• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar size de göbek mi bebek mi diye soruyorlar mı :) özellikle yemeklerden sonra kocaman bir karnım oluyor.. bir tanıdığım kesinlikle hamilesin demişti ilk haftalarda nasıl bu kadar emin olabiliyor acaba

arkadaşlar size de göbek mi bebek mi diye soruyorlar mı :) özellikle yemeklerden sonra kocaman bir karnım oluyor.. bir tanıdığım kesinlikle hamilesin demişti ilk haftalarda nasıl bu kadar emin olabiliyor acaba
bebiş şuan aşagılarda ve zeytın buyuklugunde suan :=) sen 7 haftalıksın senınkı daha mınıcık :=)
feci gaz ve şişkinlikten dolayı oluyor o göbek
hayatta hiç göbek sahıbı olmayan ben şuan 4- 4,5 aylık hamıle gıbıyım :=)
hemen şişiyorum yıyınce

Kaç gündür giremiyorum o kadar çok yazmışsınız ki :)

Ben son 2 haftadır sürekli kusuyorum ne yesem çıkarıyorum :( folik asiyi de doktora söylemeden bıraktım haftaya kesin kızacak bana ama öğütüyor ve kokusuna bile tahammül edemiyorum ilaç aklıma geldikçe kusmaya gidiyorum :( ayrıca son 3-4 gündür de regl olacakmışım gibi sancılar başladı yeniden. Doktor prognyl iç dedi yarın alacağım. Ben de durumlar kötü dinlenmem Lazım sanırım :(

bebiş şuan aşagılarda ve zeytın buyuklugunde suan :=) sen 7 haftalıksın senınkı daha mınıcık :=)
feci gaz ve şişkinlikten dolayı oluyor o göbek
hayatta hiç göbek sahıbı olmayan ben şuan 4- 4,5 aylık hamıle gıbıyım :=)
hemen şişiyorum yıyınce
aslında sat a göre gidersek seninle aynı gün oluyor ben iki hafta sonra döllendiğini biliyorum çünkü yumurtlamada da kocaman bir karnım oluyor normalde de çok gazlı biriyimdir zaten :) ama pazarda yanındakine sen çekiniyorsun bak karnı burnunda başka hamilede varmış diyen ablanın yanındaki sanırım son aylarındaydı :)) bu kadarda fazla değilmi derken sende öyleymişşsin sevindim yalnız değilim

Hafif yemissin zatende işte cnm hamilelik bu işin kötüsü bu mide yamaları ilerleyen aylarda daha belirgin olacakmış :110::110:
Ayyy ben bugun cok zorlandim canim Rabbim yardımcımız olsun sabah 8den beri midem yaniyor :( ne renni ne gaviscon faydasiz

aslında sat a göre gidersek seninle aynı gün oluyor ben iki hafta sonra döllendiğini biliyorum çünkü yumurtlamada da kocaman bir karnım oluyor normalde de çok gazlı biriyimdir zaten :) ama pazarda yanındakine sen çekiniyorsun bak karnı burnunda başka hamilede varmış diyen ablanın yanındaki sanırım son aylarındaydı :)) bu kadarda fazla değilmi derken sende öyleymişşsin sevindim yalnız değilim
sat ne? ve neden takvımınde 7 haftalık yazıyor ? :=)
gaz, şişkinlik feci var evet
ama cogu kısıde vardır.

Ayyy ben bugun cok zorlandim canim Rabbim yardımcımız olsun sabah 8den beri midem yaniyor :KK43: ne renni ne gaviscon faydasiz
ben kestim bulantı ılacını
bır halta yaradıgı yok. şuan vücut alısma aşamasında oldugu ıcın ne yaparsan yap bulanacak o mıde
o yuzden kullanmıyorum artık. hala gün boyu devam

asermek nedir. yoktur böyle şeyler derdim... Şuan canım şerbetli tatlı istiyo... Kocacım almaya gitti... Aşerme ler varmı ne durumdasınız...

Ya kızlar ben bu bulantı olayını anlamadım. Benim 2 gündür midemde enteresan şeyler oluyo. Afedersiniz öğürme yada kusma yok ama midemde sürekli sanki üşütmüşüm gibi enteresan bi karışma var. Tam bulantı diyemem ama yediklerim sürekli ağzımda gibi. Az yesem de sanki dünyaları yemişim gibi rahatsız ediyor fazla geliyo sanki boğazıma kadar geliyo yediklerim. bulantı desen değil isim koyamadım ben buna :KK48: Ya bulan yada hiç rahatsız etme arkadaş :KK11:

Ya kızlar ben bu bulantı olayını anlamadım. Benim 2 gündür midemde enteresan şeyler oluyo. Afedersiniz öğürme yada kusma yok ama midemde sürekli sanki üşütmüşüm gibi enteresan bi karışma var. Tam bulantı diyemem ama yediklerim sürekli ağzımda gibi. Az yesem de sanki dünyaları yemişim gibi rahatsız ediyor fazla geliyo sanki boğazıma kadar geliyo yediklerim. bulantı desen değil isim koyamadım ben buna :KK48: Ya bulan yada hiç rahatsız etme arkadaş :KK11:
Ilk başladığında öyle oluyor cnm mide karisikligiyla sonradan bulantiya dönüyor

sat ne? ve neden takvımınde 7 haftalık yazıyor ? :=)
gaz, şişkinlik feci var evet
ama cogu kısıde vardır.
8 Nisan tatlım ama dediğim gibi iki hafta sonra oldu döllenme dr doğruladı küçük haftasına göre diye bende biliyordum zaten ilişki zamanıda 2 hafta sonra oldu o yüzdende buraya daha iyi takip ederim diye o tarihi girdim :)

8 Nisan tatlım ama dediğim gibi iki hafta sonra oldu döllenme dr doğruladı küçük haftasına göre diye bende biliyordum zaten ilişki zamanıda 2 hafta sonra oldu o yüzdende buraya daha iyi takip ederim diye o tarihi girdim :)
anladım. benım doktor döllenmeyı söylemedi
sata göre konustu. geç olsaydı söylerdı heralde

kizlar ara ara hafif bel agrim oluyor sizlerdede varmi boyle seyler ayni anda kasiginizla belinizinde agridigi oluyormu

Back
X