2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

patrona beddua ettım ya ogunden berı ıkı yakası bı araya gelmıo... aslında beddua da etmedım allah ından bulsun dedım buluo.. dunku olay ondan once rontgen cıhazı kırıldı parcalara ayrıldı... bugunde kırım makınesının hıdrolık yagı bosaldı :) tutustu dolasıp duruo bı yandan eleman arıo... az once gelenlere dıo benım ıcın yaptıgı herseyı yapmalısınz cunku o bızım elımız ayagımız dıe :D ne olduuuuuuuuu dıcektım cok havalarda gezıodun anca dank ettı keltoşuna :D

Hasta bezinden mi emici kilottandan mi cnm.kilot yeterli gelse hasta bezi kullanasim.hic yok
külotandı onun. giyip çıkarması çok pratik. tabi onun doğum değildi kistten ameliyat oldu adet olmuştu öyle kullandı. doğum sonrası kanama o kadar aşırı olur mu bilmiyorum. ama ben en kötü ped takıp kullanırım diye külottan aldım

külotandı onun. giyip çıkarması çok pratik. tabi onun doğum değildi kistten ameliyat oldu adet olmuştu öyle kullandı. doğum sonrası kanama o kadar aşırı olur mu bilmiyorum. ama ben en kötü ped takıp kullanırım diye külottan aldım

Bende ole yapiim dedim ama ark ebeler o hasta bezinden istiyorlar dedi ve ilk gun gerek.oluyormus.

ohh keyfini çıkar :KK70:

Ben de iyiyim gittin mi işe ? :KK53:

Rapora üşenme yatış yapacan evde :KK53:
Ben de kaynanaya geldim ne göreyim boya yapmıslar:KK57:
Sevgili kayinvalidem de caydanlıgı bile taşitmadı yemek ye otur dinlen yat deyip duruyor:KK53:
Elti temizlik yapıyo ben de izliyorum:rolleyes:
Hamile olmasaydım da yardım etmezdim o bana etmedi:KK69:

Etme tabi herkes kendi pisligini kendi temizlesin madem :KK70: kaynana cok dusunceli bugun:KK73: saglik ocagi da tam evin karsisi dusun:KK30:

Canlar bizim isim konusu hala muallakta eşim Poyraz ya da Barkın da birini istio ama ben hala kararsız ikisine de çok isinamadim sizce hangisi :KK45:

geldım canım koku cıkmıs bısı yok... kız kv nın boya yapcagı bellıydı zaten
Dıs cepheyi yapacaklardı o duruyo iceri dalmıslar bi oda yapilacaktı eltimin de kaynanamin da bütün evi boyanmiş :D fena gaza gelmişler.
Etme tabi herkes kendi pisligini kendi temizlesin madem :KK70: kaynana cok dusunceli bugun:KK73: saglik ocagi da tam evin karsisi dusun:KK30:
E yanii. Bizom de saglik acogı karşida arabayla gidiyoz :D sitenin girisi arkada bizim dolanmam gerekiyor yol uzuyor falan :D

Boyacı kaynanama kızdı bu evin hali ne 5 sene temizlik yapilmasa bu kadat pis olmazdı yine bi de gelin var diyo gelinin dairesi bi de :D kaynana da actı ağzını saydırdı bizde sans yok anası ablası böyle değil bizw bu denk geldi diyirum temizle yapmiyo napalim falan ah vah :D eltj de ben banyoya gircem dedi gitti daha yerler alcı toz boya içinde :D

Dıs cepheyi yapacaklardı o duruyo iceri dalmıslar bi oda yapilacaktı eltimin de kaynanamin da bütün evi boyanmiş :KK70: fena gaza gelmişler.

E yanii. Bizom de saglik acogı karşida arabayla gidiyoz :KK70: sitenin girisi arkada bizim dolanmam gerekiyor yol uzuyor falan :KK70:

Boyacı kaynanama kızdı bu evin hali ne 5 sene temizlik yapilmasa bu kadat pis olmazdı yine bi de gelin var diyo gelinin dairesi bi de :KK70: kaynana da actı ağzını saydırdı bizde sans yok anası ablası böyle değil bizw bu denk geldi diyirum temizle yapmiyo napalim falan ah vah :KK70: eltj de ben banyoya gircem dedi gitti daha yerler alcı toz boya içinde :KK70:
Zaten yakında salondan mutfağa arabayla goturcekler bizi o kadar yani :KK70: senin elti biraz pasaklı sanırım ama umru değil baksana rahat kadın :21:

patrona beddua ettım ya ogunden berı ıkı yakası bı araya gelmıo... aslında beddua da etmedım allah ından bulsun dedım buluo.. dunku olay ondan once rontgen cıhazı kırıldı parcalara ayrıldı... bugunde kırım makınesının hıdrolık yagı bosaldı :) tutustu dolasıp duruo bı yandan eleman arıo... az once gelenlere dıo benım ıcın yaptıgı herseyı yapmalısınz cunku o bızım elımız ayagımız dıe :KK70: ne olduuuuuuuuu dıcektım cok havalarda gezıodun anca dank ettı keltoşuna :KK70:

boyle hemen cikinca insan seviniyor yav :) demek ki hak ediyo ki cikiyo.. insafa gelir ins artik

Kiyamam yaaa :KK43: bebisi düşün sıkma canini :KK66:
canım u hafta nası gectı anlamadm ınsallah dıger haftalarda cabucak gecer de cıkarım.
boyle hemen cikinca insan seviniyor yav :) demek ki hak ediyo ki cikiyo.. insafa gelir ins artik
bana gelmıs dıo nedır bu basımıza gelen allah ın takdırı sıkmayın canınızı dedım :D

Bir gebenin günlük dietinde 6 köfte büyüklüğünde et (Tavuk, balık ya da yağsız kırmızı et), 1 adet yumurta, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar peynir, en az bir porsiyon sebze yemeği, bol çiğ sebze (salata), 2-3 porsiyon meyve, 3 ince dilim (tercihen kepekli) ekmek, 4 kaşık kadar baklagiller ve 8-10 bardak su mutlaka bulunmalıdır.

Kızlar bunu bi makalede gördüm. Aranızda buna benzer beslenen var mı yoksa ben mi az besleniyorum yaa :(

Bir gebenin günlük dietinde 6 köfte büyüklüğünde et (Tavuk, balık ya da yağsız kırmızı et), 1 adet yumurta, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar peynir, en az bir porsiyon sebze yemeği, bol çiğ sebze (salata), 2-3 porsiyon meyve, 3 ince dilim (tercihen kepekli) ekmek, 4 kaşık kadar baklagiller ve 8-10 bardak su mutlaka bulunmalıdır.

Kızlar bunu bi makalede gördüm. Aranızda buna benzer beslenen var mı yoksa ben mi az besleniyorum yaa :KK43:
yapan varsa görelimmm benim de pek olmuyor ya ama baya yakınım

Aynısını yaşıyorum canım ben de, sola yatınca hiç dinlenemiyorum. Bebiş sağ tarafta olmasına rağmen sağımda çok daha rahat ediyorum ve dinç olarak kalkıyorum sabah. Ama 30. haftada olduğumdan beri hiç sağa yatmamaya gayret ediyorum, doktorum 30'dan sonra sola yatarsın demişti.
bu gece sağa yatmışım benim herif gelmiş göbeğini göbeğime dayamış ezmiş oglusumu neyseki bastı da tekmeyi uyandım:KK53:

Back
X