- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.941
yuvarlak, 11+4'de öğrendim ben cnmcanım sn nezaman kaç haftanda öğrendin cinsiyetini bide karnının şekli nasl
Alışveriş yaparken de çok dikkatli olmak lazım.doğru söylüyorsun valla asıl önemli olan bebiş doğduktan sonra...doğum sonrasına nazaran şimdi bayağı rahatız.. cinsiyettir, alışveriştir bunları hallettikten sonra inşalllah o konulara da bakarız.. Tabii teoriyi pratiğe aktarmak da ayrı bir marifet olsa gerek :) Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynı
Canim bende bugün öğrendim 12+4 um büyük ihtimal erkek dedi ben sormadan ama daha erken diye düşünüyorum bakalımcanım sn nezaman kaç haftanda öğrendin cinsiyetini bide karnının şekli nasl
Bende yazmıyor öyle bişi, 4 boyutlu da mı yazıyor?selam arkadaslar dun de sormustum ama bilen yok mu acaba ultrason kagidinda fta diye yazan ne bilen var mi ??
alışveriş yapmak için de önümüzde epey vakit var...ben de bu arada özellikle internette deneyimli annelerin "keşke almasaydım" dedikleri ürünlere göz atmaya çalışıyorum.. bu arada çok tatlı bişeymiş o (her ne kadar kullanılamasa da :) )Alışveriş yaparken de çok dikkatli olmak lazım.
Bizler kullanışlı olacağını düşünüp alıyoruz ama onlar kullanmayabiliyor :)
mesela bu aşağıda resmini koyduğum ürünü almıştık o doğmadan beğenip, ama kuzucuğum sadece bir kez fotograf çektiresiye kadar üstünde bulundu :)
Eki Görüntüle 1576943
Evet muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış :)
Ama sezaryen olacağım için, benimki 15-20 Ocak gibi olur diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
Sağ salim kucağına alsın, öpüp, koklayıp, sağlıkla, mutlulukla büyütsün tüm anneler yavrucuklarını.
aceleci:) hemen belli etmiş demekyuvarlak, 11+4'de öğrendim ben cnm
Başka bebekler büyüdü onda :)alışveriş yapmak için de önümüzde epey vakit var...ben de bu arada özellikle internette deneyimli annelerin "keşke almasaydım" dedikleri ürünlere göz atmaya çalışıyorum.. bu arada çok tatlı bişeymiş o (her ne kadar kullanılamasa da :) )
Hiç bilmiyorum canım,selam arkadaslar dun de sormustum ama bilen yok mu acaba ultrason kagidinda fta diye yazan ne bilen var mi ??
ne şirin salıncak ben de alıcam bunlardanBaşka bebekler büyüdü onda :)
Bizimkine de doğumdan sonra, bizzat kendisini götürüp, içine oturtup, en az 10 dk eylenerek vakit geçirdiği aşağıdaki salıncağı almıştık :)
Eki Görüntüle 1576953
Neyse bunlar güzel hatıralar, onların bile tercihi, kendine göre zevki oluyor, isterse 10 günlük bebek olsun :)
canim cok ovuolar evrimi ama herkede ayni sonuci vermio tabi. sanki erkek pipis gordum gbi ama cok erken 11.hafta bende rentipta nazmiye hanima gidiyorum oda 12.haftada yapmadi 15 .haftada kesinlesio dediCinsiyetten anlayan varmı bi baksanıza lütfenn..
:)ne şirin salıncak ben de alıcam bunlardanisterse bir hafta binsin yeter ki mutlu olsun, hayatımızda kendimiz için hiç mi gereksiz bir şey almadık hiç mi boşa paramızı harcamadık? Bebeğimizin gülüşünden değerli olamaz hayatım feda olsun ona
Kuzum ben tombisim yuzup kilo vermeyi hedefliyorum amacim doguma kadar cok kilo almamak annemlerin sitesindeli havuza gidiyorum mustakil gibi giren cok olmadigi icin rahatim :)Kuzummmm havuza girme yaa her mikrop var bnm doktorum yasakladı girme dedii
canım ya dr lar ancak anlayabilir gibi pek bişe belli değil.
Teşekkür ederim canım hemen bakıyorumben 235 e gordum canim int de ya hepsiburadada ya gittigidioda. buarada dogumgunun kutlu olsun dun hic giremedim bugun yazim :)
Çok heyecanlı gordum senine şirin salıncak ben de alıcam bunlardanisterse bir hafta binsin yeter ki mutlu olsun, hayatımızda kendimiz için hiç mi gereksiz bir şey almadık hiç mi boşa paramızı harcamadık? Bebeğimizin gülüşünden değerli olamaz hayatım feda olsun ona
Yaaaa evet Haklısın Alıp bir köşede Kalsın istemiyorumBundan bir arkadaşım aldı ama onun bebeği kucak hastası olduğu için hiiiç kullanamadı, bence önce bebiş gelsin, durumuna göre karar ver, boşuna para verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?