyorum. Son aya bırakmayı planlıyorum bu tarz şeyleri. Dünyanın bin türlü hali var.Günaydın herkeseeeeeeeeee minik hamileler ve minik prens /prensesler
Haftaortası oldu azıcık kaldı cumartesi pazar geliyorrrr,bayram da yaklaştı ,benim gibi ailesi uzakta olup onların yanına ziyarete gidecek olan var mı
Ben de varım canımGünaydın herkeseeeeeeeeee minik hamileler ve minik prens /prensesler
Çok fazla ayakta kalıyor musun canım?
Ben de varım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?