- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.761
Kizlarrrr çok heyecanlıyım nezaman baslicak bu seçim sonuçları yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimi rahatlattınHafif yemissin zatende işte cnm hamilelik bu işin kötüsü bu mide yamaları ilerleyen aylarda daha belirgin olacakmış![]()
Hehehheİç
içimi rahatlattın![]()
Başladı hafiften. Sabah bulantım hörtledi bu sabah. Ofofofof. Bide ağız kokusu başladı. Hemde ne koku. Napıcam geçmesi içinHehehhecnm senindemi mide yanmasi var
![]()
bebiş şuan aşagılarda ve zeytın buyuklugunde suan :=) sen 7 haftalıksın senınkı daha mınıcık :=)arkadaşlar size de göbek mi bebek mi diye soruyorlar mı :) özellikle yemeklerden sonra kocaman bir karnım oluyor.. bir tanıdığım kesinlikle hamilesin demişti ilk haftalarda nasıl bu kadar emin olabiliyor acaba
aslında sat a göre gidersek seninle aynı gün oluyor ben iki hafta sonra döllendiğini biliyorum çünkü yumurtlamada da kocaman bir karnım oluyor normalde de çok gazlı biriyimdir zaten :) ama pazarda yanındakine sen çekiniyorsun bak karnı burnunda başka hamilede varmış diyen ablanın yanındaki sanırım son aylarındaydı :)) bu kadarda fazla değilmi derken sende öyleymişşsin sevindim yalnız değilimbebiş şuan aşagılarda ve zeytın buyuklugunde suan :=) sen 7 haftalıksın senınkı daha mınıcık :=)
feci gaz ve şişkinlikten dolayı oluyor o göbek
hayatta hiç göbek sahıbı olmayan ben şuan 4- 4,5 aylık hamıle gıbıyım :=)
hemen şişiyorum yıyınce
Ayyy ben bugun cok zorlandim canim Rabbim yardımcımız olsun sabah 8den beri midem yaniyorHafif yemissin zatende işte cnm hamilelik bu işin kötüsü bu mide yamaları ilerleyen aylarda daha belirgin olacakmış![]()
sat ne? ve neden takvımınde 7 haftalık yazıyor ? :=)aslında sat a göre gidersek seninle aynı gün oluyor ben iki hafta sonra döllendiğini biliyorum çünkü yumurtlamada da kocaman bir karnım oluyor normalde de çok gazlı biriyimdir zaten :) ama pazarda yanındakine sen çekiniyorsun bak karnı burnunda başka hamilede varmış diyen ablanın yanındaki sanırım son aylarındaydı :)) bu kadarda fazla değilmi derken sende öyleymişşsin sevindim yalnız değilim
ben kestim bulantı ılacınıAyyy ben bugun cok zorlandim canim Rabbim yardımcımız olsun sabah 8den beri midem yaniyorne renni ne gaviscon faydasiz
Ben geçen hafta ve bu hafta 2 defa aserdim titredim resmenasermek nedir. yoktur böyle şeyler derdim... Şuan canım şerbetli tatlı istiyo... Kocacım almaya gitti... Aşerme ler varmı ne durumdasınız...
Ilk başladığında öyle oluyor cnm mide karisikligiyla sonradan bulantiya dönüyorYa kızlar ben bu bulantı olayını anlamadım. Benim 2 gündür midemde enteresan şeyler oluyo. Afedersiniz öğürme yada kusma yok ama midemde sürekli sanki üşütmüşüm gibi enteresan bi karışma var. Tam bulantı diyemem ama yediklerim sürekli ağzımda gibi. Az yesem de sanki dünyaları yemişim gibi rahatsız ediyor fazla geliyo sanki boğazıma kadar geliyo yediklerim. bulantı desen değil isim koyamadım ben bunaYa bulan yada hiç rahatsız etme arkadaş
![]()
8 Nisan tatlım ama dediğim gibi iki hafta sonra oldu döllenme dr doğruladı küçük haftasına göre diye bende biliyordum zaten ilişki zamanıda 2 hafta sonra oldu o yüzdende buraya daha iyi takip ederim diye o tarihi girdim :)sat ne? ve neden takvımınde 7 haftalık yazıyor ? :=)
gaz, şişkinlik feci var evet
ama cogu kısıde vardır.
Bulantı geliyorum diyor yani canımIlk başladığında öyle oluyor cnm mide karisikligiyla sonradan bulantiya dönüyor
anladım. benım doktor döllenmeyı söylemedi8 Nisan tatlım ama dediğim gibi iki hafta sonra oldu döllenme dr doğruladı küçük haftasına göre diye bende biliyordum zaten ilişki zamanıda 2 hafta sonra oldu o yüzdende buraya daha iyi takip ederim diye o tarihi girdim :)