2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim geçen gün arkadaş söyledi bal şerbeti yapıp iciyormus o hakiki balla bebeğe kilo aldiriyormus 4 kilodan fazla doğdu bebeği bide hurma ve muz dedi sen doğana kadar yemeye içmeye bak kilosu altta haftasına göre alınacak kilodan çok da düşük değil gibi geldi doğana kadar alır daha 3 e yakın olur e o da yeter
İnşallah canım tekim genelde ama yapalım balı inşallah alır biraz toparlar madem korkulu Rüyam sezaryan olcam

Ayyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..
Valla bende de bi değişiklik yok sweetcim yaaa.. ayni senin gibi endişeliyim :KK51:

Zaten herkese atar yaptm canm kaynanama daha bise demedm ama eşime dedim ablama anneme onların suçu yk ablam uzakta annem hafta sonları gelebilyo ama ben sürekli yatthgmdan bazen hicbise yiyemiyorum eşim işten gelmezse
Ayy canim ya kiyamam sana, bende hep yatmak zorunda oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Esim isten gelene kadar mutfaga bile gidemedigim icin bende sehpama konanlarla idare ediyorum. Tabi bunlarda insanin psikolojisini cok bozuyor, bide esin bile olsa surekli birilerine muhtac olup biseyler istemek insani yipratiyor. Gececek bugunler insallah, saglikla dogsun bebislerimiz hepsini unutturacak Allahin izniyle.

Ben iyim cnm dikiş yerleri zor tabiki kalkıp otururken yalnız yapamıyorsun Allahtan eşim yanımda herşeyimle o ilgileniyor bugun annem ılık duş aldırdı yemek yaptı kızlar sakın eşinizle yalnız kalmayı dusunmeyin yeterki biri olsun yanınızda kayınvalide sevmeseniz de olsun yemeğinizi yapması lazım herdaim sıcak çorbanız kayısı suyunuz hoşafınız hazır olmalı gecelikler kirlendi hastanede eve geldik direk yıkadılar utulediler.....eşiniz sadece size yetişiyor soylim birde sut sağıyoruz tabi biz erken olduğu için....temizlik yemeğe bayan lazım unutmayın
Can'ım yeni duydum Allah tez zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin. Yolunda dimi herşey

Kızlar bende fazla giremiyorum yoğunluktan. Merak edenler varsa doğum tarihim 22 aralık olarak belirlendi sezeryanla doğum yapıcam. Şimdilik yolunda herşey. Vücut iyice ağırlaştı son hafta çalışmam sanırım. Hazırlıklarla uğraşıyorum. Kayınvalidem gelicek eskişehirden Bi hasta bakıcı yengem var o gelicek yalnız kalmıcam herhalde.

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Ayyyy amaninnnnnn :KK17:sağlıcakla büyüt canım benim bebeğini ikinizde iyisinizdir inşAllah..

kizlar sizin bebisler de hareket ederken karninizi asiri geriyo mu? aci veren sanki boyle karnimi yarip cikcak gbi acitiyo her hareketi benmkinin..

İki gündür bende senin gibiyim hatta korktum bişey mi oluyor diye burda sorcaktım demek ki normalmiş aynı haftalardayız acıtmaya başladı artık bebiş

prima yeşil olan mı beyaz olanmı canım
beyaz değildi canım,yeşil amblaj olanlardan.beyaz olan premıum care oluyor sanırım.Yeşil amblaj prima yenidoğan yaıyor üzerinde.
neden öyle fiyat :KK53:
Bilmem sormadım :KK53:
bende çok şaşırdım :KK57: e bebekten premium care 30 liraya aldım ben.. kazıklandım mı acaba:KK70:
kaçlısını aldın 30 'a ?Ben zaten prima düşünmüyorum,merakdan soruyorum :confused:
bende 30 a almıstım.
aman zaten A101 e gelıp 3 günde bitiyor. süreklı degıldır heralde dımı?:KK53:

öyleyse eger süper bişi olur :KK53: ama sanmam yaa
her yerde 30 orda yarı fıyat
aktüel olabılır
olmazsa da bundan sonra bezler oradan :KK70::p

yarın gidicem oraya zaten bi bakıp sanada haber veririm..
Aktüel kataloğunda yoktu bu hafta.. saedece dalin ıslak mendili var..
yarı fiyatına resmen .. bizim ki premium care olduğu için mi böyle ki acaba:KK53:
yok kızlar aktif urun değil,noral standlarda,her zman satılan urun yani. Premıum care oldugu ıcın fıyat farkı olabılır evt,gerçi ne farkı var onuda bılmıyorum :KK58: Bu arada dalin ıslak mendıllerı 3 lü paket çok uygundu ben aldım bu hafta.

Kızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))
evet oluyor canım,heleki bırde bebek tersse,ayaklarıyla çivi çakıyo bazen,kitliyo insanı:confused:

Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorum

Bence senin şuan ilgiye ihtiyacın var ondan yıkıp geçmişsin eşini.Yanında kımseler olmayınca,durumda ayağa bıle kalkamaz iken tek basına evde olmak yıpratmış seni.Anlıyorum.Sabret,bak bnm kv.de 15 dk uzakda oturuyor arabayla,hala işe gelıyorum gıdıyorum sen yoruluyorsundur,bu aksamda gelın bızde yıyın demez asla,bı kap yemek yapmış ınsan hiç değildir.Geçen aksam mısafır gelıcekmiş arayıp çağırıyo,mısafır geleceğinide en son soyluyor,hepimizi bir aradan çıkartacak aklınca.Ayy ben senden dertlıyım,bnde eşime dedim geçen,hep benım annem,hep benm babam...Sizinkilerden ne ılgı ne alaka...Bebek bı doğsun acısını çıkartırız canm merak etme :KK36: Torunu görmek için can atacaklar,bizde ballandırıcaz göstememek için :KK45::KK73::rolleyes:

İki gündür bende senin gibiyim hatta korktum bişey mi oluyor diye burda sorcaktım demek ki normalmiş aynı haftalardayız acıtmaya başladı artık bebiş

birden siddetlendiyse bu acitmalar demek ki normal.. baska arkdsta da aynisi oluyo,sende de bende de.. bebisler buyuyo demek :KK51:

Ay ne guzel bi haber cok sevindim cnm.Kaç günde kaç kilo aldı. Bnm de erken doğum riskim var ondan sordum.
Çok şükür :) valla değişiyo cnım ya bazen alıyo bazen veriyo.. 43 günde 500 gr aldı toplam.. Normal diyolar ama hayırlısı bakalım

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Hayırlı olsun, maşallah bebişe :nazar:
Sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallah canım tekim genelde ama yapalım balı inşallah alır biraz toparlar madem korkulu Rüyam sezaryan olcam
Valla ben de bi deneyeyim dedim ama kaç gün oldu daha yapmadım her yolu denemek lazım sezaryen de çok korkulacak bi şey değil bence tabi gönül isterki normal dogsun ama en ideali bebek için en uygun olanı hayirlisiyla al kucağına gerisi ayrıntı

Back
X