2016 Şubat Anneleri

biz iğne kullanıyoruz üç doz bu hafta son dozunu vurdurduk haftaya tekrar test yaptıracağız İnşallah düzelmiştir seninkide düzelir İnşallah :)

Reactions: wsw
Günaydıııııınnn :)) çok uykum vaaaaarrr...işe adapte olamıyoruuuumm:)

Gunaydin annisler :) ya siz sola nasil yatiyorsinuz. Benim oglan solda ve sola donunce cok hareketleniyor uyuyamiyorum onun hareketlerinden. Sirt ustu yatinca duruluyor.

Yaa daha guclenicekler ne yapcaz o zaman

Canim ben kestirdimde boyattimda valla boyle seylere inanmayin kuzum ya :))

Peki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorum O zaman set degilde bir tane alip denemek mi lazim
CAnım o seti araştırdım tek tek almaktan daha hesaplı bir de tek seferde biborlarını almış oluyorsun. Netteki avent avent diyenlerin çoğu da reklam amaçlı, adam blog sitesi yapmış avent biberon öneriyor ama sitesinin her yerinde de aventten reklam almış o yüzden netteki yorumlarda çok inandırıcı gelmedi. Bende kullananlara sordum hep S serppp 'in de dediği gibi kullanan tanıdıklardan olumsuz yorumlar aldım. Dr browns diye bi markayı söyledi çoğu ben en son onda karar kıldım

Aynen benimde gobegimin yanina top gibi oluyo disari cikiyo pinpon topu gibi biliniyo bazen bende korkuyorumAllah hayirli dogumlar nasip etsin

anlattıgın sey kasılmaya benzıyor bence bunu druna söyle magnezyum verır

Acaba rahim kasılmalarından dolayı mı oluyor.her seferinde aynı çünkü

Magnezyumu uzun suredir iciyorum canim..bacak kasilmalarim icin vermisti doktorum..doktora kesinlikle danisacagim..her uzandigimda oluyor cunku.. allah hepimize sag salim vakti zamaninda saglikli dogumlar nasip etsinnn

Kızlar kaç gündür yatarken rahatsız oluyorum ağrım oluyor şimdi de belim ve Karnım ağrıyo

Günaydın annişler siz bebk bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada alıcaksınız?ben bu ay almayı düşünüyorum aklımda sabemed şampuan, dalin vs.. gibi bebek yağı hametan ve sudocrem pişik kremi var sizlerde durum nedir yardımcı olun fikir verin bana

valla
Yaa daha guclenicekler ne yapcaz o zaman

Canim ben kestirdimde boyattimda valla boyle seylere inanmayin kuzum ya :))
bende yazbaşı kısalttım baya tekrar uzadı bugün yine kestireceğim hatta biraz uzamış erkek kesimi yaptıracağım..en güzeli kısa saç..kısa saç forewer

Bn hepsini sabemed almayı düşünüyorum canım

bayıldım bu yataga istediğim model, bu hali en ucuz bulduğum yer 2.100 TL diyor
takımına 4.650 dediler çok geldi ya
Canım çok güzelmiş ama çok da pahalı
Canım merhaba biz Muğla da yaşıyoruz Taylan Bey Muğla'da özel bir hastanenin doktoru. Bilmiyorum sen hangi şehirdesin?
Ben İstanbuldayım canım
Canım bildiğim kadarıyla bu topikte böyle bir şey konuşulmadı, doktorun sıkıntı yok dediyse takılma, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gunaydin anneler... :)

Sanada günaydın canım
Günaydın annişleeerr
Günaydın Kızlarrrr :)
Günaydın hamişler. Bu sabah iki bacağıma birden kramp girdi. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Çığlıkla uyandım, geçince de kas acısından daha uyuyamadım.

Günaydın canım kramp çok kötü banada oluyor kaç gündür de kollarım ve ayaklarım sızlıyor
Benimde gece yatarken kollarım ve bacaklarım uyuşuyor, sabah kalktım ellerim falan şişmişti, gece de sürekli uyuşmalardan dolayı döndüm durdum, nedeni ne acaba?

Bilmiyorum cnm ama çok rahatsız edici bir durum

Kızlar hamilelikte n dolayı her şeyden korkar oldum ya. Şimdiden doğumu düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…