- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
Kızlar bebeğinize oyuncak aldınız mı aldıysanız nasıl birşey aldınız
Bizim bu annelerimizden Allah razi olsun ya) sanirim senin de annen benimki gibi hemen hemen her seyin almis bu arada oyuncagi da guzel oglusunun:)annem almıştı bi tane aşağıda ki model baktım titreşimli şarkılı güzel bi model, ve içinden
makinasını cıkarıp oyuncağı makinaya atıp yıkıyorsun
http://www.annelutfen.com/urun/bondigo-kikirdayan-uyku-arkadasim-hipopotam
Sağol canım tavsiyen için ben de bundan alacağım herhaldeCan'ım bende bu yataktan aldım hafif bir yatak merak etme ayrıca cok yuksek degıl tam oluyor bence o inceler cok asagıda kalıyor egılmek bebegınalmak sorun olabilir heleki sezaryen olursak. Ben tavsıye ederm :)
Yalnızlığı ben de her zaman sevmem.evde ben de aynı,yalnızım.iki insan görüyoruz tabii böyle işe git gel.hele bebekler olunca hep evde hep aynı şeyleri yapıyor olcaz.çok merak ediyorum nasıl olacak.2+1 evim ve kim bilir kaç kişi gelecek.bakalım...9.lar siz de biz de 8 ler... Sukur bu yıl vermedi idare. Bende de 5 ler var. Bir de sınıf öğretmenliğini verdiler. Kız sınıfi ayrıca... Bıcır bıcır hepsi. Uğraşmak dusuyor yarısı büyümüş yarısı hala çocuk :) kitap okuyamiyorum ya ben hamile kaldigimdan beri... :) yanı eskiden ayda 6 dan fazla kitap kesin biterdi şimdi oooo :) ben evde çok yalnızım o yüzden mutsuz oluyorum. Okul kalabalık bir de hep bir olay var :)
Hangi siteden aldın canımbondigo ormandaki müzisyen arkadaşım. İndirim çekiyle 25 tl ye almıştım. Renkleri çok güzel ve çok güzel müzik çalıyor yanaklarında ışıklar yanıyor, diş kaşıyıcısı da var çok beğendim ben.
Bizim bu annelerimizden Allah razi olsun ya) sanirim senin de annen benimki gibi hemen hemen her seyin almis bu arada oyuncagi da guzel oglusunun:)
Benim aldığım buydu.Nasıl bu bahsettiğiniz oyuncaklar bende alayım kızıma varsa resim yada link paylasirmisin canım
Üst kat yanlış hatırlamıyorsam 15 kilo diyordu. Başka bir arkadaş da aynı yatağı önermiş herhalde bende bundan alacağım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için.Benim.park yataginki gecmeli demirlere o yuzden agirliktan sknti olmaz. Birde besiginizin ust kat tasima agirligiyla ilgili genel bi bilgi olmasi lazim ordan inceleyip bakabilirsiniz. Ustte zaten cok fazla yatabilecegini sanmiyorum hemen ayaklaniyor bebekler :) bakalm hayirlisi.
Benimki bi corap almadi ve almicaga benziyor giki bile cikmiyor ama bana birilerinin gelinini örnek gostermek lazim olunca kadini susturamiyorum bi de annen aliyorsa soyle hani beyaz olanlar var ya onalardan alsin diyor bi de elimde kalicak haberi yokçoğu şeyi halletti sağolsun, bende bir iki spiarişi gizlice yapıp yolladım ona
bebek bezlerini, ıslak mendillerini, emzirme önlüğü, hastahane çıkışı 2 adet
bornoz takımı, 4-5 zıbın coraplar, banyo süngerleri, diş kayıcıları , 4 adet battaniye
pijama, tulum , ilk ayakkabısı, panduf bunlar akılma gelenlerkaynanam 4 yelek biri pembe
daha cocuk doğdun o zamana alırız demiş bakalım
Canım bebegin kafasının büyük olması tek başına neden degil merak etme.. benim ilkinin kafası hep büyüktü. Vajinal muayenede doğum yollarımın dar olduğunu öğrendim. 40.haftam dolduğundada 1 cm bile açılma yoktu. Sonuç sezeryan oldu.Biz geldik kontrol den teyzeleri.bugun doktorum solundan kalkmış galiba cok uyuzdunegatif enerji verdi bana.neyse kızımın tombik ayaklarını görünce mutlu oldum.dogum pozisyonuna gelmiş ama kafası biraz büyük. normal doğum sıkıntı olur mu diye korkuyorum
Üst katında en fazla 6.7.8 aylığa kadar yatar canım. Çünkü tutup kalkmayı öğrendiklerinde yatırmamak lazım. O zamanda anca 7.8 kg oluyorlar.Üst kat yanlış hatırlamıyorsam 15 kilo diyordu. Başka bir arkadaş da aynı yatağı önermiş herhalde bende bundan alacağım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için.
Benimki bi corap almadi ve almicaga benziyor giki bile cikmiyor ama bana birilerinin gelinini örnek gostermek lazim olunca kadini susturamiyorum bi de annen aliyorsa soyle hani beyaz olanlar var ya onalardan alsin diyor bi de elimde kalicak haberi yok
Töbe estafurillahhahahaa bizimkide öyle yapıyor, 4 tane battaniye yaptı 2 pike 2 kalınpeluş dıorum bana dıo niye bi de örgülü yapmadı
Daha erken canim ilk uc ay gerkmeyecek ondan sonrada her cikmanizda alırsınız. .küçücük parmak kadar bir robota 40 liraa vermis olaraktan ..hosgeldiniz masraflaraKızlar oyuncaklar çok pahalı
Ewet ya hiç masraf bitmiyor canım sen bitirdin mi alışveriş işiniDaha erken canim ilk uc ay gerkmeyecek ondan sonrada her cikmanizda alırsınız. .küçücük parmak kadar bir robota 40 liraa vermis olaraktan ..hosgeldiniz masraflara
Töbe estafurillah
Bitti canim bi bebek bezi kendim icin de bi kac parça ivir zivir kaldi 33 haftadan sonra valizi hazirlarim benEwet ya hiç masraf bitmiyor canım sen bitirdin mi alışveriş işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?