Çok sevindim canım kısa sürmesine,sıfır beklenti sıfır hayal kırıklığı boşver gitsin. Eşin düşünür yaparsa çok mutlu olursun yok yapmazsa onun odunluğu der geçersin. Sanırım gerçekten hormonlarla alakalı topicte birçok arkadaş değişik konulardan mutsuzluk yaşıyor benim duygu durumumda değişiklik olmadı ama çoğunluk olduğuna göre gerçek. En güzel hediyen geliyor senin az kaldı cennet kokusunu da getirecek annesine yanındaIşte taktim bu durumu aslinda büyütecek bi durumda degil duygusal olarak eksiklik yaşadım .. inşallah istedigimiz gibi olur . Şimdi iyiyim . Eşimle kontrole de gittik onlada iyiyiz. Depresifdim ama çıktım o moddan zaten ilkkez girmistim . Çok şükür iyiyim Sağol yazdıkların için.
Tüm derdime yazanlar zsten dert demeye utanıyorum. Dert degil ama işte duygusal boşluk diyim iyiyim toparladim.
Benimde işte hic olmamıştı bu hormonlarin oyunuysa hic olmamisti birde aşırı ağlıyorim cizgifilmdeki çocuklar oluyola yaşlar yamlardan tazyikli akiyor ya . Çok şükür sağolasın. Tek beklenti hediye de degil tabiki ilgide istiyorum . Onuda bakalım sakince beklicem . Büyük beklentiler içine girmicemÇok sevindim canım kısa sürmesine,sıfır beklenti sıfır hayal kırıklığı boşver gitsin. Eşin düşünür yaparsa çok mutlu olursun yok yapmazsa onun odunluğu der geçersin. Sanırım gerçekten hormonlarla alakalı topicte birçok arkadaş değişik konulardan mutsuzluk yaşıyor benim duygu durumumda değişiklik olmadı ama çoğunluk olduğuna göre gerçek. En güzel hediyen geliyor senin az kaldı cennet kokusunu da getirecek annesine yanında
Ayy bu şeriflerin kokuneee kbrit suyu ulaaannnn . bnmki de ilk evlilik yildinumumuzu mesajla kutladı birkaç güzel sözle . yeğeni geldi kalmaya tam evlilik yıldönümünde illa bzde kal kal diye diye ayyyy bak yine zipladi sinirim tepeme yaa salakk nolcakk ben doğum gününde pastaydi bilmem neydi mumdu süslenmiş puslen o napsin odun odun kereste. Dedim ona senn için değeri yoksa bnm içinde yok bu saatten snra bi daha asla kutlama kesinlikle istemiyorum dedim yeminle öküz . evlenmeden önce böyle değildi bu notlar mesajlar pırlanta yüzükler cart curt hepsi fodssss fragmanmis hepsiAynı şeyi ben de yaşadım canım. Ağustostaydı evlilik yıldönümümüz ve ben daha nişanlıyken söylemeye başlamıştım ilk evlilik yıldönümünde tüm organizasyon sana ait diye. Ve de sürekli hatırlattım bak ilki sen kutlayacaksın 2. ye bana ait diye. Tamam sen hiç merak etme ben ayarlıyorum dedi hep. Ve o gün sabaha kadar kontrol ben de ben ayralıcam dedi. Ben de kendi kendime hayaller kurdum acaba şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diye. O gün akşama kadar merakla bekledim sonuç KOCAMAN BİR HİÇ. Neymiş aklına bişey gelmemiş. O gün o kadar çok incinip kırıldım ki. Arabanın anahtarını aldım geç yana dedim bastım şehir dışına gittim güzelce yemeğimi yedim, kızılırmak kenarında kahvemi içtim. DEdim tek yapacağın buydu ama sen bunu bile beceremedin ve bu günü benim için gerçekten kalbimden silinmeyecek bir gün yaptın çok sağol.
