prima yeşil olan mı beyaz olanmı canım
beyaz değildi canım,yeşil amblaj olanlardan.beyaz olan premıum care oluyor sanırım.Yeşil amblaj prima yenidoğan yaıyor üzerinde.
neden öyle fiyat
Bilmem sormadım
bende çok şaşırdım

e bebekten premium care 30 liraya aldım ben.. kazıklandım mı acaba
kaçlısını aldın 30 'a ?Ben zaten prima düşünmüyorum,merakdan soruyorum
bende 30 a almıstım.
aman zaten A101 e gelıp 3 günde bitiyor. süreklı degıldır heralde dımı?
öyleyse eger süper bişi olur

ama sanmam yaa
her yerde 30 orda yarı fıyat
aktüel olabılır
olmazsa da bundan sonra bezler oradan

yarın gidicem oraya zaten bi bakıp sanada haber veririm..
Aktüel kataloğunda yoktu bu hafta.. saedece dalin ıslak mendili var..
yarı fiyatına resmen .. bizim ki premium care olduğu için mi böyle ki acaba
yok kızlar aktif urun değil,noral standlarda,her zman satılan urun yani. Premıum care oldugu ıcın fıyat farkı olabılır evt,gerçi ne farkı var onuda bılmıyorum

Bu arada dalin ıslak mendıllerı 3 lü paket çok uygundu ben aldım bu hafta.
Kızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))
evet oluyor canım,heleki bırde bebek tersse,ayaklarıyla çivi çakıyo bazen,kitliyo insanı
Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorum
Bence senin şuan ilgiye ihtiyacın var ondan yıkıp geçmişsin eşini.Yanında kımseler olmayınca,durumda ayağa bıle kalkamaz iken tek basına evde olmak yıpratmış seni.Anlıyorum.Sabret,bak bnm kv.de 15 dk uzakda oturuyor arabayla,hala işe gelıyorum gıdıyorum sen yoruluyorsundur,bu aksamda gelın bızde yıyın demez asla,bı kap yemek yapmış ınsan hiç değildir.Geçen aksam mısafır gelıcekmiş arayıp çağırıyo,mısafır geleceğinide en son soyluyor,hepimizi bir aradan çıkartacak aklınca.Ayy ben senden dertlıyım,bnde eşime dedim geçen,hep benım annem,hep benm babam...Sizinkilerden ne ılgı ne alaka...Bebek bı doğsun acısını çıkartırız canm merak etme

Torunu görmek için can atacaklar,bizde ballandırıcaz göstememek için