- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.621
onun tadı fena bişeyTaze zencefil ye hemen canim ilerlemesini onluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun tadı fena bişeyTaze zencefil ye hemen canim ilerlemesini onluyor
çok minik hareket ediyodu amaaa baya uzun sürüyodu hareket etmesi. amin canım inşallahhhhDaha cuma gittim diye pek gitmek istemiyrm canım 3gunde bir en kötü her hafta gidiyorum çarşamba yine gidicem seninde mi hareketsizdir yoksa tik tik yapiyo muydu kalp gibi..bide o nst ye baglanmaktan yoruldm valla:)Allahim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah
Oluyo valla ince uzuun kibar parmaklarimi ozledimm hem sabah kalkinca sismis oluyo bende iciyorum mag ama onunla alakali degil sanirim fiz kapaklarim bile aciyo egilince kalkamiyorumKızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm![]()
ımmm ne güzel olmuş...Selam kizlarrr
askim guzel kizimla takim taclarimizz :)))Eki Görüntüle 1710460
ımmm ne güzel olmuş...Selam kizlarrr
askim guzel kizimla takim taclarimizz :)))Eki Görüntüle 1710460
Allah yardimcin olsun canim insallah kolaylikla atlatirsiniz%90 perşembe doğuracam dua edin kısceler kendime ajda babannemizden sardı korkular şarkısını armağan ederekten aklımdaki deli sorularla boğuşuyorum dua edin lütfeeeeeen 2300 fln da doğabilir sapma payından dolayı sıkıntı olmaz inşallah
İş yerinde bende hiç bişeyin farkında olmuyorum, ama evde olunca o ağrılar daha bi gözüme batıyor sankiAynen canım mecburiyetten .. Ama cumartesi pazar evdeydim.. meğerse benim her yerim ağrıyormuş iş yerinde farketmiyorum.. ama yine de sabahın 5 buçuğunda kalkmak zoruma gidyor![]()
Valla benim müdürüm son haftalarimda ders saatlerimi azaltıp 3 güne toparladı, normalde anlayışlı biri değildir ama gebe ve emzirenlere karşı daha İnsiyatif gösteriyor... 32 den sonra rapor almamız da doğru değil aslında... aman hamileyiz biz azıcık iyi niyet gösterse müdürün ölür sanki@nehirada evet canım benim ilk bebek en azından eve gelince uzanıyorum dinlenmeye vakit oluyor senin işin daha zormuş ya okulda ayrı evde ayrı ugrasıosun en fazla iki güne bulurlar öğretmen boşver. Benim müdür rapor alınca da sıkıntı yapıo zaten sürekli odasına çağırıp uyarıyor rahatsızsanız izne ayrılın dio bende artk rapor almıorm dayandığım yere kadar dayanıcam son gün 29 aralık benim de işte gün sayıyorm napim sonrasında bugünlere ihtiyacım olacak![]()
Canım tek magnezyum değil süt ürünlerine yüklen, ben 4 porsiyon a çıkardım süt ürünleriniKızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm![]()
selam kızlar,bende dayanılmaz kalça ağrıları başladı otururken bile ağrım oluyo ayakta duramıyorum artım.bugün tam 30 günümüz kaldı doğuma sonları zor dedikleri böyle bişey herhalde![]()
bende kocaya masaj yaptırıyorum... Kıyamıyo da bana goruyo halimi...kız sorma. Adama hergün biyerimi gösterip ağrıyo demekten bana gına geldi ki o naapsın. Kendimi 70lik teyze gibi hissediyorum![]()
hep aynı meyvelerden bıktım zatenarkadaşım doğuma kadar yedi cnm bişe olmadı.. kocası da k. doğum uzmanı bişe olacak olsa yedirmezdi
canım Allah korusun öyle bişe olsa bebeğin oksijensiz kalır.. Düşünme öle şeyler![]()
daha zaman var, takılma bu kadar kıloyaGecen pazartesi 1300 dü
ayy zaman ciddi ciddi gecıyorpeki saymadım o zaman37. haftada olanlar var ben yavaştan bikaç doğum bekliyorum artık açıkçası.kendim de bu civarlarda doğmuş bi bebek olduğum için midir bilmem
şişkinlikten o. bana da oluyor. kolumu falan sarkıtıyorum veya yanagımın altına alıyorum sanırımKızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm![]()
allah yardımcın olsunNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
evet olabilir. maşallah minnoşunla sanaBence yapı ile ilgili bu kilo meselesi ama ben gebelikten önce spora gitmiştim belki onun etkisi vardır canim
Evet cok aci ben hap gibi ekmegin arasina sarip yiyorum ustune de hemen su iciyorum yoksa gercekten aci ama faydalionun tadı fena bişeyDenemişliğim var,yakıcı
![]()
Amin cnm inş bu sırada bende iyilesmis oluyorum yawrumu agrim sizim olmadan alicam kucağıma Allahın izniylecanım inşallah en kısa zamanda kucağına alır evine gidersin yakışıklıyla
Benim hemşirem çok iyi canım o konuda her seferinde tansiyon kilo be eğn kalp atışları kullandığım ilaçlsr..hepsine bakıyoSağlık ocağından geldim, hemşire detaylı muayene etti, cok şaşırdım hatta gebe kaldığımdan beri hiç böyle ilgilenmemisti, gerci sonradan ortaya çıktı, 35. Haftada bugünkü bilgileri sisteme kaydetmesi gerekiyormuş, bi daha gelmene gerek yok bu bilgileri girerim sisteme ben dedi
Sağlık ocağında bulunduğuma dair doktordan belge istedim, rapor verdi, bi garipler ya, rapor yazdırmaya gitsem kılı kırk yararlar
Cnm Nst demi çıktı sancı sakin olDua edin arkadaşlar