2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim bu cok guzelmis hemde kullanisli nekdrmis kraftin sayfasnda var mi
fiyat 500 600 civarı olması gerek canım kraft dondy beşik diye geçiyo çok kullanışlı hem ayarlı sallanıyor beşik olarak 1 yaşına kadar kullanılıyo hem mama sandalyesi 3 yaşına kadar kullanılıyo yani bi ürün iki işlev zaten alınacak iki şey

evet cok guzelms mama sandalyesi nasisa alncak oyuzden fiyatida ii

Kızlar kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz. Ben şimdi haftaya ayın 15inde gidip ikili test yaptırıcam(12 haftalık oldugunda). Sonraki randevuyu ne zamana almalıyım.30 temmuz gibi alsam tam 14 haftalık oluyor cinsiyet söylerler mi. Yoksa yine kıllık mı yaparlar acaba.15 haftalık olsun da öylemi gitsem acep..
Bu arada doktor bulmam lazım işte evrim hanımı sevmedim hiççç... Sevil Pakeri düşünüyorum bakalım..

Ayy ne güzel , güzel güzel yüzün azıcık gunesten faydalanın.Nerede gidiosun havuza,benim gittiğim ve bildiğim bi YTU Hisar havuzu var bana yakın ,seninki?

Kuzum leventte otururken ben mecidiyeköyde Sports International gidiyordum memnundum. Hem havuzu açılıp kapanıyor hemde güneşlenmek için çimlerde yerleri var :) Ama tek havuz üyeliği yok, komple yazılıyorsun.

ben her gittiğim de bi daha ne zaman gelicem diye soruyorum bazen sormadan söylüyor p tesi yaptık ikiliyi biz de cinsiyet tahmini söyledi belki size de söyler haftaya kan sonucu için tekrar gidicem

pinkperest Çok alemsin valla yerlere yattım gülmekten Party hard ailece
İyi sonuçlar alacaksın tabbi Allahın izniyle hayatım ,hiç şüphemiz yok.Güle güle git gel inşallah

Kayın pederim eski party hardçılardan :)) Eskiden milli eğitim müdürüydü düşün ne kadar çılgın bir emekli olabileceğini Kayın validemi cep telefonuna adıyla kayıt ediyor oğlunu falan da

İnş bebeğim ya sonuçların güzel çıkmasına çok ihtiyacım var...

ayda bir gidiom cnm. bence 12. haftada belli olur bebiş kendini saklamazsa şayet

Canım benim tüylerim diken diken oldu. Rabbim hepinize dayanma gücü versin... Rabbim şükürler olsun, evinize yeni bir neşe göndermiş. Sanki acınızı hafifletmek istercesine

Allahım sabır versin.Benimde erkek kardeşim var onu kaybettiğimi düşünemiyorum bile.Rabbim senin oğluşunla boşluğunu doldursun acınızı hafifletsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…