- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.961
Kızlar ben dayanamıyorum fetal doppler steteskop alacağım, zaten 150 tl falanmış, aranızda alan var mı hiç
öyleyim, napayım Allah'ım kötülüklerden uzak tutsun, benim erkek kardeşim 23 yaşında vefat etti, şimdi de oğlum olacağını öğrendim, sanki bebeğim aileme yeniden mutluluk getirecek çok ihtiyacı var annemin babamın benimÇok heyecanlı gordum seni
Canım çok üzüldüm,öyleyim, napayım Allah'ım kötülüklerden uzak tutsun, benim erkek kardeşim 23 yaşında vefat etti, şimdi de oğlum olacağını öğrendim, sanki bebeğim aileme yeniden mutluluk getirecek çok ihtiyacı var annemin babamın benim
Canım çok üzüldüm,
Kardeşine Allah rahmet eylesin.
Size Allah sabırlar versin.
Oğlun hepinize mutluluk getirsin, uzuuuun ömürlü osun.
Aynen canım her gün on kere 100 kere 1000 kere şükrediyorum yine az geliyor bana ... Bende senin gb düşünüyorum acısıyla tatlısıyla en güzel aylarımı yaşıyorum birde onu görmeye gideceğimizin gecesinde gözlerime bile uyku girmiyor şimdiden evimizin neşesi oldu keretaBence hamilelik dünyanın en güzel duygusu, 30 yıllık hayatımda en güzel aylarımı şu an geçiriyorum agrısıyla acısıyla tatlısıyla, bunu yaşayamayan o kadar kadın var ki şükretmek lazım Allah'a ki bize bunu yaşattı, bizi anne olarak seçti, çocuk sahibi olmak isteyip yıllarını hayatını buna veren insanlar var
Canım gözlerim doldu inan boğazıma birşeyler düğümlendi.Tek şey söyleyeceğim yazdıklarına:teşekkür ederim,Allah aldı yanına, melek oldu kardeşim, şimdi de Allah bize başka bir melek gönderiyor, inşallah sağlıklı sıhhatli olur, her gece dua ediyorum Allah'ım ogluma güzel bir kader yaz, uzunn ömür ver, huzurlu olsun diye, annem ne kadar acı çekti, simdi kendimi onun yerine koysam nasıl devam edilir hayata diye düşünüyorumAllah'ım hiçbirimizi meleklerimizden zamansız ayırmasın
Canım Rabbim gönlünüze göre versin evladına sağlık uzun Ömür ve hayır nasıp etsin... Size bol bol umut mutluluk olur inşallahCanım çok üzüldüm,
Kardeşine Allah rahmet eylesin.
Size Allah sabırlar versin.
Oğlun hepinize mutluluk getirsin, uzuuuun ömürlü osun.
Canım kusura bakma yanlış yazdımCanım gözlerim doldu inan boğazıma birşeyler düğümlendi.Tek şey söyleyeceğim yazdıklarıma:
Amin...
Canım Rabbim gönlünüze göre versin evladına sağlık uzun Ömür ve hayır nasıp etsin... Size bol bol umut mutluluk olur inşallahteşekkür ederim,Allah aldı yanına, melek oldu kardeşim, şimdi de Allah bize başka bir melek gönderiyor, inşallah sağlıklı sıhhatli olur, her gece dua ediyorum Allah'ım ogluma güzel bir kader yaz, uzunn ömür ver, huzurlu olsun diye, annem ne kadar acı çekti, simdi kendimi onun yerine koysam nasıl devam edilir hayata diye düşünüyorumAllah'ım hiçbirimizi meleklerimizden zamansız ayırmasın
İkili test ultrasonunda yaziyor ben de ilk defa gordumBende yazmıyor öyle bişi, 4 boyutlu da mı yazıyor?
Olsun canım.Canım kusura bakma yanlış yazdım
Evet bu fta yi bende bulamadim maalesef birde ben dun coraspin icmeyi unutmusum bi gunden bir sey olmaz dimiiHiç bilmiyorum canım,
internettede bulamadım ne olduğunu. Bulduğum kısaltmalar şöyle:
LMP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRL:(crown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık
Olmaz inşallah canım.Evet bu fta yi bende bulamadim maalesef birde ben dun coraspin icmeyi unutmusum bi gunden bir sey olmaz dimii
Ay negüzl ya çok erken ögrenmişsin erkek kendini çabk gösteriyo bide doktr kesn erkekmi dedi ay sagşıcakla kucamıza almayıda nasip etsn rabbimyuvarlak, 11+4'de öğrendim ben cnm
Canım başınız sağolsun.yenı bır bebek tabiki apayrı bır sevinç ilk çocuk olması da heyecanı kalıyordur. Ilk çocukta herşeyi alanı geliyor insanınöyleyim, napayım Allah'ım kötülüklerden uzak tutsun, benim erkek kardeşim 23 yaşında vefat etti, şimdi de oğlum olacağını öğrendim, sanki bebeğim aileme yeniden mutluluk getirecek çok ihtiyacı var annemin babamın benim
Büyük ihtimal dediyse dogrudur cnm hayırlı olsn erkek bebş erkn belli oluyor allh hayırlı evlatlar versn bizlereCanim bende bugün öğrendim 12+4 um büyük ihtimal erkek dedi ben sormadan ama daha erken diye düşünüyorum bakalım
coraspin de herhangi bi şey de yazmıyor heralde bi günden bi şey olmaz artık geçti fazla düşünmeyelim bariOlmaz inşallah canım.
Ben de, geçen hafta sonu misafirlikte yanıma almayı unuttuğum için, kan sulandırıcı iğnemi vurulamamıştım.
Prospektüsünde eğer unuttulursa iki tane yapmayı önermiyordu.
Allahım kardeşinin mekanını cennet eylesin ve yavruna da uzuuunn güzeeelll sağlıklı ömürler versin canım.öyleyim, napayım Allah'ım kötülüklerden uzak tutsun, benim erkek kardeşim 23 yaşında vefat etti, şimdi de oğlum olacağını öğrendim, sanki bebeğim aileme yeniden mutluluk getirecek çok ihtiyacı var annemin babamın benim
tatlışşşş :)@msg38 tatlım sana yeni foto yolluyorum. Doktor söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?