2016 Şubat Anneleri

Ya dün haberlerde gördüm sezaryen doğumlardan sonra kanaması durmayan kadınlar varmış anne ölümleri çok oluyormuş falan o yüzden acil müdahale ekibi kurulmuş yok efendim onları arıyorlarmış onlar geliyormus onlar daha tecrübeliymiş dünden beri aklıma takıldı asistanlar dikiyo çünkü doktor bebeği çıkarıp çıkıyor dışarı allah korusun ya korktum valla

aslında o seçeneği düşündüm canım ama 28 haftalık oldum artık. doktor değiştirsem bir sorun yaşar mıyım acaba diye tereddüt ediyorum :/

zaman1641 Afra48

bende çok olumsuz yorumlar okudum ve bu canımı çok sıkıyor. Özele bakıyorum beğendiğim hastahane 4 bin den başlıyor ki çok fazla geliyor bana bakalim annene yakın bi özel bulursam hemen oraya aktaracagim kendimi

jolianfemme açlık sekeri yine yüksek çıktı canım. Tekrar glikoz verip tahlil istedi ve yaninda zorla ic bebek.icin dedi bende 75 mg yarisini ictim gerisini çöpe doktum. 2 tahlil daha istedi kani 11.30 verdim simdi 12.30 u bekliyorum

75.3 olmusummm 62 , 63 arasi hamile kaldimmm bu ne hizlilikk
cok abartiyrm bazen
Ekmeksiz yemek yiyemiyorum, makarna sabahlari hizli kahvalti meyse suyu pogaca borek vs vsss(((
canım beslenmene dikkat et .kepekli ekmek ye, aralarda grissini ve süt iç, meyveni ye, meyve suyunu sen komposto yapıp içsen

benim dr normal doğuma 2.000tl sezeryan için 2,500 tl fiyat vermiş. benden bir ay önde giden bir akadaşa

75.3 olmusummm 62 , 63 arasi hamile kaldimmm bu ne hizlilikk
cok abartiyrm bazen
Ekmeksiz yemek yiyemiyorum, makarna sabahlari hizli kahvalti meyse suyu pogaca borek vs vsss(((
bende 62 ile hamıle kaldım 71 oldum bu aralar çok iştahım açıldı neden böyle oldu anlamıyorum aklım sürekli yemekte ... yemek yiyorum yarım saat sonra yine canım yemek istiyor aç değilim ama canım yemek istiyor böyle saçma bir durumdayım:/

bende doymuyorum, porsiyonları çoğalttım derken ogtt yüksek çıktı, diyetteyim
açım

aslında o seçeneği düşündüm canım ama 28 haftalık oldum artık. doktor değiştirsem bir sorun yaşar mıyım acaba diye tereddüt ediyorum :/

Sorun yaşamazsın. elinde ultrasonların tahlillerin herşeyin elinde zaten o yüzden sorun olmaz. ama hastaneden memnunum diyorsan bilemiyorum.

benim dr normal doğuma 2.000tl sezeryan için 2,500 tl fiyat vermiş. benden bir ay önde giden bir akadaşa
Bende sırf bu yüzden memlekete gideceğim galiba. Orda en yüksek fiyat veren 750Tl ama bodrumda en az 1.500Lira
zaman1641 Afra48

bende çok olumsuz yorumlar okudum ve bu canımı çok sıkıyor. Özele bakıyorum beğendiğim hastahane 4 bin den başlıyor ki çok fazla geliyor bana

4bin falan çok yüksek tabi canm inşallah istediğin gibi güzel uygun hastane bulabilirsn

Bn bunu ilk defa duyuyorum. Asistan dikse bilene doktorun yanında olması gerekiyor

Açlık şekerin kaç çıktı canım

Turkiyede sezeryanla dogumda ilk 5 in icinde arkadaslar bence normal dogum yapin arkadaşlar ..tabi zorunlu haller dışında

Masallah bebislere ins.bi sorun cikmaz ben de haftaya gidecegim benim ikizlerim de tek bebek kilosunda gidiyor sanirim karnim patlicak gibi oluyor bazen

Canim benimkiler de öyle tek bebek gibi gidiyorlar. Normalde ikizler birazcik geriden takip edermiş. Eee üstüne su da fazla çıkınca riske atmayalim dedi. Inşallah temiz çıkar da rahatlarim. Insan ister istemez stres yapiyor.

cnm seker testi derken seker yuklemesi mi... bana hbA1c yapildi... yinede verdi seker yuklemesi henuz yaptirmadim 28. haftaya kadar dedi bakalim...

Evet canım. Bana da hbA1c yapilarak takip edilecekti. Ama bebeklerin suyunda artış olunca yapalim dedi dr um. Ben de önümüzdeki hafta yaptırayım diyorum. 75 lik yaptırmamı istedi.

Ben nedense yararli seyleri okurum arastirirm ama uygulama yok

Sut ,ceviz falan cok sevmiyorum yiyemiyorum.. arada abur cubur lara dustum
Aynen dediginiz gibi yiyorum tekrar yiyorum garip bi hal
Banada sunat a kadar rahat 10 kilo alirim gibi me geliyo .
1 ayda 3 kilo falan almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…