- 4 Ekim 2013
- 47
- 20
- 88
biz iğne kullanıyoruz üç doz bu hafta son dozunu vurdurduk haftaya tekrar test yaptıracağız İnşallah düzelmiştir seninkide düzelir İnşallah :)Ayy canım inan sinirlenmeye bile halim olmuyo bazen eşime sinirleniyorum kavga Edecem adamla sonra aman boşver yat aşağı diyorum kim uğraşacak ama sanırım bu kadar halsizlik sadece B 12 değildir hamilelikle birleşince ben bu kadar etkilendim
Kızınız için iğne ilaç kullanıyormusunuz doktor ister happını kullan ister iğnesini dedi ben hemen yükseltsin diye iğneye başladım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır
Yaa daha guclenicekler ne yapcaz o zamanCanım dün gece yatarken aynısı bnimde başıma geldi ayaklarıyla o kadr sert vurduki koştura koştura tuvalete gittm
Kızlar ben artık bu saçlara dayanamıyorum çok uzadı bide bnm saçlarm kalın ve sık.malum kış geldi bide hergün duş alıyorum ve saç kurutma makinasında çok fazla radyasyon olduğundan kullanmıyorm.tamamen batıl olduğunu bildiğim halde yinede kestirmeyede korkuyorum.ama yarın kestircm galiba artk
İnşallah canımbiz iğne kullanıyoruz üç doz bu hafta son dozunu vurdurduk haftaya tekrar test yaptıracağız İnşallah düzelmiştir seninkide düzelir İnşallah :)
CAnım o seti araştırdım tek tek almaktan daha hesaplı bir de tek seferde biborlarını almış oluyorsun. Netteki avent avent diyenlerin çoğu da reklam amaçlı, adam blog sitesi yapmış avent biberon öneriyor ama sitesinin her yerinde de aventten reklam almış o yüzden netteki yorumlarda çok inandırıcı gelmedi. Bende kullananlara sordum hep S serppp 'in de dediği gibi kullanan tanıdıklardan olumsuz yorumlar aldım. Dr browns diye bi markayı söyledi çoğu ben en son onda karar kıldımPeki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorumO zaman set degilde bir tane alip denemek mi lazim
Aynen benimde gobegimin yanina top gibi oluyo disari cikiyo pinpon topu gibi biliniyo bazen bende korkuyorumAllah hayirli dogumlar nasip etsin
anlattıgın sey kasılmaya benzıyor bence bunu druna söyle magnezyum verır
Acaba rahim kasılmalarından dolayı mı oluyor.her seferinde aynı çünkü
bende bikaç gündür zor uyuyorum. yatağa yattığım zaman vücudum hep huzursuz. rahat edemiyorum. bel ve karın ağrım var.Kızlar kaç gündür yatarken rahatsız oluyorum ağrım oluyor şimdi de belim ve Karnım ağrıyo
bende yazbaşı kısalttım baya tekrar uzadı bugün yine kestireceğim hatta biraz uzamış erkek kesimi yaptıracağım..en güzeli kısa saç..kısa saç forewerYaa daha guclenicekler ne yapcaz o zaman
Canim ben kestirdimde boyattimda valla boyle seylere inanmayin kuzum ya :))
Bn hepsini sabemed almayı düşünüyorum canımGünaydın annişler siz bebk bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada alıcaksınız?ben bu ay almayı düşünüyorum aklımda sabemed şampuan, dalin vs.. gibi bebek yağı hametan ve sudocrem pişik kremi var sizlerde durum nedir yardımcı olun fikir verin bana
Bi de baş ağrısı eklendi cnmbende bikaç gündür zor uyuyorum. yatağa yattığım zaman vücudum hep huzursuz. rahat edemiyorum. bel ve karın ağrım var.
Canım çok güzelmiş ama çok da pahalıbayıldım bu yataga istediğim model, bu hali en ucuz bulduğum yer 2.100 TL diyor
takımına 4.650 dediler çok geldi ya
Ben İstanbuldayım canımCanım merhaba biz Muğla da yaşıyoruz Taylan Bey Muğla'da özel bir hastanenin doktoru. Bilmiyorum sen hangi şehirdesin?
Canım bildiğim kadarıyla bu topikte böyle bir şey konuşulmadı, doktorun sıkıntı yok dediyse takılma, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba. Ben kismetse 2016 Mart annesiyim, burdaki herkes 20. haftayi atlatti sanirim. Ayrintili ultrason olanlara bir sorum var. Aranizda bebegin gelisimi normal olup da kol ve bacaklari (1 ila 1.5 hafta) kisa cikan var mi? Doktorunuz ne dedi? Bende cikti, doktorum diger bulgulara bakarak sorun degil dedi (mesela burun kemigi gorundu, kalpte problem yok dediler, ense konusunda bisey demedi). Ama benim aklima takildi.
gunaydin anneler... :)
Sanada günaydın canım
Günaydın Kızlarrrr :)Günaydın annişleeerr
Günaydın hamişler.Bu sabah iki bacağıma birden kramp girdi. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Çığlıkla uyandım, geçince de kas acısından daha uyuyamadım.
Benimde gece yatarken kollarım ve bacaklarım uyuşuyor, sabah kalktım ellerim falan şişmişti, gece de sürekli uyuşmalardan dolayı döndüm durdum, nedeni ne acaba?Günaydın canım kramp çok kötü banada oluyor kaç gündür de kollarım ve ayaklarım sızlıyor
hmm Teşekkür ederim sebamedi çok öneriyorlar zatenBn hepsini sabemed almayı düşünüyorum canım
Bilmiyorum cnm ama çok rahatsız edici bir durumCanım çok güzelmiş ama çok da pahalı
Ben İstanbuldayım canım
Canım bildiğim kadarıyla bu topikte böyle bir şey konuşulmadı, doktorun sıkıntı yok dediyse takılma, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın Kızlarrrr :)
Benimde gece yatarken kollarım ve bacaklarım uyuşuyor, sabah kalktım ellerim falan şişmişti, gece de sürekli uyuşmalardan dolayı döndüm durdum, nedeni ne acaba?
Ben son ay alayım diyorum.hmm Teşekkür ederim sebamedi çok öneriyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?