2016 Şubat Anneleri

Şimdi aktarlarda yağı satılıyomuş.. Biraz araştrdımda ağdadan sonra süren herkesn azalması olmş bizde mi denesek :KK53:
Ben hep denemek istedim ama erteledm şimdi hamilelikten dolayı azldı zaten aslında çoğalmasına fırsat vermeden deneyebilirz doğumdan sonra:KK48:

Güzel canım.. Şık , dantel detayi hep hoşuma gider benim. Fiyatı nedir,?
69 liraydi..uygundu ama arkadas almis begenmemis bilemedim bende.duz pembe sabahligim var oglumda almistim onunla uyumlu olucakti bida sabahlikli pijama almiim demistim.yeterince masrafim var zaten..

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:
cnm ins gelmez melegin henuz... dualarimiz seninle stres yapma... Allah`im ins 36. haftayi tamamlamayi nasip eder hepimize...

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:

İnşallah şimdi gelmez minikk Allah yardımcın olsun

Ay kuzum yaa çok geçmiş olsun, İnşallah bir sorun olmaz.. bebek biraz daha sabret kuzum ya :(

kızlar bu pıjama nasıl..ay ben çok kararsızım lohusa sepetinden bakınıyorum ama alamadım bişey
Güzelmiş şeker ama ben daha spor tiplere bakıyorum ama maalesef bulamadım, defactoda çok cici pijamalar var birde geceliklerde olsaydı istediğim gibi hemen alırdım..

İnşallah gelmez daha canım vaktini bekler ocak anneleri topiginde 5 cm açıklıkla 2 hafta bekleyen olmuş seninkide acele etmez umarim ha bide moral olsun diye söyleyeyim 3 kişi dogum yapmış 29. 31 ve 34. haftalarında hiç birinin bebeği küvözde kalmamış hepsi sağlıkla almışlar kucaklarina

kızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli :KK17:
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
sizce ne yapmalıyım. bu bebek tuzlama olayıı beni ürkütüyorr :KK43::mad:
tuzlama olayında bizimkiler suya biraz tuz atar ve onunla yıkarlar.
onun bir zararı olduğunu düşünmüyorum. deniz suyundan bile az tuzluoluyor. sende ayrıntısını öğren bence ;)

arkadaslar... kok hucre hakkinda ne dusunuyorsunuz... ben yaptirayim diyorum... ilerde bu kordon kani ile bircok seye care bulunacak diyorlar...
Allah korusun sorun olduğu zaman keşke dememek için düşünüyorum. sabancı üniversitesine ait onkim diye bir yer var. orası 2500/3000 arası imiş. bir de yıllık ücret alınıyormuş.
doğum iznine çıktığımda daha detaylı araştıracağım.

inşallaj erken doğum olmaz.
olursa da üzülme inşallah küveze alınmazlar, 31 haftalıksın bir iki hafta daha dursa maşallahı olur :)

Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl

Günaydın canımmm iyiyiyz nolsun işteyim çalışıyorum uykum var bebek de iyi çok şükür. ağrılarım var biraz her yerim tutulmuş gibi kramplar giriyor ara sıra ayyy şu şubat gelse de doğursam diyorum bazen :/

Sen naslsın bebeğin nasıl nakiim =)

Günaydın canımmm iyiyiyz nolsun işteyim çalışıyorum uykum var bebek de iyi çok şükür. ağrılarım var biraz her yerim tutulmuş gibi kramplar giriyor ara sıra ayyy şu şubat gelse de doğursam diyorum bazen :/

Sen naslsın bebeğin nasıl nakiim =)
Bizde çok şükür iyiz canım :)) artık ağrılar fazlalaştı. Ben uykuya doyamıyorum bu aralar canım. Bende Şubat bir an önce gelsene kucağıma alsam diyorum eşyaları geldikçe içim içime sığmıyor inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim aminnnn

Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl
nasil mi anlatayim :)) hergun farkli bir yerim agriyor... uyandigimda ki uyuyamiyorum da zaten vucudumda yeni bi agri... her gecen gun bi onceki gune gore daha yavas yuruyorum... uykum daha sik bolunuyor yere egilememek cok kotu... donerken bile nirine ihtiyacim var... 59 ile basladim artik 70 kiloyum... surekli midem huzursuz... bazen karnimda o kadar baski oluyor ki sanki bebekler derimi yirtip cikcak gibi...sallana sallana bazende topallayarak yurumeler.... ama bir de hareketleri var o zaman onlari hissettigim zaman sukurler olsun diyorum... herseyi unutuyorum... Sukurler olsun yaradana bize bu duyguyu tattirdigi icin... tum agriya tum siziya deger... ins onlari saglikla aliriz hepimiz... Allah her isteyene nasip etsin.. kimseyi arattirmasin...

Canım inşallah bebeğin vaktinde gelir.

Back
X