2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
inşallah yarın cıkarsın

Anliyorum canim uyku onemli bir ihtiyac ozellikle bu donemde.
Ben de uzun uyuyorum 11 saat falan ama deliksiz degil, 2 saatte bir falan kalkiyorumdur, arada bebek hareketleri de uyandiriyor, kabuslar da cogaldi son bir kac haftadir, o yuzden bende uykumu almis olarak hissetmiyorum cogu zaman
Bebisler dogunca nasil olacak acaba :KK17:
Cok yorulacagimiz icin onlarla birlikte gündüz uykusuna yatarız belki:KK68:

hha su an bile yeni dogan bebekler gibi uyku duzenimiz olmus,onlarla nasl olcaz kim bilir :KK51:

Sol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,

Allah yardmcin olsn cnm,ins sorun olmaz cikarsiniz..

en önemlı kkilo alma haftaları bu haftalarmıs, her seyi arastırmaktan kafam allak bullak oldugu için buna sıra gelmemiş.
günlük sütümü, yogurdumu, pekmezimi, kaşarımı yerim ve gerısını takmam artık
yoruldum kilodan dolayı. bu zamana kadar ugrasmayaydım, kendımı bu zamana saklayaydım yorulmazdım sanırım :D
saldım yaa artık:KK53:

El ağrıları bendede var. Magnezyum falan hiç birşey karetmiyor ki tahliller de magnezyum değerim normal çıkıyor. Doktor yapacak birşey yok cekecen dedi ama bu nasıl bir ağrıdır böyle. Hele ilk uyanica kırık olsa bundan ax acır herhalde. Yanlız ben değilmişim sanırım çok kişide var sanirim bu agrilar. Bu arada 3 gün önce kontrolüm vardı kilo 2900 boy 49 cm dedi doktor normal degilmi

ben ay ay hamileligim nasil gelismis,vucudum nasil degismis goreyim die foto cekiodum. eski tlfndaydi gecen esim tlfndan laptopa aktarirken gordu:)) kiizzz naapmisin seen dedi,anlattm. sonra hamileligmin basindaki fotoyu gormus askimm neymissin senn dio:anneadayı: oram buram da cikmadi ama bildign evrim gecirmis gibiyim hahahah:KK53:
Valla benimde cok cikmadi ama kilolarrr siskinliklerrr derken baska bi insan oldumm ayagima olan 1 spor ayakkabim var basina bisey gelicek diye odum kopuyo :-):-)

El ağrıları bendede var. Magnezyum falan hiç birşey karetmiyor ki tahliller de magnezyum değerim normal çıkıyor. Doktor yapacak birşey yok cekecen dedi ama bu nasıl bir ağrıdır böyle. Hele ilk uyanica kırık olsa bundan ax acır herhalde. Yanlız ben değilmişim sanırım çok kişide var sanirim bu agrilar. Bu arada 3 gün önce kontrolüm vardı kilo 2900 boy 49 cm dedi doktor normal degilmi
Canım benimde sırtımın sağ tarafı aşırı derecede ağrıyor. Ağladığım bile oldu ağrıdan. Gece uykumdan uyanıyorum bazen. Bu nedenle okuldan da erken izne ayrılmak zorunda kaldım. :KK61:

of ben genelde gece 2 de anca dalabiliyorum.. yataga en erken 11.30 gbi giriyorum..2-3saat uyu sonra 3saat uyanik kal.. sonra sabah 7-8arasi dalip 9.30 da uyaniyorum. resmen kurulmus saatim gun icinde hiiccc uykum da gelmio inatla.. ula bu nasi hamile kadin uykusu diorum gülüyorum
bende senin gibiyim... Zor dalıyorum uykuya... Gece çişe kalktım mı tamam kaçtı gitti uyku...

Canım benimde sırtımın sağ tarafı aşırı derecede ağrıyor. Ağladığım bile oldu ağrıdan. Gece uykumdan uyanıyorum bazen. Bu nedenle okuldan da erken izne ayrılmak zorunda kaldım. :KK61:
Hepimizde ayrı bir sorun var ya herkesin bir yeri agriyor. Boyle kuş gibi hafif olacağımız günlere hasretim. Ah ah nerede seke seke geldiğimiz günler şimdi bırak çekmeyi yuvarlanma bile imkânsız:-)

Canim ben 37+2yim şuan. Gec dollenme vardı iki hafta gerideydik ama şuan dogum aralık görünüyor. Bebek 28 haftadan beri kanaldaydı artik bacaklarım kopacak gibi ağrıdan cok hirpalandım. Sancı da en yükseği 100 benimki 60larda iki haftadır. Ha geldi gelecek bilmiyorum ne olacak boyle :KK43:

Yok canım sat 22 marttı benim gerideydik acigi kapadik. Şuan 3 kilo kadar boyu da 50cm. Daha agirlaşirsa napacam bilmiyorum.

Ben de ilk defa duydum zorlayacaz biraz dedi.

Normal doğum istiyorum canim sezeryan olursam bakanim yok ben cabuk toparlanmak istiyorum zaten başaşaği bebiş. :KK43:
Bence sancın 100ü gelir 2haftaya kadar o zaman, insallah normal dogum nasip olur, hayırlısı ile alırız güzel haberini

Benim de cok ellerim agrıyor kapanmıyor parmaklarım kireçlenmiş gibi üstelik magnezyumda kullanıyorum ama doktorum normal gözlerin de şişecek dedi

kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
Canim sancilarin icin saate bakarak dakka tut.5 dk da bir oluyosa soylediklerin dogum sancisi olabilir.Allah korusun.

Back
X