2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok zor ya gerçekten, Allah hepsini korusun inşaallah, cuma günü o kadar güzel geçti ki ama cumartesi kabus gibiydi, 2 gün haber alamamışsın çok zor canım ya
Evet canim ben hastahaneye yattigim gunde ben acili tek aradim esim kosarak gelmis kapida yatti benim icim aciyo aklim onda kapida diye onunda akli bende icerde yanlizim diye cok zor canim gercekten Allah yardimcilari olsun bizimde tabi disardan ailesi olarak izlemek daha zor bazen Allah onlarinda bizimde bebislerimizinde yuzune baksin insallah

Kizlar annem dediki damar atmasi gibi pit pit atiyosa kizmis..ama solucan gibi geziyosa erkekmis bilginiz olsun:))hatta benim ilk erkekti ya ilk solucan gibiydi ama sonra bak pit pit anneme dedim atiyo olamaz dedi senin erkek kizda atar dedi valla atiyo dedim 3hafta sonra kiz oldugunu doktorun yanildigini ogrendik bikac hamileyede sordum kesin tecrubeyle sabit :))@aysimaaa666 karninin yapisina gore kiz bence canim erkekde yanlar olmuyomis kizda oluyomus yanlar..benimkide kiz buarada tabi gonlunce olsun insallah ogrenince bilgilendir :))

Ay deme benimki kız o zaman yupppppiiiii

Merhaba, cinsiyetimiz bugün belli oldu kız mi erkek mi derken, totosu dantelli corapli, sacinda pembe kurdeleleriyle kızım olucakmıs, inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza bebeklerimizi alırız,
Canım hayırlı olsun kuzuşunnn çok sevindim ıssırabilirmiyim onun dantelli totosunu ay kuzum benimm

Aminnnnn canım benim insaallah

zeynep kamil hastanesi yenilendi bölümlere bile galoş giyilip giriliyormuş.Arkadaşım gitti beğenmiş bilgin olsun canım

14+1 im bende 15 haftalık bebiş resmen bugun tekme yedim bende 2 defa .eğik açıyla belim
m boşlukta oturuyordum doğrulayım dedim elektrik çqrpması gıbı hafif 2 kıpraşım hissettim.bende bilmiyorum bebeğin cinsiyetini

Merhaba, cinsiyetimiz bugün belli oldu kız mi erkek mi derken, totosu dantelli corapli, sacinda pembe kurdeleleriyle kızım olucakmıs, inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza bebeklerimizi alırız,
gozun aydin canım oyyyy onun dantelli totsunu yeriz bee

Evet dogru yazmis 20 22 inci haftalarda yaptirman.gerekli. simdi 21.hafta bence en guzeli tam.ortasi:) o yuzden 19.haftada 182 den.randevusu almak.lazim

Bak elini karnina koy canim ozellikle yuz ustu yatinca ama biraz yorulduktan sonra damar atiyosa kiz bak bole hizlica damar atar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…