- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.601
Ne guzel.fotograf gibiBen ikili test sonrası perinotoloji uzmanına bir daha gittim. İndirect coombs pozitif çıktığı için malesef. Renkli oluyor evet. Baya da uzun sürdü. Drum prof'dü. 30 dakika inceledi en az tüm organlarını. Resmini de verdi hatta. 13. Haftadani hali bu. Yaklaşık bir ay öncesi.
Canım CRL 62 mm. Ense kalınlıgi 1.2 mm. Karşisinda 0.75 MoM yaziyor.Benî ense kalınlığı daha çok ilgilendiriyor. Ama normal bence değerlerin .kaç yaşındasın free beta HCG degeri n kaç çıktı
Hadi yaCanm senile aynıyız erken fln degil tmda bügün ögrendim ogluşm geliyo kesin erkek dedi valla
14+2 15 haftalık oldukÖgrenirsin inşallh kaç haftalıksn
Değerlerin normal .kaç haftalık ken yaptırdın ? Ben 11+3 ken yaptırdım CRL 47 mm .Free beta Hg 41 .NT 0.8 çıkmıştıCanım CRL 62 mm. Ense kalınlıgi 1.2 mm. Karşisinda 0.75 MoM yaziyor.
Yaşım 27.
Free Bhgc 29.46 ng/ml de: 0.96 MoM
Papp a 10.97 mlU/ ml de : 3.48 MoM yazıyor
Bende devlet hastanesinde yaptırdım 11+3 te bana da cinsiyet için erken demiştiSelam kızlar.. ikili test sonucumuz nihayet çıktı. Down ihtimali 1:10000 çıktı. Doktor zayıf ihtimal dedi. Yaş riski de 1163 te 1. Sizlerin nasıldi? Ultrasona bakan doktor daha çok erken dedi cinsiyet için. Sanırım ugrasmak istemedi..
Iki li test yaptırmış mıydın? Ikılı test e görede cinsiyet tahmini yapıyorlar ya beta h c g denSagol cnm bilgin için dayanamadım gittim bugün kesin ve net erkek dedi doktorum bn bile gördüm pipisini maşallh :)
Günaydınnn canımcımmm:)
İyi ki paylaştın ben de hamile yoga ve pilatesi arıyorum hem de beşiktaşta
Gozun aydin canim bebegin seni bekletmemis... Hayırlı ugurlu olsun canım oglusun...Sagol cnm bilgin için dayanamadım gittim bugün kesin ve net erkek dedi doktorum bn bile gördüm pipisini maşallh :)
Teşekkürler. Evet kızım var. Bir de erkek olsa diyordum oldu. Çok şükür.Hayirli olsun canim kacinci cocugun kizin var sanirim farkli istedin
Ferhatpasadaymis. Ilk defa duydum bende canim Ozel Meditime Cerrahi tip merkezi. Sen anadolu yakasindasn insallah.Aynen oyle canim doluluktan dolayi oluyor bu gece tekrar dene yengenin gittigi klinigi soylersen bende alamazsam aklimda bulunsun anne karninda mudahale oluyor mu hic bilmiyorum canim ama olacagini sanmiyorum
Hayırlı olsun canım bi kızın vardı sanırım.ne guzel bı kız bı oğlan oldu şimdiBir ay önce %60-70 kız olan bebeğimiz kesin olarak erkek :) 2 li testte degeriniz 110 olmasına rağmen bibisini kesin olarak gösterdi :)hayırlısı bakalım 10 numara kaynana olurum kız annelerine duyrulur
Beta Hc g tutarlı bır sonuç vermiyor oyley se .ense kalınlığını hatırlıyor musunBir ay önce %60-70 kız olan bebeğimiz kesin olarak erkek :) 2 li testte degeriniz 110 olmasına rağmen bibisini kesin olarak gösterdi :)hayırlısı bakalım 10 numara kaynana olurum kız annelerine duyrulur
12+5te gttm ben. Crl fln o yüzdnBende devlet hastanesinde yaptırdım 11+3 te bana da cinsiyet için erken demişti
Rabbim yardimcin olsun canim.yarın eşim yeni görev yerine başlama yapmaya gidiyor.biz ne zaman gideriz Allah bilir nerede kalacak orada belli değil her yer karışık.arabayla gidecek bir de aklım onda.bunlar yetmez gibi dişim feci şekilde ağrıyor.kolum tutuldu ağrıdan
DETAYLI ULTRASON FİYATLARI NEDİR YAPTIRAN ARKADAŞLAR
Gecmisolsun canim(yaz gunu kotu.olmus
Çookk geçmiş olsun zor bu havada ya.. Bende de bu aralar bi hapşırık ,arada bi burun akıntısı oluyo
Oyyy maşallah ya :) darısı başımıza inşallah :)
İnşallah, allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?