- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.641
nıda izledim o ne arkadaş on kere iğne sokuyor sonra ince tel hortum sokuyor ilacı vermek için epiduralle aynı yapılış ama yerleri farklı hepsini araştırdım izledim yapılışlarını ama es kaza yanlış yere soktumu bittin Allah korusun hepsinin riski var işteTabi canım o zamanlar genel anestezi yapılıyordu herkese artık genel anestezi çok tercih edilmiyor spinal oluyor.bende sezeryan olsam spinal olurum
film değil gerçek ameliyatları izliyom cinsiyet değiştirme ameliyatına kadar izledim o nasıl birşeydir yaws çok zor
Kuzum seyretme böle şeyleri. Kesmeli biçmeli filmler etkiliyo tabiki seni. Allah bildiği gibi yapsın seni
Ben hem genel anestezi hem de belden uyuşturucu oldum.belden uyuştur ma da çok uykum geldi içim gıttı .uyut Madı lar.içim gitti.genel anestezi tercihim dir .2.doğumda eşinden Adana istedim adam börek getirmiş hala kızıyorumÇok zevkli dimi. Ben hep rüya görüyom.
Hiç öyle bir şey duymadım açıkçası, öyle miymis???Ama bişi dicem bu hapı içtikten sonra Güneş'e çıkmamız gerekmiyomu Güneşte çözünüp vücuda yarıyomuş. Uydurdum mu
Sen niye izliyor sun böyle şeyleri en iyisi bilmemek. Cahil cesareti derler ya oyle gıtmeli.böyle ne yapacaklarını bilirsek daha çok korkarı z dıye düşünüyorumfilm değil gerçek ameliyatları izliyom cinsiyet değiştirme ameliyatına kadar izledim o nasıl birşeydir yaws çok zor
kesinlikle canim Allah bi elem keder vermedigi surece sezeryani düşünmüyorum.Maşallah herşeyimiz tam. Anneliği dibine kadar hissetmek için yaşasın normal doğum
sanki oyle acilar is yapinca cikio ortaya bende kalkip is yapip egilip kalkinca aci hemen girio e biz hicmi bisi yapamicazBen dün çok yoruldum temîzlik fln yaptım sonra karnım patlıcak gibi gerildi gece ve göbek deliğim ağrımaya başladı inşallah büyüdüğü içindir başka bişi çıkmasın da
canim Allah elem keder vermedigi surece tabiki normal düşünüyorum ama saglikla ilgili bisi olur Allah korusun bebekte bisi olur ozaman tabiki hersey degisir ama onceligim normal dogum.kızlar bu kadar doğum şekline odaklanmayın eğer bir sebepten ötürü doğal doğum olmazsa moraliniz bozulabilir.BEn doğal doğum diye tutturmuştum.ama miyomlardan dolayı sezeryan olma ihtimalimde yüksek biraz canım sıkıldı çünkü ben narkozdan çok korkan biriyim.Ama hayırlısı diyorum.Allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Bebişlerimizde bizde sağlıklı olalım sorunsuz bir doğum yaşayalımda doğum şeklinin önemi yok..
hahaa deli ya :) ben hic narkoz almadm nolurum Bilmiyorum bide kotu bisi sayiklarsam herkes basimda olucak vay ki vayy :) etekteki taslarim dokulur hahaÖyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmm
bizimkide ayni yapti kalkablrsn tansiyonu olceyim dedi esim cinsiyet dedi suan bilinmez dedi 15.haftada dedi sennki 15.haftadada nie dememiski cins. benim doktor hic boyunu gr demiyor ultrasn kagidinda yaziomu acaba anlamiyormda bakincaGecenki gidişimde ben sormadım ama bu sefer sordum kendi söylemiyor baktım aleti silmeye hazırlanıyor cinsiyeti dedim daha belli değil diyor resmide yanında alıp gidiyor zaten.hazırlanıp yanına geçiyorum orada veriyor cins ya sinir etti beni bugün
Ölçüm önemli tamam ölçsünde bir resimde ceksin ayrı olarak ya.iki resim var ikiside kafası bizimkinin.eşimle küsüm bugün soruyor neymiş diye bilmiyorum diyorum inanmıyor adam ben küsüm diye söylemiyorum sanıyor durup durup soruyor
Kusmamda yok canım anlamadım kağıda bakmamıştım şimdi kendime geldim iyiyim baktım 14 hafta 6 gün yazıyor kilosuna 130 gr yazıyor bu kadın kesin kekliyor beni ya hiç halim yoktu resme baktım üstte değerlere bakmadım. 1 hafta geri diyor bide bende bakmadım tabi orda hiç. Bayramdan sonra başka doktora gideceğim kesin.bir sor canım ya doğuma kadar orada olacağım bari tuncelide adam akıllı biri olsun
