2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Alışveriş yaparken de çok dikkatli olmak lazım.
Bizler kullanışlı olacağını düşünüp alıyoruz ama onlar kullanmayabiliyor :)
mesela bu aşağıda resmini koyduğum ürünü almıştık o doğmadan beğenip, ama kuzucuğum sadece bir kez fotograf çektiresiye kadar üstünde bulundu :)

Evet muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış :)
Ama sezaryen olacağım için, benimki 15-20 Ocak gibi olur diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
Sağ salim kucağına alsın, öpüp, koklayıp, sağlıkla, mutlulukla büyütsün tüm anneler yavrucuklarını.

alışveriş yapmak için de önümüzde epey vakit var...ben de bu arada özellikle internette deneyimli annelerin "keşke almasaydım" dedikleri ürünlere göz atmaya çalışıyorum.. bu arada çok tatlı bişeymiş o (her ne kadar kullanılamasa da :) )

Ikili testte NT ::0.8 m m CRL 47 mm çıktı .USG görüntüsünden sadece enseyi almış.devlet Hastanesi böyle oluyor işte

Başka bebekler büyüdü onda :)
Bizimkine de doğumdan sonra, bizzat kendisini götürüp, içine oturtup, en az 10 dk eylenerek vakit geçirdiği aşağıdaki salıncağı almıştık :)

Neyse bunlar güzel hatıralar, onların bile tercihi, kendine göre zevki oluyor, isterse 10 günlük bebek olsun :)

selam arkadaslar dun de sormustum ama bilen yok mu acaba ultrason kagidinda fta diye yazan ne bilen var mi ??
Hiç bilmiyorum canım,
internettede bulamadım ne olduğunu. Bulduğum kısaltmalar şöyle:
LMP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRL:(crown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık

ne şirin salıncak ben de alıcam bunlardan isterse bir hafta binsin yeter ki mutlu olsun, hayatımızda kendimiz için hiç mi gereksiz bir şey almadık hiç mi boşa paramızı harcamadık? Bebeğimizin gülüşünden değerli olamaz hayatım feda olsun ona

:)
Kesinlikle.
Onun için harcadığım hiçbirşeyin hesabında değiliz zaten.
Yeter ki mutlu olsunlar.
Şimdi evimizi bir görseniz, oturma odasının adını değiştirdik "oyuncak odası" koyduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…