- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.581
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizigozun aydin canim saglikla al inşallah kucagina bebisini
Kizlaaarr cok fena grip oldum benn
Kızlar biz doktordan geldik. Oğlumuz olacakmış
Kilosu da 138 gr çıktı, herşey yolunda gözüküyor.
Dörtlü test yaptı, ikili test iyi geçmesine rağmen onu pek anlayamadık ama kaynadi arada öyle.
Haftaya sonuçları alıyoruz.
Eylül için de renkli ultrason randevusu verdi.
Bende InsaAllah ocak ayında dogum yapcm☺
Teşekkür ederimm :) İnşallah, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimizaOyyy maşallah ya :) darısı başımıza inşallah
Biz seninle ayni haftalardayiz bana.daha bisiy demedi detayliyla ilgili merakimdanSanirim ikisi ayni şeymiş evet. Bana Eylül'e verildi randevu, 23 haftalık oluyorum ozaman. Ne kadar surer hiç bir bilgim yok henüz
Halsixlik bende de var canım.sıcaklardan herhalde.baş ağrısı da var : (Kızlar ben bugün çok halsizim ya yatak yatak geziyorum.. Bide öğleden sonra sağ tarafımda bi dolgunluk oluştu, hafif ağrı var gibi, bi rahatsızlık var şuan sağ tarafımda.. Bulantılarım azaldı çok şükür ama şu halsizliğim bi geçmedi.. Benim gibi olan var mı
Bir sonraki sefer kesin söyler sanırım, ya da sen hatirlat. Zaten erken sanırım daha, benimki 1.5 ay sonra falan yapılacakBiz seninle ayni haftalardayiz bana.daha bisiy demedi detayliyla ilgili merakimdan))3
Ben ikili test sonrası perinotoloji uzmanına bir daha gittim. İndirect coombs pozitif çıktığı için malesef. Renkli oluyor evet. Baya da uzun sürdü. Drum prof'dü. 30 dakika inceledi en az tüm organlarını. Resmini de verdi hatta. 13. Haftadani hali bu. Yaklaşık bir ay öncesi.Su zamanlarda yaptiracagimiz detayli.ultrason.renkli mi oluyor ? Detayli ultrason ne kadar suruyor?
Benim gittiğim hastanede cihaz zaten vardı. Sadece profosör muayne ücreti verdim. Ama dışarda sadece ultroson çeken yerleri bilmiyorum canım.DETAYLI ULTRASON FİYATLARI NEDİR YAPTIRAN ARKADAŞLAR
Bende dayanamadım gittim canm saat 4 gibi cinsiyet gayet açık ve net söyledi doktorum kesin erkek dedi hayırlısı olsun allh heekezin gönlüne göre versinBana 12+4 te büyük ihtimal erkek dedi 14+5 te kesin erkek dedi
Sagol cnm bilgin için dayanamadım gittim bugün kesin ve net erkek dedi doktorum bn bile gördüm pipisini maşallh :)Bana 12+4 te büyük ihtimal erkek dedi 14+5 te kesin erkek dedi
En garantisi 16 .hafta galiba .bazen o da garanti değil ama .sağlıklı olsunlar da en önemlisi buKizlarr gecen cumartesi ogrendi ki bizim yaramaz kiz miss ikili test icin gittigimde dr bence erkek gibi demisti 3 hafta once ise yorum yapmamisti simdi %99 kiz dedi sasirdik diger kontrolu bekliyorumm zamn gecmez simdi ❤
Gerçekten zor canım. Biz kendi ailemden 10 saat eşiminkinden de 3 saat uzaktayız. Böyle zamanlarda anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama yinede akraba ve kv fln olmaması çok iyi diyorum. sen de çok takılma canım söylesinler söylesinler sussunlar. Ne ayıp şey bide çay hizmet bekliyolar. Ben kendimi doyurduğuma şükrediyorum kaldı ki onlara yapıcam. Pes.
Valla canm bn 13+2 günlük gebeyin bugün kesin erkek dedi doktorum hatta pipisini bile gördüm birazda doktorn uzmanlıgı ve unturasyon cihazı önemliEn garantisi 16 .hafta galiba .bazen o da garanti değil ama .sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu
Ne güzel ya maşallah bende öğrenmek istiyorumSagol cnm bilgin için dayanamadım gittim bugün kesin ve net erkek dedi doktorum bn bile gördüm pipisini maşallh :)
Ögrenirsin inşallh kaç haftalıksnNe güzel ya maşallah bende öğrenmek istiyorum
Benî ense kalınlığı daha çok ilgilendiriyor. Ama normal bence değerlerin .kaç yaşındasın free beta HCG degeri n kaç çıktıSelam kızlar.. ikili test sonucumuz nihayet çıktı. Down ihtimali 1:10000 çıktı. Doktor zayıf ihtimal dedi. Yaş riski de 1163 te 1. Sizlerin nasıldi? Ultrasona bakan doktor daha çok erken dedi cinsiyet için. Sanırım ugrasmak istemedi..
Canm senile aynıyız erken fln degil tmda bügün ögrendim ogluşm geliyo kesin erkek dedi vallaSelam kızlar.. ikili test sonucumuz nihayet çıktı. Down ihtimali 1:10000 çıktı. Doktor zayıf ihtimal dedi. Yaş riski de 1163 te 1. Sizlerin nasıldi? Ultrasona bakan doktor daha çok erken dedi cinsiyet için. Sanırım ugrasmak istemedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?