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum canım. Dün kontrolüm vardı doktor herşey normal dedi. Hatta ben sormadan seyahat tatil planınız varsa gidin gönül rahatlığıyla dedi. E şimdi ben evde azcık dolandığımda ağrılarım azarken nasıl böyle rahat olucam anlamadım. Acaba azcık iş yaptım diye psikolojik mi oluyo bu ağrılarsanki oyle acilar is yapinca cikio ortaya bende kalkip is yapip egilip kalkinca aci hemen girio e biz hicmi bisi yapamicaz
hobi işte senelerdir izlerim. dünde spinalle epidurale baktım onlarda bir garip.belden uyuşturuldum diyosun acımıyormuSen niye izliyor sun böyle şeyleri en iyisi bilmemek. Cahil cesareti derler ya oyle gıtmeli.böyle ne yapacaklarını bilirsek daha çok korkarı z dıye düşünüyorum
bende spinal olurim diyorum ama tansiyonum yukselir azcik yatstirici katip bayginimsi yapsalar ole olur :) gorumcemde hemsire kayinvalidem gobek fitigndan amlyt olunca spinal olmustu hafif baygnlik halindeydi tansiyonu yukseliyo die ama simdi orda herkes tanidik olumca muamele farkli oluyor ozel de bilmrm yaparlarmi. normal dogumdada agrisiz dogum dedikleri sey o heralde degil mi spinal. ondada sakatliklar olusuyor diolar agri cok oluyormus dogrulamiyormussun. oda korkutuo beni. bu çocuk cikicak Allah in izniylede bakalim nasil :)Tabi canım o zamanlar genel anestezi yapılıyordu herkese artık genel anestezi çok tercih edilmiyor spinal oluyor.bende sezeryan olsam spinal olurum
Taşıcaz kuşum kısmetse hazırlıyoz hala evi ben gecen hafta gittim sırf ağrı yüzünden doktora bebiş iyi dedi bende dedim evimi topluyorum yorgunluk ağrısımı diye olabilir dedi bugun şişmiş[/QUOTE
git canim yada ara belki baska bisidir icin rahat etsin cokta tormamaya calis kendini varmi yardim edebilecek kimse sana
Selam anneler...
Dun tsh sonucum ilac icmeden 4.09 cikti.
4 gun 100mg. 3 gun 75 mg. iciyorum
Kendi doktorumu aradim sonucu paylastim.Dahiliye karar vericek ilacin dozuna dedi.Oysa onceden ayda bir tsh baktir doz ayarlamasi yapalim demisti.
Ama benim suan dahiliye doktoruna gitme sansim yok napsam bilemedim esimde yok yalnizim
Ayrica kasiklarimda batma oldu aksam dedim.Bol su ic dinlen dedi..Eskiye gerimi donuyorumki sizce dusuk tehlikesi hala varmidir15+2 oldu
soranlara en iyisi '' bakalım allah neyi nasip ederse'' demeke lazım. bundna sonra öyle dıcem benYa ben normal Doğumu çok istiyorum ama gözümü çok korkutuyolar
oyyyy duygulandim yaaBelden iğne yapılır belden aşağısını hissetmezsin ameliyat esnasında uyanık olursun bebek dogunca getirir öptürürler
onu bende duydum canimda doktora gostermeyin diyorlar kiziolarmisBende dün duyduğumu paylaşayım sizlere. Doğuma gitmeden önce sade sodayı açıp bırakıyomuşun odana geldiğinde asiti gitmiş oluyo ya bebeği getirdiklerinde bir Çay kaşığı emzirmeden önce verirsen çocuk gazsız olurmuş. Ne derece doğru bilemem.
domates çok yerim. bazen kahvaltı için rendeleyıp pişiririmDomates benim bulantımı kesiyor ne hikmetse onu denedin mi?annem bana hamileyken 9 ay boyunca sadece domates ekmek yemiş 9 ay devam etmiş bulantısı. Tabi ben iskelet doğmuşum rahmetli dedem bu kız ölür demiş
kizzzzzzzz okurken icim acidi anlatmaaa sende izlemespinal yapılması
nıda izledim o ne arkadaş on kere iğne sokuyor sonra ince tel hortum sokuyor ilacı vermek için epiduralle aynı yapılış ama yerleri farklı hepsini araştırdım izledim yapılışlarını ama es kaza yanlış yere soktumu bittin Allah korusun hepsinin riski var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?