2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa süper oldu bu tavsiye cnmmm bnde alıp götrcemm iççem heryerde satılıo mu ki canım .?
Valla eczanelerde kesin vardır da bende hatırlamıyorum 4 sene geçti benim de bi ara almam lazım yine:) ben sonrasında pek ihtiyaç duymamistim süt bi gelince zaten çocuğun ihtiyacindan fazlası oluyor sütüm gelir mi gelmez mi diye dusunmemek lazım kesin gelecek diye sartlanmak ve hep emzirmek lazım emdikce geliyor çünkü ben kızıma iki yaşında biraktirdim meğer bayagi sutum varmış ve çocuk resmen sütle doyuyormus hasta olduğunda da bir numaralı kurtarıcı oluyor emmesi emzirmek çok güzel bi duygu Rabbim hepimize sağlıkla tattirsin inşallah tekrar

Kızlar ben şubat annesiyim ama size bisey sorcam bu haftalar da bel ağrısı çeken var mi araniz bugn hiç.kalkmadm surekli yattm ağrıdan ayağa kalknca cogaliyo agryo tutulms gbi sanki belim
Olmazmiii, hatta kuyruk sokumu bile agriyo. Fazla is yapmiyorum artik. Hemde taaa 20li haftalardan beri. Doktora soyletince normaldir diyo zaten

kayısı kompostosu çok önemlı demek ki.. tekrardan geçmiş olsun
hayırlı olsun minnoşun. tez zamanda çıkar inşallah canım :KK200::KK15:
Saol cnm küçücük çok tatlı benim gibi mizmiz nazli acı çekmekten korkan biri doğum yaptı dusunsenize :)

başa gelen çekiliyor işte :=) nasıl geçti, agrın sızın ne alemde?
Ilk uyandiginda ağrıyı hissediyorsun tabi fakat zaten hafif mahmur oluyorsun anesteziden ilk gün sıkıcı 6 saat sonra kalkıp gezdiriyorlar sonrası daha rahat ee sonuçta ameliyat bu agrı mecbur suan bile tek kalkamiyorum ama emin ol çok güçlü oluyorsun korkmuyorum

Ilk uyandiginda ağrıyı hissediyorsun tabi fakat zaten hafif mahmur oluyorsun anesteziden ilk gün sıkıcı 6 saat sonra kalkıp gezdiriyorlar sonrası daha rahat ee sonuçta ameliyat bu agrı mecbur suan bile tek kalkamiyorum ama emin ol çok güçlü oluyorsun korkmuyorum
zaten anne karnındakı bebek agırlasınca da zor kalkılıyor
o kısmı yabancı gelmedı.
senin her sey bi anda gelişti. neyın ne olacagı bellı olmuyor.
babacık napıyor peki?

Back
X