2016 Şubat Anneleri

Öyle birşeyden bahsetmedi. Belki de tedirgin etmemek için.
Olabiir canım.. ablam 4 doğum yaptı hepsindede açılma varmı diye baktılar. Doğum yapacagın günde takip için sık sık bakıyorlar. Ama sen zaten normal doğum yapmışsın. ;) neler yapacaklarını aşagı yukarı biliyorsundur.

sağol canımm.. ben telefona not etmiştm soracaklarımı ve buna rağmen unuttum :KK64:bide doktorum hemen başından savmak istermiş gibi ilgisiz davranınca kafa iyice gidiyor. bi telaş içinde oluyor herşey
ya benim de soracak bişeyim cok olmuyor dr soruyor var mı su bu diye sonra anlatıyor anlatıryor su olabilir bu olabilir vs diye ve kontrolden sonra dedikleri o hafta olmaya baslıyor :) diyecem anlatmayın diye:) .. sonra bi 2-3 dk sessizlik oluyor oyle oturup kalıyoruz kadın gözümüze bakıyor.. ondan sonra e diyoruz biz kalkalım artık.. her kontrolde aynısı :) bide usg de bir saat dur iyice göstereyim dur uzaktan geliyorsun foto vereyim diye 5-6 foto cekiyor.. karnım ısınıyor artık.. siz böyle anlatınca ben dr umu iyice sevdim:) sağolsun il dısından gittiğim ve sağlıkcı oldugum için hastalara verdiği telefonun yanında özel telefonunu da verdi whatsapp hep acık bunda dedi.. bu gittiğimde bi ikram götüreyim bari :)

Bence güzel canım

Bnmkiler de kurudu henüz ütüye geçemedim, çok heyecanlıyım ama işten çıkınca çok yorgun oluyorum, sepette bekliyo ciciler:KK43:

Hmm anladım niye baştan savarlar ki hiç anlamam:KK43: eğer özele gidiyorsan parana yazık, insan parasıyla rezil oluyo

Silikon ucun tam adı ne cnm nerden hangi marka alcaz kaç tane alcaz bnm ilk gebelik böyle şeyleri bilmiyorum
eczaneden eşime aldırmıştım bir adı varmı dersen hatırlamıyorum ama eczaneden silikon uç dediğinde veriyorlar hangisi iyi diye sor ben yaradan çok çektim çoka krem kullandım ama nafile en güseli uç

Daha önceden tecrübeli annelerimiz var aramızda. bir şey sormak istiyorum.
emzirme yastığı işe yarıyor mu? alsam mı kararsız kaldım.
ben kullanmadım ama görümcem cok kullanmış ve memnun kalmıs bana al mutlaka dedi .. ben doğumdan sonra alırım olmazsa cunku göğüslerim kocaman zaten göbeğime kadar bence bana gerek kalmaz.. ama onu göğüsleri küçük emzirirken ya kucagına iyice kaldırması lazım yada daha eğilmesi zor olur oda o yuzden onun işine yaramıs olabilir...

2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim:KK43:((
canım şuanda şoktayım resmen :O
bukadar zorladığına ve bukadar olumsuz şeyler yaşadığına inanamıyorum. ben sadece birdefa acil durum yaşadım ondada işim hastaneye çok yakın direkt taksiye atlayıp hastaneye uçtum ve daldım fatmanur hn odasına çokta yoğundu ama ben bayağı ağlıyordum lütfen hemen bakın falan dedim direkt ilgilendi . ama onun dışında acil bir durum yaşamadım yada aramam mail atmam gereken bir durum yaşamadım o yüzden bu yönlerini bilmiyorum sanırım .:/ ama cidden çok üzüldüm hem senin adına yaşadığın zorluk için hemde kızdım fatmanur hanıma bu ilgisizliği için sonuçta orası özel hastane laf olsun diye para verip özele gitmiyoruz biraz daha fazla ilgi ve bilgi beklediğimiz için herşey . bugün gittiğinde ne konuştunuz banada söyler misin canım. şuan ben bile soğudum hiçbir sorun yaşamamış olmama rağmen doktorumdan. he sorun tek sorun telefonunu vermemesi aslında

kaç saat tokluk 140?
diyet verdi mi yoksa takip mi verdi sadece?

ben sabah aç ve tok ölçüyordum. tokluk için hem bir saat hem iki saat ölçüordm. ama çok zorlayıcı oluyor öyle. ben şeker yklemesi yaptırmamak için sık sık ölçüyordum.
doktor başka birşey söylemediyse bence sadece 2 saatlik ölçüm yap.

sabah aç tok
öğle aç tok
akşam aç tok

bir hafta böyle yapıp rutine girince azaltabilirsin. zaten mecburi azaltıma gidiyorsun parmakta yer kalmıyor :KK43:
canım çok pardon yanlış yazmışım 50 mg 1 saat 149 çıkmıştı
doktor çok dedi 100lük istedi ben 100lük yaptırmak istemedim oda takip etmem için ölçüm cihazı almamı istedi. diyet liste gibi vermedi ama şekeri minimum tutarda tut azalt dedi. ekmek olarakta buğday ekmeği ye beyaz ekmek yeme dedi.

