2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

spinal yapılması
Tabi canım o zamanlar genel anestezi yapılıyordu herkese artık genel anestezi çok tercih edilmiyor spinal oluyor.bende sezeryan olsam spinal olurum
nıda izledim o ne arkadaş on kere iğne sokuyor sonra ince tel hortum sokuyor ilacı vermek için epiduralle aynı yapılış ama yerleri farklı hepsini araştırdım izledim yapılışlarını ama es kaza yanlış yere soktumu bittin Allah korusun hepsinin riski var işte

film değil gerçek ameliyatları izliyom cinsiyet değiştirme ameliyatına kadar izledim o nasıl birşeydir yaws çok zor
Sen niye izliyor sun böyle şeyleri en iyisi bilmemek. Cahil cesareti derler ya oyle gıtmeli.böyle ne yapacaklarını bilirsek daha çok korkarı z dıye düşünüyorum

Ben dün çok yoruldum temîzlik fln yaptım sonra karnım patlıcak gibi gerildi gece ve göbek deliğim ağrımaya başladı inşallah büyüdüğü içindir başka bişi çıkmasın da
sanki oyle acilar is yapinca cikio ortaya bende kalkip is yapip egilip kalkinca aci hemen girio e biz hicmi bisi yapamicaz

canim Allah elem keder vermedigi surece tabiki normal düşünüyorum ama saglikla ilgili bisi olur Allah korusun bebekte bisi olur ozaman tabiki hersey degisir ama onceligim normal dogum.

Öyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmm
hahaa deli ya :) ben hic narkoz almadm nolurum Bilmiyorum bide kotu bisi sayiklarsam herkes basimda olucak vay ki vayy :) etekteki taslarim dokulur haha

bizimkide ayni yapti kalkablrsn tansiyonu olceyim dedi esim cinsiyet dedi suan bilinmez dedi 15.haftada dedi sennki 15.haftadada nie dememiski cins. benim doktor hic boyunu gr demiyor ultrasn kagidinda yaziomu acaba anlamiyormda bakinca

sanki oyle acilar is yapinca cikio ortaya bende kalkip is yapip egilip kalkinca aci hemen girio e biz hicmi bisi yapamicaz
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum canım. Dün kontrolüm vardı doktor herşey normal dedi. Hatta ben sormadan seyahat tatil planınız varsa gidin gönül rahatlığıyla dedi. E şimdi ben evde azcık dolandığımda ağrılarım azarken nasıl böyle rahat olucam anlamadım. Acaba azcık iş yaptım diye psikolojik mi oluyo bu ağrılar

Sen niye izliyor sun böyle şeyleri en iyisi bilmemek. Cahil cesareti derler ya oyle gıtmeli.böyle ne yapacaklarını bilirsek daha çok korkarı z dıye düşünüyorum
hobi işte senelerdir izlerim. dünde spinalle epidurale baktım onlarda bir garip.belden uyuşturuldum diyosun acımıyormu

Tabi canım o zamanlar genel anestezi yapılıyordu herkese artık genel anestezi çok tercih edilmiyor spinal oluyor.bende sezeryan olsam spinal olurum
bende spinal olurim diyorum ama tansiyonum yukselir azcik yatstirici katip bayginimsi yapsalar ole olur :) gorumcemde hemsire kayinvalidem gobek fitigndan amlyt olunca spinal olmustu hafif baygnlik halindeydi tansiyonu yukseliyo die ama simdi orda herkes tanidik olumca muamele farkli oluyor ozel de bilmrm yaparlarmi. normal dogumdada agrisiz dogum dedikleri sey o heralde degil mi spinal. ondada sakatliklar olusuyor diolar agri cok oluyormus dogrulamiyormussun. oda korkutuo beni. bu çocuk cikicak Allah in izniylede bakalim nasil :)

gi

Kizlar benimlede ilgilenin

o
onu bende duydum canimda doktora gostermeyin diyorlar kiziolarmis

Domates benim bulantımı kesiyor ne hikmetse onu denedin mi?annem bana hamileyken 9 ay boyunca sadece domates ekmek yemiş 9 ay devam etmiş bulantısı. Tabi ben iskelet doğmuşum rahmetli dedem bu kız ölür demiş
domates çok yerim. bazen kahvaltı için rendeleyıp pişiririm
çok guzel oluyor :=)

kilo saglık degıldır ki.. allah nasip eder bebegım olursa kilo konusunda kimseye laf ettırmem. ben şişko bebek sevmem cunku. kilolu olmak saglıklı olmak degıldır.

kizzzzzzzz okurken icim acidi anlatmaaa sende izleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…