2016 Şubat Anneleri

Yok cnm olmadım. Doktor tekrarlat testini dedi
Daha önce kan nakli olduysan,yada ameliyat sırasında bir şekilde vücudun pozitif kanla karşılaşmış ve antikor üretmiş canım pozitif çıktıysa. Eğer test pozitif ise inşallah bebeğinin kan grubu negatiftir,çünkü bebeğinin kan grubu pozitifse annenin ürettiği antikorlar bebeğin kanına saldırıyormuş sıkıntılı bir durum yani umarım yeni yapılacak testin negatif çıkar

[OUOTE="m3rv3_gkn, post: 42923917, member: 583476"]28. Haftada test pozitif de çıksa negatifte olsa iğne önlem amaçlı yapılıyor,doğumdan sonra bebekte pozitifse bir iğne daha yapılıyor diye biliyorum canım[/QUOTE]
Olabilir canım ben çok net hatırlamıyorum 24.haftada kontrole gidicem sorarım diye düşünmüştüm. Sağol bilgi verdiğin için. Kızlar bu arada soğuk algınlığı için sarımsak yutanları okudum bence çok abartmayın sarımsağı çünkü tansiyonu düşürüyor benim zaten hep düşük olduğu için doktor limonu bile çok abartmadan kullan dedi

İ
Cnm kan nakli olmadım ameliyatta olmadım doktorum çok şaşırıyor Bnmde kafam karıştı

İ

Cnm kan nakli olmadım ameliyatta olmadım doktorum çok şaşırıyor Bnmde kafam karıştı
Çok enteresan o zaman canım,bir şekilde vücuduna pozitif kanın girmesi gerek testin pozitif olması için. Ama iki yer pozitif bir yer negatif çıktı diyorsun o da acaip. Şimdiye kadarki kontrollerde bebeğinde bir sıkıntı görüldü mü peki

Yok cnm görülmedi doktorum öyle birşey olsa bebekte ödem olurdu ve bn götürdüm senden kan alımı da iyi dedi bnde anlamadım kafam çok karışık çok korkuyorum

yok lacivert aldım canım. benim araba siyah renk.anca lacivert olabilirdi. pişik kremindn ben şüpheliydim. fazla yoğun filan diyorlar ama göreceğiz artık

artık yemek yapmak işkence resmen
göbeğim tezgaha değiyor ve çeşmeye uzunmak zorunda kalıp iş yapmak zorluyor beni
daha 21 haftalıkken böyle 30 - 35 lerde napcaaaaaaammm

artık yemek yapmak işkence resmen
göbeğim tezgaha değiyor ve çeşmeye uzunmak zorunda kalıp iş yapmak zorluyor beni
daha 21 haftalıkken böyle 30 - 35 lerde napcaaaaaaammm
Ay canim ya simdiden boyleysen hamile olmadan once de kilo varmiy di ya bende de karin cok kucuk artik tedirgin olmaya basladim sanki 6ci aya gecmedim de 3cu aydaymisim gibi

devlet hastahanesi detaylı ultrason fotosu veriyor mu kızlaar, normale baktıgında istediğim halde vermiyorlar

Ay canim ya simdiden boyleysen hamile olmadan once de kilo varmiy di ya bende de karin cok kucuk artik tedirgin olmaya basladim sanki 6ci aya gecmedim de 3cu aydaymisim gibi

85 kilo ile hamile kaldım :) şu an 87 kiloyum eskiden de göbek vardı ama su an fazla belirgin
gören hep laf sokuyor hıııııhhhhh

Yok cnm görülmedi doktorum öyle birşey olsa bebekte ödem olurdu ve bn götürdüm senden kan alımı da iyi dedi bnde anlamadım kafam çok karışık çok korkuyorum
Canım korkmakta haklısın hele netten okuyunca çok kötü şeyler yazıyor ama gerçekten bir sıkıntı olsa doktorun farkederdi,bebeğin vücudu tamamen ödem yapıyormuş çünkü inşallah bir sıkıntısı çıkmaz kuzunun belki de bebeğinin kanı negatiftir ama testi tekrar yaptırmanda fayda var tabiki

Ewet tekrar yaptırcam inşallah sorun olmaz cnm

kızlar ben doğum hikayeleerini okumaya başladım şimdiden. ama beni bir korku sardı. normal doğurmak istiyorum ama offff doğuramazsam ya çok acırsa diye düşünüyorum hep

kızlar ben doğum hikayeleerini okumaya başladım şimdiden. ama beni bir korku sardı. normal doğurmak istiyorum ama offff doğuramazsam ya çok acırsa diye düşünüyorum hep
Okuma bence ben duyduklarimdan fazlaca korkmus durumdayim bi de ustune onu okursam eyvah eyvah hem ben de daha karar vermis diyilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…