2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimle aynı şeyi dedik bizde..çok şükür özele gitme şansım var benim. Ama oraya mecburen 9 ay boyunca gitmek zorunda olan kadınlar var.. insanda moral falan kalmaz ki.. Ultrason a girdim sözde, ne ekran var benim görebileceğim ne fotoğraf veriliyor.. doktorun agzindan kelimeler cimbizla çıkıyor. Eşimin içeri girmesi yasak. Allahtan bir gün önceden özelde bebeği, kalp atışlarını falan görmüştük. Gerçekten Allah mecbur birakmasin oralara
Aynen canm gitmek zorunda olanlara allah yardim etsin..birde hemen alttan bakma muhabbetleri var..eslerin yanina alinmamasi da ayri bi mevzu.

Aynen canm gitmek zorunda olanlara allah yardim etsin..birde hemen alttan bakma muhabbetleri var..eslerin yanina alinmamasi da ayri bi mevzu.

sakın ama sakın alttan baktırmayın.

Benim kabizlik sorunimdan dolayi klozeti doktor tavsiye etmemisti.Ama hamile kalinca kabizlik devam etti.Ve zorlaninca kanamalarim oldu.Yani doktorda zorlanmaya bagladi.O yuzden kabizligm devam etsede klozeti tercih ediyorum.Sanki digerinde her an duscekmis gibi psikolojiye giriyorum :KK43:

Allahın izniyle düşmez de klozet tabii ki daha rahat. sabah aç karnına kayısı iyi gelir.

Aşırı mide bulantisindan ac kaldım kizlaaaar :KK51:

dün akşamdan beri berbat durumdayım. midemin yanmasından boğazım acıyo resmen kavruluyor boğazım. bulantı desen dün akşam ağladım alışveriş merkezinde yemek katına çıkınca. hiçbişey yiyemeden döndüm eve
Aç kalmayın aç kalınca daha çok olur. leblebi veya çubuk kraker

canım bende özele gidiyorum doktorumdan memnunum ama tahliller çok pahalı yarın için devlet hastanesinden randevu aldım doktora direkt şu tahlilleri yapar mısınız desem sorun çıkarır mı yaparlar mı acaba daha önce bi kez yine devlette başka bi doktora gitmiştim tek kelime konuşturmamıştıda çok tedirginim o yüzden

normalde olan bi hastalığınız varsa tahlilleri verebilirler. mesela ben tiroid hastasıyım. gittiğim dra tiroid değerlerimi kontrol ettirmeye geldim derim. onlar da yazarlar.

toplamda 14 tane tahlil var bu sabah sağlık ocağında 11 tanesini yaptırdım ama üçüne bakamıyolarmış o yüzden mecburen devletten randevu almak zorunda kaldım

bu kadar tahlil bence hst politikası. özel olunca da devletten para alıyorlar. ama gebelikte kontrol iyidir.

kızlar esım aradı aksam bi düğün varmıs bıze yaklasık 80km uzaklıkta hıc gıdesım yok ama esımı tek göndermekte ıstemıyorm gıtmemde sakınca olurmu acaba hıc uzun yolculukta yapmadım uzun zmandır

Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. bu arada ben de adanalıyım.

ne yazıkki çalışıyorum canım :KK43: doktoruma netten yazdım inşallah hemen döner. renne almak istemedim sormadanda. berbat bir his beni benden aldı vallahi:KK43:

rennie de olur gaviscon da. rahatlıkla alabilirsiniz. ben rennie duo içiyorum.

Kızlar doktorunuz hangi folik asidi önerdi? İmom kullanan varmı aranızda?

hamileliğin başında folbiol. daha sonra elevitin içinde zaten folik asit olduğu için ayrıca almaya gerek kalmıyor.

Allahın izniyle düşmez de klozet tabii ki daha rahat. sabah aç karnına kayısı iyi gelir.

normalde olan bi hastalığınız varsa tahlilleri verebilirler. mesela ben tiroid hastasıyım. gittiğim dra tiroid değerlerimi kontrol ettirmeye geldim derim. onlar da yazarlar.

bu kadar tahlil bence hst politikası. özel olunca da devletten para alıyorlar. ama gebelikte kontrol iyidir.

hamileliğin başında folbiol. daha sonra elevitin içinde zaten folik asit olduğu için ayrıca almaya gerek kalmıyor.
Musmutlu22 Musmutlu22 canım ben imom kullanıyorum bşrde progestan

progestan beni ne uyuturdu beee. bu arada bilmeyenlere progestan hap gibi de alınabiliyor alttan da alınabiliyor.

Aynen canim.kanamam oldugunda dr um sabah gel dedi diye devlete gitmistim.iki aylik bebege alttan bakcam dedi.karnimda gozukuyordu oysa.karnimdan bak yolunda gitmeyen bisiler var gibiyse ole bakalim alttan dedim.kalp atisi var mi yok mu bunu soyle yeter dedim.yok dedi adam ya sapik miydi anlamadim ki..nedir bu alttan bakma istegi.esim yanimda olsaydi ayaga kaldirirdim orayi da tek olunca bisi yaparlar dedim simdi bebege olmayack sey olur birde diye terkettim orayi.dr um karnimdan bakti o niye bakcam demiyor o zaman anlamiyorum ki

Selam arkadaşlar,

Maalesef perşembe günü kurtaj oldum,gelişmediğini söylediler.bende daha fazla bekleyerek psikolojimi bozmak istemedim.

Size hayırlı hamilelikler diliyorum.Ben ocak annesi olamayacağım,bir dahaki sefere allahın izni olursa inş olur.Kendinize çok dikkat edin,allah bebelerinizi size kavuştursun. Şimdilik hoşçakalın.
çok Üzgünüm gerçekten Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah sana zahidem70 zahidem70 sana da imtihan bunlar Rabbim beterinden büyüğünden korusun inşallah

Kızlar hastaneden geliyorum. Öğlen sokakta bayıldım. Tansiyonum düşmüş. Aşırı Kusmaktan vücut harap oldu. Serum yedim, bebeğe de baktı sma henüz kalp atışı alamadı Perşembe bakarız tekrar dedi. 6+6 haftalık ve vajinal baktı ama duyamadı kalp atışını zaten halim de perişan. Moralim çok bozuk
canim cok.cok gecmis olsun zor ama moralini yuksek tutmaya calis. insallah duyacaksın canim gec duyanlarda oluyormus

Aynen canim.kanamam oldugunda dr um sabah gel dedi diye devlete gitmistim.iki aylik bebege alttan bakcam dedi.karnimda gozukuyordu oysa.karnimdan bak yolunda gitmeyen bisiler var gibiyse ole bakalim alttan dedim.kalp atisi var mi yok mu bunu soyle yeter dedim.yok dedi adam ya sapik miydi anlamadim ki..nedir bu alttan bakma istegi.esim yanimda olsaydi ayaga kaldirirdim orayi da tek olunca bisi yaparlar dedim simdi bebege olmayack sey olur birde diye terkettim orayi.dr um karnimdan bakti o niye bakcam demiyor o zaman anlamiyorum ki
Benimkide ultrasonda göremiyo alttan bakıyo. Bu kadar sakıncalı ise bunlar bilmiyomu? Neyin kafasını yaşıyo ki bunlar?

SansimCok SansimCok normalde pkoluydum gebelikten öncede durumumu biliyodu zaten doktorum belki o yüzden bu kadar abartmış olabilir neyseki çoğunu hallettim 3 ü kaldı bakalım onlarıda devlette yaptırabilirim inş

Back
X