• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebegin gelismis buyuyo onemli olan bu umarim hemen bu aksam bu mesajimi gorursunde icin biraz rahatlar ayni sendeki bana da oldu ve biz ayni haftalardayiz bu haftalarda devir kanamasimi ne oyle bisey oluyomus hani eskiler der ya ben 3 ay 4ay adet gordum netten arastir devir teslim kanamasimi ne tam 8.9.haftalarda oluyo yaziyo moralini hic bozma diycem drnu gorene kadar rahatlamiycaksin elinden geldigince yuksek tutmaya calis
aa ole birseydemi var bakarim canim bebek buyumus ama agzini acip bisi demedi mal mal bakti gitti yerine oturdu sikayet edicem bugun.kendine geldim. cezalarini bulsunlar cok sukur fitil hemen gecirdi yok canim ama ayaga kalkmaya korkuyorum inan. annem gelicek bugun bikacgun kalicak pteside en azindan doktra gorundummu icim rahat edicek insallah kotu bisi yoktr dun gece hep tuhaf tuhaf ruyalar gordum allahim hayra cikarsin

Gunaudin Kızlar dun benden kan geldi eşim şehir dışında gorevdeydi aradım cagrdm geldi jet hızıyla kiyamam:KK43: sonra özel bi hastahanenin aciline gittik ultrasyndan bakamiyolarmis para neyse vercez ama yk dedi adam aşağıda ebeyle konusun bi dedi gittik ebeyle konuştuk ebenin bana tavrı doktorun sana düşük yaptgni söylemiştir dedi doktorumda o hastahanenkn doktoru bende dedjmki doktorum bana progestan verdi sakim ol bise olmaz dedi dedm güldü ama ben okadr kizdim ki serum bavlasnlar idrar kan tahlili ver dedi bende dedm daha çarşamba verdm bakin sonuçlarına yok bidaha ver dedi eğer kanamam artarsa gel alalım dedi gulerek ama kan beynime hücum etti eşim beni kaldırdı sandalyeden bagirarak eşime dedim ki acaba benim yerimde kızı olsaydı ayni şekilde mi konuşurdu dedim kadın mor oldu ama eşim yanmda görev kıyafetleriyle ydi silah fln bisuru şey iste kadın korkttu bisey diyemedi bende altında kalmamış oldum eşime dedim yürü çıkıyoruz ben serum almcam hastahane hastahane gezcez bebegmin kalbini duyana kadar snra acil devletin baktılar kalbi atiyo okadar agladimki kalbi atiyodu güçlü olmam gerekiyordu doktor sadece dinlen ilacını al dedi kalbi atiyo dedi şükürler olsun bide bana çalışmama rağmen rapor verdi düşük tehlikesi var diye kesimde gitti kendine rapor çıkardı bugünde diyarbkira gidecekti çünkü is yerinde sorun olcak ama eşim umursamadi neyse kisaca kocam evde kalbinde atiyo bebegn bize bu şekilde davrananları da Allaha havale ediyorum uzun oldu kusura bakmayın çok optm
cokk iyi yapmssin canim ben dun afalladm o doktrun agzinin payini veremedim ama bimere sikayet edicem bide onlarin bi yeri varmis hemen yarim saat icinde doktora gidiolarmis orayada sikayet edicem. kadina bak sen gerizekali zor geliosa yapma oylelerini yok etceksin salak ne varmis gulecek ordaki insan cani icin gelio hicmi dogurmamis ama allah onlarada yasatsin anca ole anlarlar pislikler. smdi iyimisin canim su zamanlar bian evvel gecsin insallah

Bu devlettekiler alttan bakmaya cok merakli galiba.benimde 8. Haftada oldu kanama.dr um sabah gel sehir disindayim dedi diye devlete gittim.alttan baktirmak istemedim tabiki.aynen oldurulesi bi dr du.kendi dr um korkma kalp atisindan sonra kanamadan birsey olmaz dedi bana pruloton igne yapti.he birde kan uyasmaZligi varsa kanama olunca ignesini yapiyorlar.ondanda yapti.bence korkma.hastanede neden yatcakmissin aciklama olmadan yatilir mi.ne yapcaklar acaba.ay ne korkunc seyler ya.devletteki dr da bana cok ters konustu ama kendi dr uma gittigimde bebisimizi gormustuk.sikma.canini.
aynen kurbanlik koyun gibi yaticam ama sen ne yapacaksın bi acikla dimi insan degiller bunlar kesinlikle degiller seni gormedim hic gelmedin dio sanki mecburdum sanki hatirlamak zorunda

