2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim ıı ıh sizinkilerde hemen hemen aynı boyutta, doktor bebeğin o anki pozisyona göre ölçüyormuş kimi zaman baştan popoya kimi zamanda, bebiş bacaklarını uzatıyormuş. Doktor şey demişti hatta bu ayda uzunluk ölçü birimi doğru olmaz. Kimi zaman bebek kasılıyor kimi zaman büzüşüyor topluyor kendini demişti

Ay evet herkes oyle diyo gezebildiginiz kadar gezin uyuyabildiginiz kadar uyuyun.benim ozellikle hicbirine firsatim kalmayacak gibi

Aynen katılıyorum, ilk doğumumu yaptıktan sonra dışarıda gördüğüm hamilelere hep imrenerek baktığımı hatırlıyorum.
"Ne güzel onlar hamile" diyerek.
Canımızın içinde bir can büyüyor.
Muhteşem birşey.
Hele ki bir de onun hareketlerini hissetmenin tarif edilemez mutluluğu...
Bu eşsiz duyguyu dilerim anne olmak isteyen tüm kadınlar yaşasın.

Yok korkmadım da yanlış yere mi bakıyorum acaba dedim, herkes 6-7 cm diyince bizimkiler selvi boylu olacaklar galibaa baksana şimdiden önden gidiyolar, Maşallah
Sanırım kısa olan ölçüm baş-popo mesafesi, diğer uzun olanı ise baş ayak mesafesi (yani bizim anladığımız anlamdaki boy)

Ya bende cok anlamam ama bu bariz belli oluyodu onun icin gordum.tabi sonradan bir cikinti olusmassa.Allah herkesin gonlune gore sagliklisini versin insallah

benim de ultrason kagıdında tek cm yazan yer orası, bebeğin boyutu yazmıyordu ultrason kagıdında, ama 13- 14 .haftada 11 cm de olmuş olabilir:)

Benim de hiç doktora sormak aklıma gelmedi, ultrason kağıdında yazıyo dediler kızlar ondan bakıyım dedim 11 cm görünce şaşırdım neyse yaa boyu posu çok önemli değil zaten, sağlıklı olsunlar da

Gerçekten mi Çok güzel bir his cidden ,şimdiki düşüncem ikinci için de fazla beklememek valla ama ilerleyen aylarda ne düşünürüm ne hissederim bilemiyorum tabii

Eveeet benimki baya bacaklarını uzattı bi ara, belki o ara da ölçmüş olabilir

hamile pantolonları bezler ana kucakları cinsiyetler neler neler dönmüş forumda benmi çok geriden geliyorum geleceğe yönelik hiç bir planım ve düşüncem yok nedense.meraksızmıyım ne:) acaba düşüklerden sonra hayalmi kurmak istemiyorum yoksa bi oğlum var zaten tüm hevesimi onda aldımmı ne

Çuf çuff Antalya'ya gidiyoruz biz 14. doktor amcası inşallah güzel sonuçlar verecek bize patolojiden ardından ver elini Antalya party hard yapıcığız cinsiyetini öğrenince eşimin ailesiyle

Gerçekten mi Çok güzel bir his cidden ,şimdiki düşüncem ikinci için de fazla beklememek valla ama ilerleyen aylarda ne düşünürüm ne hissederim bilemiyorum tabii
Ben 32 yaşında ilk kez anne oldum.
Yaş nedeniyle fazla ara vermeden, yaş 35 olmadan (yani 34 yaşımda) 2.bebeğe karar verdik.
Ama ikinci mutluluğum 21 ay sonra geldi.
Dilerim sizler 2.yi çok beklemezsiniz.
2-3 yaş ara gayet güzel, ama planladığımız gibi olmuyor hayat.
Tek tavsiyem 34 oldumu daha fazla beklemeyin.
35 den sonra gebe kalma olasılığı oldukça azalıyor.

Benim de ikinci. Ben de pek alışveriş kısmı için heyecanlanmıyorum. Son aya bırakmayı planlıyorum bu tarz şeyleri. Dünyanın bin türlü hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…