2016 Şubat Anneleri

Ewet cnm oluyor yüksek sese daha çok duyarlığı var

Bu kizlar nasil bi sey ya yerim ben aynen bizde de babasiyla otururken daha bi aktif oluyor baba kuzulari iste

Kızlar bebişlerinize ne aldınız hangi ay grubundan alıyorsunuz bnm kafam karıştı
Ben de Daldan dala bi şeyler aldım. İlk anda İşe yaricak bı battaniyeler var. 0 3 ay kaç body, takım alicaz kafam karıştı benim. Bir de citcitli badileri uzun kollu mu alicaz? Giydirmesi zor diyorlar ama kısa kolluyla usurler dii mi

Cnm oğluma isim bulamadım güzel isimleri yazarsanız sevinirim
Canim yardimci olmaya calisirim tabi ben boyle agiz dolusu erkek isimlerini cok severim erkek adama yakisicak tip olmasi gerek )
AliKerim
MelikHan
BedirHan
Selim
Ferruh

Aklima gelirse yine yazarim canim

Uzun kollu al yandan tüm cıtcıtlı oluyor giydirme si kolay olur

Canim yardimci olmaya calisirim tabi ben boyle agiz dolusu erkek isimlerini cok severim erkek adama yakisicak tip olmasi gerek )
AliKerim
MelikHan
BedirHan
Selim
Ferruh

Aklima gelirse yine yazarim canim
Sagol cnm Bedirhan ismini çok severim ama eşime sevdiremedim

Canım geceligin bedenine nasıl karar verdin. Ne olacağım belli olmaz diye alamıyorum ben
hep s beden giyiyorum hatta o bile büyük galiyor bazen. bu sefer m beden aldım. şu anda baya dökümlü duruyor. göğüslerin büyümesini filan hesap edersek bu iyi olacak gibi. büyük dursa bile sorun olmaz çünkü kış ortası gecelik ile dolaşmam. annem kesin üstüme uzun hırka filan yapar çok da gecelik görünmez

Bos gebelık sonrası dusuk yapmıstım o zaman yapıldı ve negatıf cıktıgı ıcın su an bırsey yapılmadı bana
Bnm ilk gebeliğim olmasına ragmen pozitif çıktı. 3 yerde yaptırdım ikisi pozitif diğeri negatif hangisine güveneceğini şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…