2016 Şubat Anneleri

Çok sevindim canım kısa sürmesine,sıfır beklenti sıfır hayal kırıklığı boşver gitsin. Eşin düşünür yaparsa çok mutlu olursun yok yapmazsa onun odunluğu der geçersin. Sanırım gerçekten hormonlarla alakalı topicte birçok arkadaş değişik konulardan mutsuzluk yaşıyor benim duygu durumumda değişiklik olmadı ama çoğunluk olduğuna göre gerçek. En güzel hediyen geliyor senin az kaldı cennet kokusunu da getirecek annesine yanında

Benimde işte hic olmamıştı bu hormonlarin oyunuysa hic olmamisti birde aşırı ağlıyorim cizgifilmdeki çocuklar oluyola yaşlar yamlardan tazyikli akiyor ya . Çok şükür sağolasın. Tek beklenti hediye de degil tabiki ilgide istiyorum . Onuda bakalım sakince beklicem . Büyük beklentiler içine girmicem

Bazilariniz kizacak belki ama kucuk kiyafetlerle ugrasmak ne kadar kotuymus bir makine yikadim astim asana kadar belim koptu ikide bir bi yerden kucucuk eldiven corap cikar duser onlari topla bir makinede pertim cikti dogunca surekli camasir cikacak 3cocukla benim kurutma makinesi almam sart oldu her gun camasir atiyorum izne ciktigimdan beri daha da camasir dolu. Hemen kurusa gunde 5makine atip 2gun rahat edicem

Ayy bu şeriflerin kokuneee kbrit suyu ulaaannnn . bnmki de ilk evlilik yildinumumuzu mesajla kutladı birkaç güzel sözle . yeğeni geldi kalmaya tam evlilik yıldönümünde illa bzde kal kal diye diye ayyyy bak yine zipladi sinirim tepeme yaa salakk nolcakk ben doğum gününde pastaydi bilmem neydi mumdu süslenmiş puslen o napsin odun odun kereste. Dedim ona senn için değeri yoksa bnm içinde yok bu saatten snra bi daha asla kutlama kesinlikle istemiyorum dedim yeminle öküz . evlenmeden önce böyle değildi bu notlar mesajlar pırlanta yüzükler cart curt hepsi fodssss fragmanmis hepsi

Kızlar karnımın durumu için sabah hastaneyi aradım doktorumla görusebilirmiyim diye doktor odasına telefon kabul etmıyor dediler bende numarası da olmadığı için mail atayım dedim mail attım ama doktordan hala tık yok..? Ben acil bir durumda bu dr a Nasıl ulaşıcam bu durum normal mi?

Canm bence hiç normal değil.. Allah korusun bi aksilik olsa erken doğum kanama falan nasıl ulaşıcaksın napıcaksın yani.. Benm doktorum ben sormadan kendi verdi özel cep nosunu

Annisler bugun bizim kontrolumuz vardi kizim cok sukur iyi babasina benziyo :) 1920 gr olmus dr umuz 25 aralikta yine cagirdi dogumu konusucaz dedi tirstim azcik :/

Canm bence hiç normal değil.. Allah korusun bi aksilik olsa erken doğum kanama falan nasıl ulaşıcaksın napıcaksın yani.. Benm doktorum ben sormadan kendi verdi özel cep nosunu

Yaa ne güzel olması gereken de o doktorun özel nosu olmalı ben bunun gereklılıgını şimdi anladım. Bişey sormak istesem kadın bulunmaz Hint kumasına döndü sabahtan beri... napsam acaba

Yaa ne güzel olması gereken de o doktorun özel nosu olmalı ben bunun gereklılıgını şimdi anladım. Bişey sormak istesem kadın bulunmaz Hint kumasına döndü sabahtan beri... napsam acaba
Bidaha ki muayenen yakın zamanda mı söylersn acil bi durum oldu size ulaşamadım diye.. Bence haksızlık bu yani vermeli numarasını

bende netten baktm canım anne karnında hıçkırıyormuş evet ya ben anlatamadm ya doktor anlamadı.benim hissettiğim karnımn altında pıt pıt atan bişey ik üç dk sürüyor firkan

bende netten baktm canım anne karnında hıçkırıyormuş evet ya ben anlatamadm ya doktor anlamadı.benim hissettiğim karnımn altında pıt pıt atan bişey ik üç dk sürüyor firkan
İşte o devamlı pıt pıt atan şey büyük ihtimalle damardır canım. Bazen boynumuzda da atıyor ya atardamar gibi... onu anlatmıştır sana.. bebek baskı yaptığında damar atıyor olabilir. Hıçkırıgı sende anlarsın zaten

Kızlar bu makinadan kullanan var mi . bn bundan kullanıyorum da yıkanmalı kurutmali güzel kuruluyor ama aboovvv buruş burus oluyo yahu acaba bn mi beceremiyorum :/ çok kullanmıyorum kurutma kısmını çünkü kuruya yakın çıkıyor makinadan ama bebis olunca kullanrm diye düşünüyorum

Canim bendede numara falan yok gerci ben devlete gidiorm.fakat kadin dogum acil lerine basvurabilirsin hastaneye gidip ihmal edilecek bir durum degil senin ki neden devlet yada oza veya kadin dogum aciline basvurmuyorsun anlamadm

Bebek kıyafetlerini kurtma makinasında kurutmayı önermiyolar havalanması gerekiyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…