2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya masa başı işim...ewdede fazla bir iş yapmıyorum bende anlamadım kiii gece rüyamda kan geliyıodu benden nasıl kafama taktıysamm

Bu kadar kafana takma canım, hamilelikte bel ağrısı olur diyolar, ben de birazcık topuklu giydiğimde ya da çok fazla ayakta kaldığımda oluyor bel ağrısı.. doktoruna da sor istersen, için rahat etsin..

Sanada gunaydin canimm.Allah nasip ederse artvin arhaviye gidiyorumm.doktorumdan izin cikti.

Bu kadar kafana takma canım, hamilelikte bel ağrısı olur diyolar, ben de birazcık topuklu giydiğimde ya da çok fazla ayakta kaldığımda oluyor bel ağrısı.. doktoruna da sor istersen, için rahat etsin..

sağol tatlım..dr umu değiştrdim kızımda doğum yaptığım doktora gidicem 28 temmuzda randewum sabırsızlanıyorum en son 8 haftalıkken gitmiştm dr a şimdi kendi dr a gitcem kısmetse...inşallah büyümüştr benim miniğimde

Çuf çuff Antalya'ya gidiyoruz biz 14. doktor amcası inşallah güzel sonuçlar verecek bize patolojiden ardından ver elini Antalya party hard yapıcığız cinsiyetini öğrenince eşimin ailesiyle

pinkperest Çok alemsin valla yerlere yattım gülmekten Party hard ailece
İyi sonuçlar alacaksın tabbi Allahın izniyle hayatım ,hiç şüphemiz yok.Güle güle git gel inşallah

İnşallah inşallahhh tatlımmm :)) bizim günlerimizde aynıymış yaa :)

Kızlar biz annanemize kahvaltıya gidiyoruz ordan da havuz sezonunu açıyoruz artık. Bebişimizle cup cup yüzcez biz

Ayy ne güzel , güzel güzel yüzün azıcık gunesten faydalanın.Nerede gidiosun havuza,benim gittiğim ve bildiğim bi YTU Hisar havuzu var bana yakın ,seninki?

Kızlar sizin karnınızda da gıdıklanma gibi bir his oluyor mu? 1-2 gündür bende gıdıklanma hissi oluyor...İnternetten baktım genelde 18.-20. haftalarda hissedilirmiş bu durum.. Anne, bebeğin hareketlerini yavaş yavaş bu hisle anlamaya başlarmış...Anlam veremedim psikolojik mi acaba ?

aynen saglıklı olsun da, benim hiç ultrason kagıdında yazmıyor artık boyutu, sadece ilk haftalarda yazıyordu o da "crl ... cm" diye geçiyordu. Şimdi baktım da CRL:Baş-Popo Ölçümü, Crown-Rump Length demekmiş bebişimizin boyutunu crl değeri gösteriyormuş demek ki =)

Slm kızlar,
Doktordan geldim az önce çok sinirliyim. Kadını hiç sevmedim yaa. ÇEkirge doruktaki Evrim hanım. Kullandıgı alette çok kötü. 1 aydır bekliyordum bebeğimi doğru düzgün göremedim bile. Sanırım yine değiştiricem. Cinsiyet tahmini de yapmıyor 1 ay sonra diyor . Ozamana çatlarım ben haftaya ikili için tekrar gidecem. şuan ultrasona göre 11+0 günlükmüş bebişim. Ense kalınlığınıda ölçtü 1,4 çıktı.haftaya yine ölçeriz dedi. Sevil pakeremi geçsem aynı hastanede. Giden varmı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…