2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yellu 7593, member: 680590"]7haftalık derken 8.haftaya mı girmiş oluyorsun yani? Bugün tamamiyle kafam karıştı walla
Ben sat a gore soyluyorum bakalim doktor ne diyecek beni.de karisiyor benim sat 15 nisan[/QUOTE]
Randevun yarında sanırım pardon. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Haber et emi

selam kızlar
Ah bulantılar çoğumuz kıvranıyoruz. Bana göz açtırmıyor, dün gece 4 de apartman ayağa kalktı öğüttüden. Uykumdan uyandım. Artık dayanamadım Dr. Aradım. Premises diye bir ilaç verdi. Sabah biraz rahatlattı ama su an durum yine kötü. Kilo kaybı haftada 3 olursa hastaneye alırım seni dedi. Ben de şimdilik 1,5. Allah'ım sen bize yardım et.

Bizinde tutmuyor 7.haftada bebiş 6+4 kese 8+2 çıktı 3. Aya kadar kese büyüklüğü tutmazmis araştırdım

Nice yıllara canım.

Bende kullanıyorum önlem amaçlı kizimda da kullanmıştım 3 ay
  • sıkıntılı gebelikte genelde daha erken çağırıyor bizim dün gitgittiik 10 gün sonra ondan 10 gün sonra yine randevumuz var 3 kere duyması gerekiyormus kalp atışlarını daha önce bebegimin kalbi durduğu icin
Kanaman olmadığı halde mi kullandin canım?

arkadasim vajinalmi bakti birde bebek var gec dollenmedir pabikle aldirma sakin.hem daha hafta olarakta cok kucuk
Geçen hafta boş gebelik teşhisi kondu.vajinal bakmıştı doktor.bugunku doktor erkekti çekindim çok bakmak istedi.yarın direk vajinal görüncem.satla uyumsuz endişemiz o.kese 20mm oldu 7 haftalıklar uyumlu. Sat 16 Mart çoook geç Döllenme. Bazı doktorlar bekleme taraftarı olmuyo çok uyurlar.ben Yarınki sonuç ne okursa olsun kürtajı kabul etmicem.

Ben sat yluyorum bakalim doktor ne diyecek beni.de karisiyor benim sat 15 nisan
Bende öyle yapıyordum ama 5+4sün deyince buradada düzelttim gününü. Bidahaki gittiğimizde ne dicek bakalım. Randevun ne zamamdı[/QUOTE]
Ilk randevum gecen hafta pazartesiydi yarinda kontrole gidecegim

Geçen hafta boş gebelik teşhisi kondu.vajinal bakmıştı doktor.bugunku doktor erkekti çekindim çok bakmak istedi.yarın direk vajinal görüncem.satla uyumsuz endişemiz o.kese 20mm oldu 7 haftalıklar uyumlu. Sat 16 Mart çoook geç Döllenme. Bazı doktorlar bekleme taraftarı olmuyo çok uyurlar.ben Yarınki sonuç ne okursa olsun kürtajı kabul etmicem.
geçen cuma 6+4 te benim de aynı şey başıma geldi bebeği gördüm vs bile demedi kese 28.5 cmdi bebek yok kalp atışı yok kürtaj dedi elhamdülillah varmış ama vajinal bakıp göremedi dr Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın inşallah

Evet canım şimdi de yok kanamam kullanıyorum şu an kullandığım jel kizimda ilaç olarak kullandım çok sersemletiyor ve uyku yapıyor.

Aynen canım kafamı kaldiramiyorum.
benimde bebeğin tutunmasi zayıf dedi nerden anlıyor acaba gelişmesi ve kalp atışı normal çok şükür. Kullanıcam artık sağlıkla kucağımiza alalım inşallah da ☺

geçen cuma 6+4 te benim de aynı şey başıma geldi bebeği gördüm vs bile demedi kese 28.5 cmdi bebek yok kalp atışı yok kürtaj dedi elhamdülillah varmış ama vajinal bakıp göremedi dr Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın inşallah

Ay canım çok rahatladım yaaaa.inş benimde böyledir.1 haftadır ne sınav verdim ama.altüst oldum.umarım yarın güzel haberler veririm size. Çok sevindim yaaaaa.

Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi
Bende 5 haftalıkken keseyi gördüm canım 6+1iken bebiş oluşmuş onu gördüm bide benim doktorum karından baktığı için sesini duyamasak da kalp atışını görmüştük bişey yanıp sönüyo gibi hareket ediyodu. Daha erken senin bişeyler görebilmen için. Hele ki usg vajinal değilse

selam kızlar
Ah bulantılar çoğumuz kıvranıyoruz. Bana göz açtırmıyor, dün gece 4 de apartman ayağa kalktı öğüttüden. Uykumdan uyandım. Artık dayanamadım Dr. Aradım. Premises diye bir ilaç verdi. Sabah biraz rahatlattı ama su an durum yine kötü. Kilo kaybı haftada 3 olursa hastaneye alırım seni dedi. Ben de şimdilik 1,5. Allah'ım sen bize yardım et.
Rabbim yardım etsin cnm biran evvel hafifletsin bulantilarini inş o_O

Aynen canım kafamı kaldiramiyorum.
benimde bebeğin tutunmasi zayıf dedi nerden anlıyor acaba gelişmesi ve kalp atışı normal çok şükür. Kullanıcam artık sağlıkla kucağımiza alalım inşallah da ☺
Rabbim ömür versin bebislerimize inşallah tutunur o annesi sen kalbini ferah tut inşallah dinlen uyu bol bol :KK46::KK46::KK46:

Ay canım çok rahatladım yaaaa.inş benimde böyledir.1 haftadır ne sınav verdim ama.altüst oldum.umarım yarın güzel haberler veririm size. Çok sevindim yaaaaa.
O sınavdanben de geçtim kendimi telkin etmeye çalışıyorum Rabbim nefes ömür verdiyse doğar yaşar vs ama ağlaya ağlaya 3 gün gecirdim okumadigim form kalmadi gebelikten zaten hassas insan bi de pat diye kurtaj diyebiliyor drlar çoğu kişinin de basina gelmiş güzel haberlerini bekliyorum canım

Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi

Canım takma kafana ben 5+6 dayken gördüm o da son anda yani yolk kesesini gördü doktor embriyo izlenmiyo dedi tam o sirada eşim bi nokta görmüş ve doktor da so anda embiryo izleniyo dedi stres yapma bi dahaki sefere görürsün

Gunaydinlar kizlar
Dün çok korktum akşam üzeri saat 6 gibi koyu kahverengi bi akıntı oldu sıvı sanki adet kanamasının son günü gibi.
korktum hemen hastaneye gittim özelde doktor bulmak ne mümkün.
Kadın doğum hastanesine de gidiyordum oraya gittim doktor 2 aylık bebis dedi
ultrason da herhangi bir kanama bölgesi görülmedi çok şükür. kalp atışı normal gorunuse gore saglikli olduğunu soyledi ama her ihtimale karsi progesteron başladı. Dün ilkini içtim korku mide bulantımi azalttı sanırım:KK66:
Baş dönmesi uyku yaptı bana. Dramamine kullanmaya başladım 2 gündür bi sakıncası var mı Devam edeyim mi dedim et dedi gerçi bi etkisi olmamıştı içmedim.
içim rahat olsun diye sordum.
Bu arada eğer hamile olmasaydım adet olacağım gündu dün kanama ondan olmuş olabilir mi

Gunaydinlar kizlar
Dün çok korktum akşam üzeri saat 6 gibi koyu kahverengi bi akıntı oldu sıvı sanki adet kanamasının son günü gibi.
korktum hemen hastaneye gittim özelde doktor bulmak ne mümkün.
Kadın doğum hastanesine de gidiyordum oraya gittim doktor 2 aylık bebis dedi
ultrason da herhangi bir kanama bölgesi görülmedi çok şükür. kalp atışı normal gorunuse gore saglikli olduğunu soyledi ama her ihtimale karsi progesteron başladı. Dün ilkini içtim korku mide bulantımi azalttı sanırım:KK66:
Baş dönmesi uyku yaptı bana. Dramamine kullanmaya başladım 2 gündür bi sakıncası var mı Devam edeyim mi dedim et dedi gerçi bi etkisi olmamıştı içmedim.
içim rahat olsun diye sordum.
Bu arada eğer hamile olmasaydım adet olacağım gündu dün kanama ondan olmuş olabilir mi
Geçmiş olsun korkma olabilir adet gününde bunu yasayanlar var bende progestan kullanıyorum devam et progrstana tabi kendi doktoruna da görün istirahat et geçer canım

Back
X