2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Mustela aldık... Pijama takımında bunu aldım...

Eklentiler

• IMG-20151204-WA0005.webp
    IMG-20151204-WA0005.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 88
Umt2016 Umt2016 ben 2 kilosunu 70 Euro'ya yaptırdım. Daha tadına bakmadım. Yarın elime geçicek. 50 Euro üstü kargo bedava:) benimkini tesadüfen Fransa'da olan bir arkadaş teslim aldı. 20 gün sürdü. Türkiye'ye gelmesi sanırım 1 ay sürer. minimoy minimoy www.onveut.com diye bir siteden yaptırdım :)
Teşekkür ederim baya da pahalıymış:) ve teslim süresi de uzun artık ne olacağıöız belli değil:)

Sonrasinda rahatsiz etmez dimi bizi bu miyomlar.oncesinde hic varligini hissetmemistimmde
valla bende hissetmemiştim.Hamile kalmadan önce bir gideyim ne var ne yok dedim öyle öğrendim.>O zaman gittiğim doktor 2 tane olduğunu hiç bir sorun olmayacağını söyledi.biran önce hamile kal dedi.Allahım aratmadı hemen verdi mucizesini ama miyomlarda kendini göstermeye başladı .Bana doktorum hormon seviyesi düşeceği için küçüleceklerini söyledi.inşallah öyle olur. doğumdan sonrada iki büklüm gezmek istemiyorum ağrı çekmek istemiyorum

Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur

hepsini sebamed aldım ben, sabahlık almadım, ince hırka aldım uzun şık,daha kullanışlı olur diye

valla bende hissetmemiştim.Hamile kalmadan önce bir gideyim ne var ne yok dedim öyle öğrendim.>O zaman gittiğim doktor 2 tane olduğunu hiç bir sorun olmayacağını söyledi.biran önce hamile kal dedi.Allahım aratmadı hemen verdi mucizesini ama miyomlarda kendini göstermeye başladı .Bana doktorum hormon seviyesi düşeceği için küçüleceklerini söyledi.inşallah öyle olur. doğumdan sonrada iki büklüm gezmek istemiyorum ağrı çekmek istemiyorum
Yaa evet bende ondan korkuyorm.zaten ameliyat fobim var.mutlaka kuculur dedi doktor ama sonrasinda tekrar ameliyat yapmak icin diyolarsa diye de dusunuyorum.insallah yok olur giderer yaa nerdende buldu bizi illett

canım ben müneccım degılım ya sonuçta
cuma deyınce bu cuma anladım. burada hepımız aynı konumdayız
stresımız, agrımız, sancımız, bulantımız vs vs oluyor.. yanı hayırlı olsun demeyınce illa yanlıs mı anlamak lazım :KK48:
senınle aramızda 2 gun var
dogal olarak '' neye dayanarak 26'' dedım. sonucta tarıhı belırleyen sen degıl, doktor :=)
ondan dolayı.

neyse, ben sadece muhabbetımız oldugu için sormak ıstedım
çünkü ben ısınamadıgım biiryle asla konusmam. o yuzden şaşırdım ve sormak istedim .
hanı konusmuslugumuz olmasa zaten etıket yapmaz ve yazmazdım.
Takip ettiğim kadarıyla sen sezeryan düşünüyosun ve doktorun biran önce tarih vermesini istiyosun. Bu sebeple sordun bence yanlış anlaşılmış

Back
X