yarın sabah aç karna ölçüp sonrada kahvaltıdan 2 saat sonra tok karna ölçeceğim değil mi...
öğlen olmadan bir meyve falan yiyorum arada. öğlen hiç aç aç olmuyorum hatta sabah uyandığım dışında hiç aç kalmıyorum ara öğünlerden dolayı ama yinede yemekten önce ölçsem açlık mı olur o

canım şuanda şoktayım resmen :O
bukadar zorladığına ve bukadar olumsuz şeyler yaşadığına inanamıyorum. ben sadece birdefa acil durum yaşadım ondada işim hastaneye çok yakın direkt taksiye atlayıp hastaneye uçtum ve daldım fatmanur hn odasına çokta yoğundu ama ben bayağı ağlıyordum lütfen hemen bakın falan dedim direkt ilgilendi . ama onun dışında acil bir durum yaşamadım yada aramam mail atmam gereken bir durum yaşamadım o yüzden bu yönlerini bilmiyorum sanırım .:/ ama cidden çok üzüldüm hem senin adına yaşadığın zorluk için hemde kızdım fatmanur hanıma bu ilgisizliği için sonuçta orası özel hastane laf olsun diye para verip özele gitmiyoruz biraz daha fazla ilgi ve bilgi beklediğimiz için herşey . bugün gittiğinde ne konuştunuz banada söyler misin canım. şuan ben bile soğudum hiçbir sorun yaşamamış olmama rağmen doktorumdan. he sorun tek sorun telefonunu vermemesi aslında

Centraldeki fatmanur Hanımdan mi bahsediyorsunuz?
Ben de aynı hastanede Figen hanima gidiyorum. Çok sakin soğukkanli bir Dr. Umarım sıkıntı yaşamadan devam eder Bebeğimizi kucağımiza alırız.

Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı bana :KK53: en ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi :KK17:
benım bı çok ark fatmanur hnmda doğum yaptı çokta memnun kaldılar . bende memnundum aslında ama şuanda cidden muallaktayım :/

Hepsi pijama canım geceliklerim var ama hep dizüstü kolsuz ipli falan oyüzden diyorum bi gecelik alayım hastaneye sabahlıklı pijama takımıyla geceliği götürürüm diğer ikisini evde kullanırım arkadaşım sezeryan olmuş geceliği giydirmemisler mavi ameliyat önlüğüyle almışlar ameliyata kız diyor ki zaten 6 saat kadar ayağa kalkamadım ameliyattan sonra ne zaman ki kalk yürü artık dediler anca ozaman üzerimi değistirdim kirlenir diye üç dört takım yanına götürmene hiç gerek yok dedi
Ben yıne de koyucam 3 gecelık canım kullanmazsam temız olaark gerı getırırım ne olur ne olmaz belkı kan gecer bısey olur.

Canım ben netten sipariş vercem ama hangi beden varcm kararsızm normalde giydiğim beden mi vermeliym yoksa bir büyük bedeni mi.sen nasıl aldın
normalde gıydıgım beden aldım zaten buyuk oluyor normale göre

2 takım mutlaka götürün sezeryanda arkadaşınız dediği gibi kaldırmıyorlar fakat kanamanız çok olursa tek takımla zorlanırsınız 2 tane pijama takımı götürseniz yeterli göbek toparlıyıcı için korsede alın derim ama gecelik pek rahat olmuyor ben aldım fakat rahat edemem diye hiç giymedim birde arkadaşlar meme ucu yaralarına karşı mutlaka silikon uç alın derim ben çok geç aldım ve acı yaşadım ilk oğlum 2013 ocak doğumlu kızımda şubat doğumlu olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bence gecelık daha rahatkı ben sezeryan olan arkadasımın tavsıyesı uzerıne gecelık aldım. ben yıne de bır takım pıjama alıcam yanıma sonrasında evde de gıyerım dıye bısey alırım sanırım

Centraldeki fatmanur Hanımdan mi bahsediyorsunuz?
Ben de aynı hastanede Figen hanima gidiyorum. Çok sakin soğukkanli bir Dr. Umarım sıkıntı yaşamadan devam eder Bebeğimizi kucağımiza alırız.
evet canım centraldaki fatmanur hnmdan. aynı hastanede başka doktora gitsemmi diye düşünmeye başladım. figen hanım cep tlf verdi mi sana

Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı bana :KK53: en ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi :KK17:
Vay be doktora bak..ne güzel...Hümanist doktorları seviyorum ya...biz bizimkine bir kez popo kemiğimin ağrısını ve vitamin meselesini söyledik de,annaaa dedim Söylemez olaydım.adam yarım saat konuştu.hele kemik ağrısı şikayetimi hiç sevmedi.aniden kalkınca olmuştur dedi.naz yaptığımı sandı kesin.bir arkadaşım da ona gidiyor da sezaryen sonrası karnını tutarak acıdığıdığını belli edene kızıyormuş.manyak :D

Back
X