Kizlar saat 14.00 da Çapa da randevumuz var. Kalbindeki sorun icin. Umarim diger damarlari etkileyen bir durumu yoktur bebegimin. Dua edin lutfenHayatini etkileyecek bir sorunla dunyaya gelmesin
:)) ahh vallahi Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin yaa severek de yaparlar sağolsunlarvalla ben bu hafta yıkamayı düşünüyorum. Annem bendeyken ütülesin diye :)
ben dalin sıvı çamaşır deterjanı aldım.
Amiinn canım inşallahUygun aslind yavas yavas yapmali ben yikaim hazirladim hem bebisin hemde kendimin bir kizimdaha var okula gidiyor anca yetistiririz saglikli dogumlar hepimize
amin canımm, valla severek yapıyor :) onlarda ana bizim heyecanımıza en yakın ortak onlar.:)) ahh vallahi Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin yaa severek de yaparlar sağolsunlar
ya o korku bendede varYa kızlar beni bi erken doğum korkusu sardı bugün bi tanıdığımız daha 36.haftası dolmadan doğurdu bir ay öncede akrabamzn kızı erken doğum yaptı aniden suyu geldiği için birçok eksiğimiz tamam sadece yıkanıp hastane çantasını yerleştirmek kaldı ha tabi birde ben kendime pijama gecelik falan istediğim gibi bulamadım ama bugünkü bebeğide duyunca bi heyecan stres bastı beni
Hafta sonu çok fazla çamaşır suyuyla oyalandım kızlar. Sonra da çok pişman oldum. Hem çamaşır suyu soludum hem de kendimi yordumŞuan vijdan azabı çekiyorum resmen.
maşallah size :) hediyelikler çok güzel olmuş elinize sağlık.Merhabalar herkese kızımla kontrolden geldim herşey yolunda şükürler olsun 1.748 gram olmuş 1 hafta önden gidiyormuş kuzucumbiraz bel ve kasık ağrım vardı ilk defa nstye girdik onda da bir sıkıntı çıkmadı artık 2 haftada 1 gidecekmişiz kontrole. Bu arada hafta sonu eşimle birlikte hediyeliklerin çoğunu hallettik kokulu taş magnet yaptık,loğusa terliğimi süsledik,lavanta şişelerini aldık onların süslemesi kaldı bir de şeker kutularını hallettik birtek badem şekeri alması kaldı nasıl olmuş sizce?
Sağol canım eşimi durduramıyorum,magnetlerin çoğu işini o yaptı ben sadece boyadım 35 tane yaptık hafta içi bugün yine aldırdı kokulu taş yine yapacakmış,sonrada instagramdan sayfa açıp satışa başlayacakmış nasıl olsa boyamız,kalıbımız,silikon tabancamız varmış bu işe girecekmiş hem yapmak hoşuna gitmişmaşallah size :) hediyelikler çok güzel olmuş elinize sağlık.
Oglumda cok kullandim ama catlicaksan catliyosun ..bu sefer almadim vazelin bademyagi vs suriyorum aklima geldikce..ayrica cok gozu tirmalayan bisey yoksa erkekler pek takilmiyo bunlarakızlar yeni lierac larım geldi:) 2 tane 200 lük bitirmiştim 2 tane daha geldi şimdi eşim soruyo yeter dimi die bilmiyorum doğuma yakın belki bi daha isteriz dedim:) napacaksın yüzecen mi içinde dio :) herşey onun için halbuki:)
hehehe, şimdi kızı için yapıyor o yüzden zevkli gelir. bende butik pasta kurabiye yapıyorum ilk zamanlar ay ne zevkli demiştim. 400-500 kurabiye siparişi aldığın zaman o kadar zevksiz ve yorucu oluyorki anlatamam :) aynı figürü defalarca yapıyorsun, heryerin ağrıyor, yetiştirmek için uykusuz kalıyorsun vs.. o yüzden hobi olarak devam etsin benceSağol canım eşimi durduramıyorum,magnetlerin çoğu işini o yaptı ben sadece boyadım 35 tane yaptık hafta içi bugün yine aldırdı kokulu taş yine yapacakmış,sonrada instagramdan sayfa açıp satışa başlayacakmış nasıl olsa boyamız,kalıbımız,silikon tabancamız varmış bu işe girecekmiş hem yapmak hoşuna gitmiş
bende oğluma Bulut ismini koyucam Allah kısmet ederse. kime Bulut desem bana Umut Bulut diyorlarSlm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?
İşte bende geçirdiğim her iyi güne bin şükür bi gün daha büyüdü kuzum diye seviniyorum erken doğarsa yaşanıcak olumsuzlukları aklıma getirmek istemiyorum ama çevreden duydukça etkilenmemek mümkün değil şu son 2 ayıda hayrlsyla atlasaydkya o korku bendede varbenim yeğenim 27 haftalık doğmuştu (şimdi 5 yaşında çok sağlıklı). o yüzden bende bu haftaya girince korkmaya başladım. ya bende erken doğurursam diye
bol bol dua et, allahın izniyle atlatıcaz. Bebişlerimizi sağlıkla alıcaz kucağımızaİşte bende geçirdiğim her iyi güne bin şükür bi gün daha büyüdü kuzum diye seviniyorum erken doğarsa yaşanıcak olumsuzlukları aklıma getirmek istemiyorum ama çevreden duydukça etkilenmemek mümkün değil şu son 2 ayıda hayrlsyla atlasaydk
Merhabalar herkese kızımla kontrolden geldim herşey yolunda şükürler olsun 1.748 gram olmuş 1 hafta önden gidiyormuş kuzucumbiraz bel ve kasık ağrım vardı ilk defa nstye girdik onda da bir sıkıntı çıkmadı artık 2 haftada 1 gidecekmişiz kontrole. Bu arada hafta sonu eşimle birlikte hediyeliklerin çoğunu hallettik kokulu taş magnet yaptık,loğusa terliğimi süsledik,lavanta şişelerini aldık onların süslemesi kaldı bir de şeker kutularını hallettik birtek badem şekeri alması kaldı nasıl olmuş sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?