Kendime söz verdim doğum gününde bişey yapmayacağım diye ve kendisine de söyledim benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşama şimdiden söyleyim sana bişey yapmayacağım dedim sadece basit bi kazak aldım verdim. Ama akşama kadar beklemiş kesin bişey yapar diye akşam geldi baktı bişey yok bir pastada mı almadın diye bana iki gün küstü. Hiiiççç umursamadım sen hediyeyi bile hak etmiyordun ama ben aldım yine sen bana onu bile yapamadın dedim. Sen yaa ben bu kıza ne yaşatmışım deyip mahcup olacağına daha arsız arsız üste çıkıyorsun dedim tartıştık konuştuk derken bir şekilde geçti gitti ama ben yine dayanamadım 1 hafta sonra kuzenleri bize çağırıp sürpriz bir şekilde kutladım doğum gününü. Ama o hiçbir zaman telafi etmek gibi birşey düşünmedi. Ben de yazarken yeniden ağladım. Ksura bakma canım kafanı şişirdim ama yaram kanadı resmen
Canm bence hiç normal değil.. Allah korusun bi aksilik olsa erken doğum kanama falan nasıl ulaşıcaksın napıcaksın yani.. Benm doktorum ben sormadan kendi verdi özel cep nosunuKızlar karnımın durumu için sabah hastaneyi aradım doktorumla görusebilirmiyim diye doktor odasına telefon kabul etmıyor dediler bende numarası da olmadığı için mail atayım dedim mail attım ama doktordan hala tık yok..? Ben acil bir durumda bu dr a Nasıl ulaşıcam bu durum normal mi?
Canm bence hiç normal değil.. Allah korusun bi aksilik olsa erken doğum kanama falan nasıl ulaşıcaksın napıcaksın yani.. Benm doktorum ben sormadan kendi verdi özel cep nosunu
Bidaha ki muayenen yakın zamanda mı söylersn acil bi durum oldu size ulaşamadım diye.. Bence haksızlık bu yani vermeli numarasınıYaa ne güzel olması gereken de o doktorun özel nosu olmalı ben bunun gereklılıgını şimdi anladım. Bişey sormak istesem kadın bulunmaz Hint kumasına döndü sabahtan beri...napsam acaba
Bidaha ki muayenen yakın zamanda mı söylersn acil bi durum oldu size ulaşamadım diye.. Bence haksızlık bu yani vermeli numarasını
Sıkma canını canm çözersin bi şekilde. Artık sonlara geliyorz verir belkide numara yada ulaşabileceğin bi yolSalı günü gidicem canım sorucam vermiyorsa da başka alternatifler düşünücem artık
İşte o devamlı pıt pıt atan şey büyük ihtimalle damardır canım. Bazen boynumuzda da atıyor ya atardamar gibi... onu anlatmıştır sana.. bebek baskı yaptığında damar atıyor olabilir. Hıçkırıgı sende anlarsın zatenbende netten baktm canım anne karnında hıçkırıyormuş evet ya ben anlatamadm ya doktor anlamadı.benim hissettiğim karnımn altında pıt pıt atan bişey ik üç dk sürüyorfirkan
Sıkma canını canm çözersin bi şekilde. Artık sonlara geliyorz verir belkide numara yada ulaşabileceğin bi yol
Canim bendede numara falan yok gerci ben devlete gidiorm.fakat kadin dogum acil lerine basvurabilirsin hastaneye gidip ihmal edilecek bir durum degil senin ki neden devlet yada oza veya kadin dogum aciline basvurmuyorsun anlamadmKızlar karnımın durumu için sabah hastaneyi aradım doktorumla görusebilirmiyim diye doktor odasına telefon kabul etmıyor dediler bende numarası da olmadığı için mail atayım dedim mail attım ama doktordan hala tık yok..? Ben acil bir durumda bu dr a Nasıl ulaşıcam bu durum normal mi?
Bebek kıyafetlerini kurtma makinasında kurutmayı önermiyolar havalanması gerekiyormuş canımBazilariniz kizacak belki ama kucuk kiyafetlerle ugrasmak ne kadar kotuymusbir makine yikadim astim asana kadar belim koptu ikide bir bi yerden kucucuk eldiven corap cikar duser onlari topla bir makinede pertim cikti dogunca surekli camasir cikacak 3cocukla benim kurutma makinesi almam sart oldu her gun camasir atiyorum izne ciktigimdan beri daha da camasir dolu. Hemen kurusa gunde 5makine atip 2gun rahat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?