- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.421
Evet dunurum kasiklarin cok agrirsa baktir idrarini yaparken sizlama olursa baktir bide ayiptir solemesi miden bulandiginda sari geliyosa enfeksiyon olma ihtimali yuksekmis canim dunurumHımmm idrara sık sık baktırmak gerek ozaman
Evet canim ben hastahaneye yattigim gunde ben acili tek aradim esim kosarak gelmis kapida yatti benim icim aciyo aklim onda kapida diye onunda akli bende icerde yanlizim diye cok zor canim gercekten Allah yardimcilari olsun bizimde tabi disardan ailesi olarak izlemek daha zor bazen Allah onlarinda bizimde bebislerimizinde yuzune baksin insallahcanım çok zor ya gerçekten, Allah hepsini korusun inşaallah, cuma günü o kadar güzel geçti ki ama cumartesi kabus gibiydi, 2 gün haber alamamışsın çok zor canım ya
Ay deme benimki kız o zaman yupppppiiiiiKizlar annem dediki damar atmasi gibi pit pit atiyosa kizmis..ama solucan gibi geziyosa erkekmis bilginiz olsun:))hatta benim ilk erkekti ya ilk solucan gibiydi ama sonra bak pit pit anneme dedim atiyo olamaz dedi senin erkek kizda atar dedi valla atiyo dedim 3hafta sonra kiz oldugunu doktorun yanildigini ogrendik bikac hamileyede sordum kesin tecrubeyle sabit :))@aysimaaa666 karninin yapisina gore kiz bence canim erkekde yanlar olmuyomis kizda oluyomus yanlar..benimkide kiz buarada tabi gonlunce olsun insallah ogrenince bilgilendir :))
hayırlısıyla şu hamileliği bir atlatıp bebişimizi kucağımıza alsakbende aksam bebegimize bisimi oldu acaba dedim esim deme oyle allah korusun olcak agrilar nie hemen ona yoruyosun dedi paranoyak olduk iyice
Canım hayırlı olsun kuzuşunnn çok sevindimMerhaba, cinsiyetimiz bugün belli oldu kız mi erkek mi derken, totosu dantelli corapli, sacinda pembe kurdeleleriyle kızım olucakmıs,inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza bebeklerimizi alırız,
ben hep suruyorum ama kalcamin yan taraflari ara ara damar gbi bisi cikio sanirim catlak ama masaj yapınca gidio anlamadim insallah damardir diyorum
Evet canim ben hastahaneye yattigim gunde ben acili tek aradim esim kosarak gelmis kapida yatti benim icim aciyo aklim onda kapida diye onunda akli bende icerde yanlizim diye cok zor canim gercekten Allah yardimcilari olsun bizimde tabi disardan ailesi olarak izlemek daha zor bazen Allah onlarinda bizimde bebislerimizinde yuzune baksin insallah
zeynep kamil hastanesi yenilendi bölümlere bile galoş giyilip giriliyormuş.Arkadaşım gitti beğenmiş bilgin olsun canımFsm hastanesi eski ptt belki bilirsin ben kontrole oraya gitmistm 1 kez smdi yine aradim burda ayrintili yok kartal umraniye veya zeynepkamili ara dedi.Oralarida yarin ariycam bakalim.olmadi burda ozel arastircam yani istanbulda zaten d.bakirdaki gittgm hastane de var evime gidebilsem sıkıntı. olmiycak
14+1 im bende 15 haftalık bebiş resmen bugun tekme yedim bende 2 defa .eğik açıyla belimKizlar annem dediki damar atmasi gibi pit pit atiyosa kizmis..ama solucan gibi geziyosa erkekmis bilginiz olsun:))hatta benim ilk erkekti ya ilk solucan gibiydi ama sonra bak pit pit anneme dedim atiyo olamaz dedi senin erkek kizda atar dedi valla atiyo dedim 3hafta sonra kiz oldugunu doktorun yanildigini ogrendik bikac hamileyede sordum kesin tecrubeyle sabit :))@aysimaaa666 karninin yapisina gore kiz bence canim erkekde yanlar olmuyomis kizda oluyomus yanlar..benimkide kiz buarada tabi gonlunce olsun insallah ogrenince bilgilendir :))
benimde cumartesi bakalım öğrenecekmiyizBenim randevum ctesi ama ya sen de benden önce öğreneceksin
gozun aydin canım oyyyy onun dantelli totsunu yeriz beeMerhaba, cinsiyetimiz bugün belli oldu kız mi erkek mi derken, totosu dantelli corapli, sacinda pembe kurdeleleriyle kızım olucakmıs,inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza bebeklerimizi alırız,
gozun aydin canimEveeet büyük uğraşlar sonucu biz decinsiyetimizi öğrendik. Doktor iki kez ultrason a aldı beni. Sonunda pipiyi gördük. Erkekim geliyor. Erkek istiyotdum çok şükür oldu.
Teşekkür ederim canımgozun aydin canim
Evet dogru yazmis 20 22 inci haftalarda yaptirman.gerekli. simdi 21.hafta bence en guzeli tam.ortasi:) o yuzden 19.haftada 182 den.randevusu almak.lazimCok tesekkur ederimmm.Yarin hemen arayayim.Birde gecen gittigim devlet hast.doktor not kagidina 20 veya 22.hafta ayrintili ultrason yazdi acaba randevu alirken kolaylik yasamam icinmi?
Yoksa baska sehirdeyim normalde ama kontrol zamanimm geldi demistim unutmayayim diyemi yazdi anlamadim...
Hayirli olsun canim kacinci cocugun kizin var sanirim farkli istedinEveeet büyük uğraşlar sonucu biz decinsiyetimizi öğrendik. Doktor iki kez ultrason a aldı beni. Sonunda pipiyi gördük. Erkekim geliyor. Erkek istiyotdum çok şükür oldu.
Bak elini karnina koy canim ozellikle yuz ustu yatinca ama biraz yorulduktan sonra damar atiyosa kiz bak bole hizlica damar atar ya14+1 im bende 15 haftalık bebiş resmen bugun tekme yedim bende 2 defa .eğik açıyla belim
m boşlukta oturuyordum doğrulayım dedim elektrik çqrpması gıbı hafif 2 kıpraşım hissettim.bende bilmiyorum bebeğin cinsiyetini
Gonlunce olsn kuzum gitmeden cikolata ye ustune su icAy deme benimki kız o zaman yupppppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?