2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel.fotograf gibi))indirect coomb ne.canim,insallah temiz cikmistir

Benî ense kalınlığı daha çok ilgilendiriyor. Ama normal bence değerlerin .kaç yaşındasın free beta HCG degeri n kaç çıktı
Canım CRL 62 mm. Ense kalınlıgi 1.2 mm. Karşisinda 0.75 MoM yaziyor.
Yaşım 27.
Free Bhgc 29.46 ng/ml de: 0.96 MoM
Papp a 10.97 mlU/ ml de : 3.48 MoM yazıyor

Canım CRL 62 mm. Ense kalınlıgi 1.2 mm. Karşisinda 0.75 MoM yaziyor.
Yaşım 27.
Free Bhgc 29.46 ng/ml de: 0.96 MoM
Papp a 10.97 mlU/ ml de : 3.48 MoM yazıyor
Değerlerin normal .kaç haftalık ken yaptırdın ? Ben 11+3 ken yaptırdım CRL 47 mm .Free beta Hg 41 .NT 0.8 çıkmıştı

Bende devlet hastanesinde yaptırdım 11+3 te bana da cinsiyet için erken demişti

Aynen oyle canim doluluktan dolayi oluyor bu gece tekrar dene yengenin gittigi klinigi soylersen bende alamazsam aklimda bulunsun anne karninda mudahale oluyor mu hic bilmiyorum canim ama olacagini sanmiyorum
Ferhatpasadaymis. Ilk defa duydum bende canim Ozel Meditime Cerrahi tip merkezi. Sen anadolu yakasindasn insallah.
Bu arada ayrintili ultrason demek fetal anomali incelemesi demekmis.Bugun bu hastaneden ogrendim.Organlarina bakiliyormus.Ben sanirim yaptırmaktan vazgeçtim kararsizim.Rabbimden gelen bas ustune,zaten bisey olsada Allah korusun anne karninda ne yapilcakki.

Bir ay önce %60-70 kız olan bebeğimiz kesin olarak erkek :) 2 li testte degeriniz 110 olmasına rağmen bibisini kesin olarak gösterdi :)hayırlısı bakalım 10 numara kaynana olurum kız annelerine duyrulur
Hayırlı olsun canım bi kızın vardı sanırım.ne guzel bı kız bı oğlan oldu şimdi

Bir ay önce %60-70 kız olan bebeğimiz kesin olarak erkek :) 2 li testte degeriniz 110 olmasına rağmen bibisini kesin olarak gösterdi :)hayırlısı bakalım 10 numara kaynana olurum kız annelerine duyrulur
Beta Hc g tutarlı bır sonuç vermiyor oyley se .ense kalınlığını hatırlıyor musun

Rabbim yardimcin olsun canim.
Seni cok iyi anliyorum benimde yuregim agzimda burdada yazdim bi kac kez artik psikoljm bozuldu gece olunca korkuyorum.Dun sabah namazini kilip yattim 3 saat zor uyudum.Stres mideme basima vuruyo artik.Elimizden gelen tek sey dua etmek sabretmek arkadasim keske eslerimizin yanlarind olabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…