Gunaudin Kızlar dun benden kan geldi eşim şehir dışında gorevdeydi aradım cagrdm geldi jet hızıyla kiyamam:KK43: sonra özel bi hastahanenin aciline gittik ultrasyndan bakamiyolarmis para neyse vercez ama yk dedi adam aşağıda ebeyle konusun bi dedi gittik ebeyle konuştuk ebenin bana tavrı doktorun sana düşük yaptgni söylemiştir dedi doktorumda o hastahanenkn doktoru bende dedjmki doktorum bana progestan verdi sakim ol bise olmaz dedi dedm güldü ama ben okadr kizdim ki serum bavlasnlar idrar kan tahlili ver dedi bende dedm daha çarşamba verdm bakin sonuçlarına yok bidaha ver dedi eğer kanamam artarsa gel alalım dedi gulerek ama kan beynime hücum etti eşim beni kaldırdı sandalyeden bagirarak eşime dedim ki acaba benim yerimde kızı olsaydı ayni şekilde mi konuşurdu dedim kadın mor oldu ama eşim yanmda görev kıyafetleriyle ydi silah fln bisuru şey iste kadın korkttu bisey diyemedi bende altında kalmamış oldum eşime dedim yürü çıkıyoruz ben serum almcam hastahane hastahane gezcez bebegmin kalbini duyana kadar snra acil devletin baktılar kalbi atiyo okadar agladimki kalbi atiyodu güçlü olmam gerekiyordu doktor sadece dinlen ilacını al dedi kalbi atiyo dedi şükürler olsun bide bana çalışmama rağmen rapor verdi düşük tehlikesi var diye kesimde gitti kendine rapor çıkardı bugünde diyarbkira gidecekti çünkü is yerinde sorun olcak ama eşim umursamadi neyse kisaca kocam evde kalbinde atiyo bebegn bize bu şekilde davrananları da Allaha havale ediyorum uzun oldu kusura bakmayın çok optm
Çok geçmiş olsun canm. Malesef bu kadar insani duygulardan uzak bir şekilde yaklaşıyorlar bize.Daha anlayışlı daha şevkatli olmaları gereken yerde insanlıklarını kaybediyorlar.Anlamış değilim bu yaklaşımı sen içini ferah tut ve dinlen .benimde hamileliğimin başından beri geçmeyen kasık ağrılarım var .Doktor miyomlarımdan olduğunu söylüyor ama bazen çıldıracak gibi oluyorum.Geçecekmi yoksa hamileliğin sonuna kadar devam mı edecek bilmiyorum

Cnm bende kullanıyorum mecbur yapacak bişi yok hep hafif yememiz lazım bide
Kullansamda gecmio neden ki :(
Kahvaltida salatalik azcik peynir bide cay içtim midem bulandi..
Oglende 1 kase corba ictim baska bisey yiyemedim bulantidan.Şimdi bulanti yok yanma var :(

Benim bu zamana kadar bulantım olmuyordu ama artık yemek kokularına dayanamıyorum. Yemek yapcam nasıl olcak bilmiyorum. Berbat bir durummuş. Yeni anlıyorum.:eek::eek::eek:

Evin altını üstüne getirdim çokkkk şükür. Çiçek gibi oldu. CRAZYBEL CRAZYBEL canımmm çok çok çok geçmiş olsun.. Lafını vermişsin içinde kalmamış. Hadsizler işte. İnsanlık yapmıcakaın bu tiplere. Yazık ya doktorların ebelerin geldiği hale bak..

Kullansamda gecmio neden ki :KK43:
Kahvaltida salatalik azcik peynir bide cay içtim midem bulandi..
Oglende 1 kase corba ictim baska bisey yiyemedim bulantidan.Şimdi bulanti yok yanma var :KK43:
Hafif yemissin zatende işte cnm hamilelik bu işin kötüsü bu mide yamaları ilerleyen aylarda daha belirgin olacakmış :110::110:

Back
X