Gunaudin Kızlar dun benden kan geldi eşim şehir dışında gorevdeydi aradım cagrdm geldi jet hızıyla kiyamam

sonra özel bi hastahanenin aciline gittik ultrasyndan bakamiyolarmis para neyse vercez ama yk dedi adam aşağıda ebeyle konusun bi dedi gittik ebeyle konuştuk ebenin bana tavrı doktorun sana düşük yaptgni söylemiştir dedi doktorumda o hastahanenkn doktoru bende dedjmki doktorum bana progestan verdi sakim ol bise olmaz dedi dedm güldü ama ben okadr kizdim ki serum bavlasnlar idrar kan tahlili ver dedi bende dedm daha çarşamba verdm bakin sonuçlarına yok bidaha ver dedi eğer kanamam artarsa gel alalım dedi gulerek ama kan beynime hücum etti eşim beni kaldırdı sandalyeden bagirarak eşime dedim ki acaba benim yerimde kızı olsaydı ayni şekilde mi konuşurdu dedim kadın mor oldu ama eşim yanmda görev kıyafetleriyle ydi silah fln bisuru şey iste kadın korkttu bisey diyemedi bende altında kalmamış oldum eşime dedim yürü çıkıyoruz ben serum almcam hastahane hastahane gezcez bebegmin kalbini duyana kadar snra acil devletin baktılar kalbi atiyo okadar agladimki kalbi atiyodu güçlü olmam gerekiyordu doktor sadece dinlen ilacını al dedi kalbi atiyo dedi şükürler olsun bide bana çalışmama rağmen rapor verdi düşük tehlikesi var diye kesimde gitti kendine rapor çıkardı bugünde diyarbkira gidecekti çünkü is yerinde sorun olcak ama eşim umursamadi neyse kisaca kocam evde kalbinde atiyo bebegn bize bu şekilde davrananları da Allaha havale ediyorum uzun oldu kusura bakmayın çok optm