2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde aynı anda aklıma hep en kötü şey geliyor..demek istemiyorum işte.. kaybetme korkum hat safhada.. biraz dürtünce tekmeliyor tabi rahatlıyorum.. sonra kendime kızıyorum.. elimde değil.. ilk bebeğimi kaybettim çünkü .. :KK61: paylaşmak istedim.. şu an bile çok duygusalım..:cry:
hareketlerı de olmasa heralde hastane kapısında yatarız, ya da kalp dinleme cıhazı falan alırdık.
iyi ki hareketlerı var

hareketlerı de olmasa heralde hastane kapısında yatarız, ya da kalp dinleme cıhazı falan alırdık.
iyi ki hareketlerı var
Aynen öyle.. zaten tekmeledikçe dua okumaya çalışıyorum.. şükür ede ede geçiriyorum günümü..
nası bi duygudur Allahım olmayanlara da ver diyorum hep.

kızlar bende aşırı bi elektirk var nereye dokunsam çarpılıyorum.. napim sizce:KK43:
Toprağa ayak bas .
Ay canınm yarasa noldu sahi?
Akşam en spn nevaleyi toplayıp saloma gidecektin?
Kociş odanın balkon kapısını açıp gitmişti.baktım salonun ortasında işeyemicem 2 kere daha geldi.. Tüm odalar temizdi bugün ve gece bi kıpırtı olmadı sanırım gitti ..:21: ay öle düşünmek istom ...banyomuda temizledim kapadım :KK55: sağol ciciş :KK59:

Canım kolestaz ve preeklampsi belirtisi aşırı kaşınma enzimlerim normal çıktı demişsin. Doktor karaciğer enzimlerine mi baktı acaba sadece test sonuçların var mı? İdrar ve biyokimya ve hemogram testleri yapması lazım. Eğer hala şikayetlerin devam ediyorsa bir acile git. Özel de ciddi tutar bu testlerin tamamı. Test sonuçların duruyorsa sende gönder bir bakıyım hangi testleri yaptır. Gide gele beni de doktor yaptılar hastanede :)) İnşallah geçer tez zamanda...
alt ast değil mi bakılması gereken onlar normal

Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Pisik kremi Desitin aldım, mavi olanı. Sudocrem de var evde onu da deneyecem.
Şampuan, yağ ve vücut losyonu da Uni baby aldım. Islak mendili de Uni baby

Back
X