2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzüldüm,
Kardeşine Allah rahmet eylesin.
Size Allah sabırlar versin.
Oğlun hepinize mutluluk getirsin, uzuuuun ömürlü osun.

Canım çok üzüldüm,
Kardeşine Allah rahmet eylesin.
Size Allah sabırlar versin.
Oğlun hepinize mutluluk getirsin, uzuuuun ömürlü osun.

teşekkür ederim,Allah aldı yanına, melek oldu kardeşim, şimdi de Allah bize başka bir melek gönderiyor, inşallah sağlıklı sıhhatli olur, her gece dua ediyorum Allah'ım ogluma güzel bir kader yaz, uzunn ömür ver, huzurlu olsun diye, annem ne kadar acı çekti, simdi kendimi onun yerine koysam nasıl devam edilir hayata diye düşünüyorum Allah'ım hiçbirimizi meleklerimizden zamansız ayırmasın

Aynen canım her gün on kere 100 kere 1000 kere şükrediyorum yine az geliyor bana ... Bende senin gb düşünüyorum acısıyla tatlısıyla en güzel aylarımı yaşıyorum birde onu görmeye gideceğimizin gecesinde gözlerime bile uyku girmiyor şimdiden evimizin neşesi oldu kereta valla Rabbim hepimizin bebeğimi kendine bağışlasın kendinide bebeğine birde sağlıklıca ömürlüce hayırlıca kucağımıza alsak daha ne isteriz

Canım gözlerim doldu inan boğazıma birşeyler düğümlendi.Tek şey söyleyeceğim yazdıklarına:
Amin...

Son düzenleme:
Canım Rabbim gönlünüze göre versin evladına sağlık uzun Ömür ve hayır nasıp etsin... Size bol bol umut mutluluk olur inşallah

Evet bu fta yi bende bulamadim maalesef birde ben dun coraspin icmeyi unutmusum bi gunden bir sey olmaz dimii

Evet bu fta yi bende bulamadim maalesef birde ben dun coraspin icmeyi unutmusum bi gunden bir sey olmaz dimii
Olmaz inşallah canım.
Ben de, geçen hafta sonu misafirlikte yanıma almayı unuttuğum için, kan sulandırıcı iğnemi vurulamamıştım.
Prospektüsünde eğer unuttulursa iki tane yapmayı önermiyordu.

Canım başınız sağolsun.yenı bır bebek tabiki apayrı bır sevinç ilk çocuk olması da heyecanı kalıyordur. Ilk çocukta herşeyi alanı geliyor insanın

Olmaz inşallah canım.
Ben de, geçen hafta sonu misafirlikte yanıma almayı unuttuğum için, kan sulandırıcı iğnemi vurulamamıştım.
Prospektüsünde eğer unuttulursa iki tane yapmayı önermiyordu.
coraspin de herhangi bi şey de yazmıyor heralde bi günden bi şey olmaz artık geçti fazla düşünmeyelim bari

ben bunu çok beğeniyorum almayı planlıyorum uzun zamanlı kullanılıyo hem iki işlevi var biz çok beğendik

Eklentiler

• lKRA-618225_1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 102
Allahım kardeşinin mekanını cennet eylesin ve yavruna da uzuuunn güzeeelll sağlıklı ömürler versin canım.
@msg38 tatlım sana yeni foto yolluyorum. Doktor söylemedi.
tatlışşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…