2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yeterki yesinler, biz anne baba olarak cok istahliyiz bize cektiyse keyifle yemek yer.
Aksamlari masal okumaya basladiniz mi? Anlamasa bile simdi baslamak kelime hafizasi icin cok iyiymis. Ben dun aksam denedim ve sanirim hosuna gitti.
hay ağzına sağlıkk
ya ne zamandır sorcam sorcam hep unutoyorum
ilerde çocuğun kitap sevmesini bile etkiliyormuş
ne aldın ismi ne
okumuyom ben ama çok istiyom
böyle renkli şeyler olsun sayfalarında
ben okurken o da baksın

Sec zeyno111 oldy
Sörün nickini çaldj.
Uzsklaştırma aldı üç gün
Habrrin yok mu?
Ah lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)

Sağol canım
Avokado şimdi yok galiba ilkbahar onun zamanı diye biliyorum ama bir markette denk geldi bende aldım vermek istiyodum zaten
Facebookta blw Türkiye diye kapalı bi grup var ben ordan çok güzel bilgiler edindim
O yüzden kitap almaktan vazgeçtim sende bak istersen
Öğürmede de ona kadar sayıyosun yavaş yavaş o sürede çıkarıyor
Eğer çıkaramazsa nefes alamazsa ilkyardım videosu izlemiştim onu yapacaktım ama gerek kalmadı şükür
çok sağol canım avadoku mevsimi bilmiyordum
çok sağlıklı olduğunu biliyorum ilk onu vermek geçiyor içimden hep kısmet
gerçi zaten doğru dürüst bişey yemiycekte aslında ne bileyim
blw konusunda takip ettiğim vlogerin paylaştıkları dışında pek bi bilgim yok o nedenle kitap edinmek istiyorum
sayma kuralını bende biliyorum
ilk yardım için bende video izleyeceğim hergün erteliyorum
facebooktaki gruba üye taalebi gönderiyorum kabul edilmiyo
instagrama bakıyorum işe yaramıyo
web siteleri açılacaktı aktif oldu mu bilmiyorum

Canim ben secmurat nickimi degistirdim.artik kimseyi begenmiyorum..evet whatshap grubu kurduk neslide grupta ordan konusuyoruz

Sec zeyno111 oldy
Sörün nickini çaldj.
Uzsklaştırma aldı üç gün
Habrrin yok mu?

Canim telefonda grup kurduk whatsapptan mesejlasiyoruz sekiz kisiyiz bizbize yetiyoruz gerek görmüyoruz buraya srada bakıyorum guzel bilgiler olunca okuyorum secmurat davet ettigi icin guruba biti şikayet etti ban yedi ama acildi su anda kimsenin ismini caldugi icin yemedi o bani csnim yinedde girdukve yazarim ben sana

Ah lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)

inanın şuan sorduğuma çok pişman oldum ya
durduk yere ortamda bir gerginliğe sebebiyet vermek istemiyorum
yaşadığımız bunca zorlu ve stresli günler içinde rahat olabildiğimiz tek alan burası
kimsenin tadı kaçsın istemem
geçen hafta tatilde olduğum için takip edemedim
döndüğümde sadece sörün üyeliğinin pasif olduğunu görmüştüm
hatta birileri herkes ban yiyo demişti
başka kim var diye sormuştum soru öyle havada kalmıştı cevap gelmedi kimseden
şimdide nesli ve secmuratın olmadığını farkedince sorayım dedim
keşke sormaz olaydım :kızgın:

inanın şuan sorduğuma çok pişman oldum ya
durduk yere ortamda bir gerginliğe sebebiyet vermek istemiyorum
yaşadığımız bunca zorlu ve stresli günler içinde rahat olabildiğimiz tek alan burası
kimsenin tadı kaçsın istemem
geçen hafta tatilde olduğum için takip edemedim
döndüğümde sadece sörün üyeliğinin pasif olduğunu görmüştüm
hatta birileri herkes ban yiyo demişti
başka kim var diye sormuştum soru öyle havada kalmıştı cevap gelmedi kimseden
şimdide nesli ve secmuratın olmadığını farkedince sorayım dedim
keşke sormaz olaydım :kızgın:
Birsey olmaz canim bosver sen sebebiyet vermedin buna calindi demesine kizdi sec bukadar basver sen dikma canini

13466146_1721060231486535_3893134723731698194_n.webp :KK53:

sör zaten bence o emziği doğuştan almalı yoksa şu ezik başlı olana alıştıklarında diğer top gibi olanı alamıyorlar
çünkü benimki istememezlik etmedi
ağzına veriyorum tam cokcok yapacak pat fırlıyo ağzından
emmeye çalışıyo çocuk yani ama ağzına oturmadı
Philips-Avent-82.jpg

biz bunu kullanıyoru
hem emzik kısmı hemde dışı tam oturuyor ağzına kavrıyo kenetliyo resmen
ayıcıklıyı eğer doğuştan verseydim olurdu
olan 30 tl ye oldu işte
ayıcıklıyı diş kaşıyıcı nıyetıne kullanabılırsın.

sahi sen neden surrender yaptın adını, ben cok merak edıyorum? madem adım geçti sorayım dedim

Canimmm sen daha ordamisin ben seni anlamissindir dedim:KK66: sör dedim akilli insan dedim anlar o dedim..sasirttin simdi beni
zeyno, kalbini kırmamak adına bişi demıyorum. neden açık olmuyorsun? sandıgın kadar zekı degılımdır belkı.
çoğu kişide nedenını merak edıyor bildiğim kadarıyla.

Sahi aklima bi soz geldi madem geldi zeki sör e sorayim ne demek sence bu ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE
buradan cıkan nedir? banlanmamı diyorsan ilk defa ban yemıyorum . sürekli yerım banı .
kendın söyleyıp kendın anlamaya calısıyorsun farkında mısın?
ben sana bişi yapmısım gibi magdur edebıyatını oynuyorsun ve sana bazıları da hak verıyor!
olan her sey ortadayken bu nasıl oluyor onu da anlamıs degılım.

zeyno, kalbini kırmamak adına bişi demıyorum. neden açık olmuyorsun? sandıgın kadar zekı degılımdır belkı.
çoğu kişide nedenını merak edıyor bildiğim kadarıyla.
Zeki insan degilim deyip kendine hakaret edici bisey deme mazallah banlanirsin falan.bak bana sana hiiic hakaret ediyomuyum

Back
X